سلام ...
من اینترنت ساعتی می خوام ای دی اس ال به جز سپنتا جای دیگه ای نداره ؟؟
Printable View
سلام ...
عزیزم این رو برای کسی بگو که داتک نداشته باشهنقل قول:
من که الان خودم داتک دارم با حداکثر سرعت 62.2 از رپید به مدت 2 ساله دارم دانلود میکنم.حتی یه بار هم سرعتم افت نکرده
در مورد تورنت چیززی نمیگم چون خیلی دانلود نداشتم ازش
داتک قبل از اینکه گرون کنه سرعتشو برای 512 فقط یکم محدود کرده بود اما از وقتی برای مشترکین جدید گرون کرده محدودیت رو برداشته
اگه باور نداری برات عکس میگیرم بهت نشون میدم
از نظر پشتیبانی هم که به نظر من هیچ جا مثه داتک نیست.اولا من که خیلی کارم به پشتیبانیی نخورده ولی هر دفعه که خورده کارمو راه انداختن.دوما همین لایزر که شما میگید یه مدت به خاطر اینکه هی قطعو وصل میشد ملت از دستش شاکی بودن.باور نداری از همون دوستات بپرس بهت میگن
دوست عزیزنقل قول:
اولا سپنتا سرعت بالای 128 رو بدون هیچ نامه ایی بهت میده.فقط ماه اول 128 میگیری و ماه های بعد هر سرعتی که خواستی میتونی بگیری.از این بابت خیالت راحت
دوما پشتیبانی سپنتا زیاد جالب نیست.به نظر من اگه به اینترنت اشناییت داری از سپنتا بگیر
منم الان که سرعت بالای 512 میخوام با این حاله که مدت زیادیه ای دی اس ال دارم میترسم که از سپنتا اینترنت بگیرم
چون به قول دوستان اگه به مشکل بر بخوری کارت تمومه
اما با این حال شاید برای ماه بعد از سپنتا اینترنت بگیرم
حالا من تعریف کنم از سپنتا:
همه یادتون هست چند سال پیش اینترنتا واسه چند روز داغون شده بود و تو کافی نت با سرعت 0.5 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکردی اون موقع سپنتا فقط یک ربع قطع شد.
تو این یتفاقات اخیر که همه سایتا ----- شده بود و سرعتها داغون بود سرعت سپنتا اصلا افت نکرد.
تازه این همه تخفیف .(1تا15 فروردین رایگان,به ازای هر سه ماه یک هفته رایگان!)
از نظر سرعت وصل کردن: یکی از رفیقام گرفته 5 شنبه درخواست داده سه شنبه شروع کرده به استفاده کردن.
بازم بگم!!
مرسی از پاسختوننقل قول:
قیمتای سایت داتک درسته ،یعنی بیشتر نشده؟ اگه قیمتا درست باشه از شاتل ارزونتره
ضمنا چرا این سایت لایزر بالا نمی یاد؟
از کجا می تونم بفهمم تمام شرکتایی که منطقه ی ما رو ساپورت می کنند کدومان؟
سلام دوستان
بنده قصد نصب یه عدد adsl دارم
این قیمت رو از لایزر دیدم
A60 128 128 8333 4G
بهترین شرایط (یعنی قیمت) رو برا من داره
و این
ECO128 شاتل
یک ماه 13.900 3 گیگ
این یکی هم خوبه ولی یزره قیمتش برا من نامناسب هستش ولی در عوض تعریفشو زیاد شنیدم و پشتیبانی خوبی داره
موندم کدومو انتخاب کنم
و یه سوال این قیمت ها با مالیت هست یا بدون مالیات (یعنی قیمت تمام شده)
نقل قول:
ممنونم ازت. ولي دوستم دره استفاده ميكنه خيلي راضي هستش و 256 نامحدود سرعتش روي 60 هستش در صورتي كه نامحدود شركتهاي ديگه اينجوري نيست. چون آسياتك نميخوام بگيرم. الان دوباره تقاضا بدم هزينه نصب بالاست هم اينكه جالب نيستش تنها مزين آسياتك قطعي نداره . همين
من اینطور شنیده بودم که بدون اکانت سرعت دانلود رپید شیر خیلی پایینه راست و دروغ پا خودش.نقل قول:
اینو که دیگه اصلا نگو خندم میگیره تو همون زمانهایی که هی فیبر نوری قطع میشد و باقی سرویس دهنده ها قطع میشدن لایزر تمام قد در حال سرویس دهی بود.برای من یکبار هم قطع نشده اونها هم مشکل از خودشون بوده مینداختن زیر سر لایزر.
ببینم شما چطوری بهت 512 دادن؟نامه ای چیزی داشتی؟
پس دیدید از رو هوا میگفتیدنقل قول:
اینکه سرعت دانلود از رپید بدون اکانت خیلی پایینه این ربطی به شرکت ارائه دهنده نداره.این مربوط به خووب رپیدشیر هست که سرعت کاربرای فری رو محدود میکنه.اگه یه زمانی سرعتش کم بشه از سرعت کاربرای فری کم میکنه اما نمیزاره سرعت کاربرای پریمیوم کم بشه.شما از هر شرکتی توی این کره خاکی بگیری سیستم رپیدشیر در مقابل کاربرای فری به همین صورت هست
دوما بنده به اعتبار حرف همین دوستانی که در فروم هستند این مطلب رو گفتم و دوما من توی این مدته که اینترنت دارم 3 بار کلا برام قطع شده که دوبارش مربوط به مرکز مخابراتی خودمون بود که مشکل داشت و سریع هم ظرف 1 ساعت برطرف شد و یه بار هم که قطع کلی اینترنت شده بود.پس برای من قطع نشده که شما میگید مال ما قطع شده بود
در ضمن دیگه هم نمیخوام بحث کنم.چون یه وقت ممکنه تاپیک از راه اصلیش بیرون بره و اینکار هم عواقب داره
سلام
نظرتون راجع بهADSL شرکت لایزر چیه؟
سلام ...