باسلام
لطفا اگر کسی در مورد نصب مودم tp-link w8920g اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه.
از یک شرکت adsl 512 گرفتم مودم هم کامل نصب کردم اما میگه هنوز کامفیگ نشده.
چطور باید این کار راکرد؟
Printable View
باسلام
لطفا اگر کسی در مورد نصب مودم tp-link w8920g اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه.
از یک شرکت adsl 512 گرفتم مودم هم کامل نصب کردم اما میگه هنوز کامفیگ نشده.
چطور باید این کار راکرد؟
آقا میتونی حرفتو یکم باز ترش کنی راستش از حرفات هیچی نفهمیدم:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
به تالارهای P30World خوش اومدی :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10::40::11:
عزیز دل برای هر شرکتی کانفیگ فرق داره؛ ماشالله مودم شما هم که جزو یکی از معتبر ترین مودم ها نزد شرکت های اینترنتی ایران هست.:31::46:
عزیز زنگ می زنی به شرکت خدمات دهنده، و پاپیچ می شی تا دقیق برات تنظیمات رو بگه و انجام بدی؛ تا هنگامی که نتونستی یه سایت باز کنی، گیر بده! به خدا اگه به این شرکت ها رو بدی، روم به دیوار گلاب به روم توهین نشه و دور از جون خودم و خودت و کل مردم، فکر می کنن خر گیر آوردن تا سوارش بشن و ازش کار بکشن! :13:
سلام دوستان ، من ADSL دارم ، بعد اگه بخوام اینو وایرلس کنم تا با لپ تاپ یا موبایل بشه استفاده کرد ، شنیدم میشه کارت وایرلس به صورت USB خرید . اولا که اینا قیمتش چنده و چه شکلیه ؟ (شبیه فلشه؟؟)
دوم اینکه اگه بخوام بدون روشن کردن کامپیوتر اینترنتم رو وایرلس کنم (فقط مودم روشن باشه) چاره چیه ؟ حتما باید مودم وایرلس بخرم؟ راه دیگه ای نداره؟
سلام.
میخوام یه مودم ADSL وایرلس دار بخرم تا با لپتاپ از طریق وایرلس اون به اینترنت وصل شم و هم دو تا کامپیوتر با کابل !
Asus Am604 چنین قابلیتی داره؟
شنیدم ایسوس دو تا مودم وایرلس جدید داده اونا چه هستند و چطورن؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید!
نقل قول:
دوتا مدل جديداي asus
يكي dsl -n11
وديگري dsl -g31 شبيه asus-wl am604g هستش
هستند هردو وايرلس اند.
دالاي فكر كنم داشته باشه تو مجتمع پايتخت. تماس بگيريد بپرسيد.
نیز منو میتونن برطرف کنن؟(هر 3تاشون)نقل قول:
1- میتونی یه کارت شبکه وایرلس بگیری - حدود 45 تومن - بندازی رو مادربرد سیستم. این کارتها معمولا یه آنتن 10 سانتی دارن که از پشت سیستم قرار میگیره. با این کارت میتونی اینترنت رو وایرلس کنی. ( ارزون ترین راه )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اگه مودمت lan داره ، میتونی یه wireless router بگیری و مودم رو بهش وصل کنی. بعد wireless router اینترنت رو بین سیستم هایی که بهش وصلن share میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش حدود 80 تا 100 خرج داره. مشخصات بعضی روتورهای موجود در ایران :
[HTML]http://www.dalay.ir/products/page.php?id=91[/HTML]
تا حالا راه دیگه ای نشنیدم ، چون واسه چنین کاری باید username و password و سایر تنظیمات isp تو مودم ذخیره بشه تا بتونه بدون pc ، خودش به شبکه وصل شه.نقل قول:
دوم اینکه اگه بخوام بدون روشن کردن کامپیوتر اینترنتم رو وایرلس کنم (فقط مودم روشن باشه) چاره چیه ؟ حتما باید مودم وایرلس بخرم؟ راه دیگه ای نداره؟
اولا آواتارت (اگه فوتوشاپ نباشه ) خیلی باحاله. خوشمان آمد . . .نقل قول:
بله ، asusu am604 این قابلیت رو داره و کار باهاش هم خیلی سادست و همونطور که میدونید بیشتر isp ها هم با asus موافقن. مدل هایی از asus هم مثل wl600g ( که خودم دارم- الان 135 - گارانتی دالای ) دارای یه usb واسه وصل کردن پرینتر و یا یه فلش مموری واسه share کردنشون تو شبکه هم هستن. البته بردشون هم بیشتره.
واسه مدل های جدید فردا یه زنگ بزن دالای کامپیوتر :
[HTML]http://www.dalay.ir[/HTML]
شما اول بگو مودمت چیه؟ اگر asus604 داری که دقیقا منوهاش رو بهت توضیح بدم. تنظیمات اولیه مودم رو انجام دادی؟ کارت شبکه معمولی داری یا وایرلس؟نقل قول:
بله هر سه تاشون ولي dsl-n11 از دوتاي ديگه برد وقدرتش بالاتره.نقل قول:
هرسه تاشون 4تا lan دارند.براي ارتباط باسيم .
يك مدل ديگر هم asus دارد تو مايه هاي wlam604g,dsl-g31 به نامwl-600g
چندتا امكانات اضافه داره.ولي قيمتش يك خورده غير منطقي هستش