سلام ودرود
خودرو ریو دست دوم ارزش خرید رو به نسبت قیمت دست دومش داره ؟
سلام ودرود
آره ریو خوبه مدل 86 بگیری تمیز خوبه
111 چون abs داره و هیدرولیک هست توصیه میشه(abs برای پراید خیلی واجبه)نقل قول:
در ضمن برای اسپرت کردنش میتونی یک کار تک در بیاری .چهره ش جدیده.با خرج کم هم میشه اسپرتش کرد
ولی خوب زیرپاش پراید هست دیگه!به پای 206 نمیرسه
اگر برای تو شهر میخوای پراید بگیر اگر میری مسافرت 206 به شرطی که تمیزش را بگردی پیدا کنی
برای 111 حواست باشه تریم داشبرد و صندلیهاش جدید باشند
سیلو هم میتونه خوب باشه!نقل قول:
ماشینی میخوام که یشه خوب اسپرتش کرد راحت باشه هم از نظره رانندگی و هم از نظره راحتی و خیلی چیزای دیگه چون خیلی با ماشین بیرون میرم دوست دارم مصرف سوختش پایین باشه چون قبلا 405 داشتم مصرفش بالا بود دیگه همین
راحت و نرم - کم مصرف -پر شتاب
اگه منظورتون اینه که دست دوم اون ارزش خرید داره نسبت به صفرش ، بله همین طوره....نقل قول:
سلام ودرود
ولی خوب زیرپاش پراید هست دیگه!به پای 206 نمیرسه
اگر برای تو شهر میخوای پراید بگیر اگر میری مسافرت 206 به شرطی که تمیزش را بگردی پیدا کنی
برای 111 حواست باشه تریم داشبرد و صندلیهاش جدید باشند
حال نمیکنم! و به همین خاطر کمتر پیشنهاد میکنم!
ممنوننقل قول:
سیلو ماشین خوبیه ولی دوست دارم هاچبک بخرم
واینکه از شکل 111 خوشم نمیاد و خوب چاره ای نیست قیمتش چنده
راستی امروز داشتم تو اینترنت میچرخیدم یه چیزی دیدم یه 206 تیپ 6 رنگ نوک مدادی:46: رو یه کی میداد 12 میلیون:18: بنظره شما چطوریه بنظره شما بخرمش
مدل 206 چند بود؟
206 دست دو راحت نیست خریدنش خیلی دقت میخواد چون بعضی ها واقعا ازش بد جوری استفاده کردن و ماشین افتاده تو خرج .
سیلو هم هاچبک داره که واقعا زیبا هستش من خودم به شخصه خیلی از این مورد خوشم اومده البته به هاچبک بودنش نباید نگاه کنی چون جای بارش اندازه یه صندوقدار مثل 405 هستش (سیلو صندوقدار صندوق واقعا بزرگی داره حتی بزرگتر از تندر و سمند فقط کمی ارتفاع صندوق کم هستش)
اگه دنبال اسپرت کردنش هستی به اصطلاح من نسیم رو بیشتر توصیه میکنم تا 111 مروارید
مدل 84 بودنقل قول:
بنظرتون 206 تیپ 5 چطوریه ماشین خوبیه چون خودم 206 خیلی دوست دارم
تیپ 5 که واقعا ماشین خوبی هستش ! اگه تمیزشو بتونین گیر بیارین خیلی خوبه !
85 ترو تمیز الان 14 تومن باید باشه اینی که میگی 12 تومن میگه صد در صد یه موردی داره
تیپ 5 تمیزش رو گیر بیاری خیلی مورد خوبی هستش
میشه منو درمورد تیپ 5 راهنمایی بکنید که به چه چیزاش توجه کنم ممنوننقل قول: