صداهای بوق با فاصله ی 1 ثانیه ای پشت سرهم است ؟نقل قول:
Printable View
صداهای بوق با فاصله ی 1 ثانیه ای پشت سرهم است ؟نقل قول:
آره.تقریبانقل قول:
اگه اینطوری که میگم باشه هد آسیب دیده باید عوضش کنیدنقل قول:
ارزشش رو داره ؟نقل قول:
هارد 250 است ها.
باتوجه به قیمت الان هاردها اگه هدش زیاد نشه ارزش دارهنقل قول:
الیته این مشکل میتونه از پارکینگ هد هم باشه
یک چند ضربه کوچک به انتهای هارد وقتی هارد به پاور وصله وارد کنید ببینید درست میشه یا نه
میتونه از پارکینگ هد هم باشه این مشکل
مشکل من راه حل نداره؟
منم وقتی وصل می کنم قرش قوروش می کنه، توی بالا اومدن ویندوز همون اول کار گیر می کنه، وقتی کابلش رو در میارم اونوقت ویندوز میاد بالا.
بد سکتور شده میگین؟
این سایت adata هم که کمکی به ما نکرد..
سلام
بنده یه هارد سیگیت 500 گیگ اوردن پیشم مدلش همراه با مشخصات دقیقش شناسای میشه ولی نمیتونه وارد پارتیشن هاش بره یعنی رو هر درایوی که میخوام برم کلیک کنم هنگ میکنه و هیچی تو لینوکس و مینی ویندوز رفتم توش وقتی رو پارتیشن مورد نظر هرکدوم رو بگی وارد میشم یه هنگی میکنه بعد میگه دیوایس شناسای نشده و ارور میده الان اطلاعاتش برام مهمه مال کسیه اورده پیشم واسه این میگم مهمه هر درایوی میری هنگ میکنه و دیگه نمیره تو مدار رو یه نیگاه انداختم ای سی پاورش رو هیت دادم یه زره کار کرد و رفت تو یه پارتیشنی ولی بعد از ده الی 20 ثانیه دوباره هنگ کرد نمیدونم مشکل از کجاست دوباره هیتش دادم هیچی؟؟!!
با توجه با اینکه هارد تو بایوس شناسایی میشه و اون مشکلی که میگین در ویندوز بوجود میاد من احتمال رو رو بافر هارد میدم بافر هارد رو با هیتر یک حرارت بدین و ببینید خال نزده آی سی ش یا بیش از حد داغ نمیکنهنقل قول:
هیت دادم ولی هیچی الان بعضی مواقع هم ناشناس میشه هاردهنقل قول:
راه دیگه ای نیست
ای سی بافر نه زیاد زیاد گرم میشه و هیچ چیز غیر منظقی هم روش نیست /!!11
موتور هارد درست کار میکنه زیادی موتور داغ نمیکنه ؟ و صدای خاصی نمیده ؟نقل قول: