سلام
من در بازي Dirt در ساختن پرو فايل مشكل دارم.يعني وقتي پرو فايل ميسازي دفعه بعد مياي ميبيني نيست.من تو تاپيك همين بازي هم پست دادم ولي كسي جواب مارو نداد.اگه كسي ميدونه لطفا مارو راهنمايي كنه
Printable View
سلام
من در بازي Dirt در ساختن پرو فايل مشكل دارم.يعني وقتي پرو فايل ميسازي دفعه بعد مياي ميبيني نيست.من تو تاپيك همين بازي هم پست دادم ولي كسي جواب مارو نداد.اگه كسي ميدونه لطفا مارو راهنمايي كنه
سلام
می خواستم بدونم برای اجرای بازی های ps2 روی pc سیستم خاصی احتیاج هست؟
دوست عزيز ميتوني يه نگاهي به اين لينک بکني :نقل قول:
سلام
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1337502&postcount=61
امين عزيز ،نقل قول:
سلام
مي خواستم بدونم براي اجراي بازي هاي ps2 روي pc سيستم خاصي احتياج هست؟
به نظر من بيخيال اين کار بشو ! من خيلي دنبالش رفتم ( حتي از سايت خارجي هم برنامه خريدم )
آخرش هم به هيچي نرسيدم . مثلا بازي GTA SA ، نسخه ي P30 رو خيلي راحت اجرا ميکنه ولي وقتي با مبدل PS2 بازي ميکنم خيلي گير ميکنه و اصلا نميشه بازي کني .
اين توصيه من بود .
براي اين کار M E H D I عزيز توضيحات کامل رو اينجا گذاشته :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=57311
بازي spelenter cell در يك مرحله كه موشك حركت ميكنه وارد ساختمان ديگه ميشه نميدونم چه بايد كرد كسي ميدونه؟
سلام
من یک مشکل داشتم امروز رفتم بازیهCall of Duty 4 رو خریدم که دوتا dvd هم بود وقتی بعد از یک ساعت که طول کشید نصبش بدونه هیچ مشکلی انجام تموم شد وقتی
رویه ایکونش که کلیک کردم یک ارور داد رفتم ببینم که کرک داره تو dvd ایش دیدم نبود میخاستم بدونم این اروری که میده برایه چیه اینم عکسش ممنون میشم جوابمو بدید
کد:http://www.speedyshare.com/512255841.html
دوست من ،نقل قول:
بازي spelenter cell در يك مرحله كه موشك حركت ميكنه وارد ساختمان ديگه ميشه نميدونم چه بايد كرد كسي ميدونه؟
اگه در مرحله ای از بازی مشکلی داری باید در تاپیک خودش مطرح کنی .
اینجا فقط برای مشکلاتی هست که در حین انجام و یا نصب بازی ها به وجود میاد .
در مورد بازی هم بگو کدوم ورژنش هست تا آدرس تاپیکش رو بهت بدم .
دوست عزیز برای حل مشکل 2 راه وجود داره :نقل قول:
سلام
من یک مشکل داشتم امروز رفتم بازیه
Call of Duty 4 رو خریدم که دوتا dvd هم بود وقتی بعد از یک ساعت که طول کشید نصبش بدونه هیچ مشکلی انجام تموم شد وقتی
رویه ایکونش که کلیک کردم یک ارور داد رفتم ببینم که کرک داره تو dvd ایش دیدم نبود میخاستم بدونم این اروری که میده برایه چیه اینم عکسش ممنون میشم جوابمو بدید
1. نصب DirectX داخل DVD ها .
2. دانلود فایلی که نیاز داره و کپی اون در پوشه ی زیر :
C:\Windows\System 32
برای دانلود فایل به سایت زیر مراجعه کنید :
ولی من راه اول رو پیشنهاد میکنم چون دردسر کمتری داره .کد:www.dll-files.com
کسی نمی دونه برایاجرای بازیهای ps2 روی pc باید چه کار کرد؟ اگه فقط نرم افزارشو نصب کنم تمومه؟ چه سیستمی میخواد؟:33:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دنیا همه هیچ اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دانی که ز آدمی چه ماند پس مرگ؟
عشق است و محبت است
و باقی همه هیچ...
دوست من ،نقل قول:
کسی نمی دونه برایاجرای بازیهای ps2 روی pc باید چه کار کرد؟ اگه فقط نرم افزارشو نصب کنم تمومه؟ چه سیستمی میخواد؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دنیا همه هیچ اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دانی که ز آدمی چه ماند پس مرگ؟
عشق است و محبت است
و باقی همه هیچ...
در درخواست قبلیتون جوابتو دادم .
اصلا به پست من نگاه کردی ؟
سلام
خسته نباسین
من سریال 2160 earthرو میخواستم .البته رو خود سیدی یه سیال هست ولی کار نمیکنه و ارور میده
ممنون میشم اگه کمکم کنین
سلام
من بازي Medal of honor رو گرفتم تا سي دي 1 رو كه ميزارم
سيستم ريست ميشه
مشكل چيه؟