سلام
من متولد فروردین 71 هستم اگر الان اقدام کنم برای سربازی اضافه خدمت میخورم ؟اگر سال دیگه اقدام کنم چقدر اضافه خدمت میخورم ؟
من پدرم 21 ماه جبهه داره آیا قانون کسر خدمت بخاطر جبه والدین هنوز وجود داره ؟اگر وجود داره من چند ماه از خدمتم کم میشه ...
من حدود 1 سال هست که درس نمیخونم آیا هنوز میتونم ادامه تحصیل بدم یا باید حتما برم سربازی ؟
آیا برای اینکه ببینم معافیت پزشکی میتونم بگیرم خودم باید برم مشاوره پزشکی و چک آپ کامل بدم یا خودشون این کارو انجام میدن ؟ من قدم 175 و وزنم 50کیلوگرم هست آیا بخاطر لاغری امکان داره معاف شم یا از خدمتم کم شه ؟
ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید !من اول از طریق شماره هایی که روی دفترچه راهنما هست خواستم اقدام کنم برای مشاوره ولی همیشه اشغال هست ! یه شماره هم جدید داده بودن واسه مشاوره (09680) که هرچی زنگ میزنم میگه شماره اشتباه هست ... از طریق سایت police.ir هم سوالمو پرسیدم ولی بعد از گذشته 2 هفته هنوز جواب ندادن ... تو اینترنت هم کلی جستجو کردم متاسفانه هیچ سایتی نیست که سوالامونو بپرسیم ...مثلا سوال اساسی من اینه که یکی بیاد 24 ساعت از دوران سربازی رو شرح بده که از صبح تا شب چیکار میکنن :|:D