حالا اینو داشتید تا اینجا....
ببینید سر کاربرهایی که همون 1ساله هم بستن تا تمدید کردند چه بامبولی در میاره... اصل داستان مونده حالا...
Printable View
حالا اینو داشتید تا اینجا....
ببینید سر کاربرهایی که همون 1ساله هم بستن تا تمدید کردند چه بامبولی در میاره... اصل داستان مونده حالا...
24 روز رو ول کن . اینو بگو که میتونستیم دو ساله بگیریم که با این حرکتشون مهار شدیم:n02:نقل قول:
باو ایول حیف که من هیچ رقمه شرایطم نمی خوره به اینا وگرنه می رفتم پشتیبان می شدم یه دوره کامله دزدی و خالی کردن جیب مردم رو می گذروندم:n31:
در اینکه اینا خیلی ... :n02: هستن شکی نیست... ولی اینکه اون روز سعی کردن هر طور شده جلوی رزرو رو بگیرن نشون میده که خبرهای خوشی برای کسایی که قرارداد طولانی بستن در راهه!! چون اینا به نفع مشترک که نیومدن اینجوری دروغ بگن!!!نقل قول:
میگم داداش اینقدر زنگ میزنی پارس خرج تلفنت زیاد نشه چونکه هر روز یک خبر جدید از تصمیمات رده بالا داری:n02:نقل قول:
فکر کنم روزی چند بار زنگ میزنی:n13:
راستی شماره این رده بالاها رو هم به ما بده ما هم زنگ بزنیم و عرض ارادتی کنیم ثواب داره:n08::n08:
دوستان بهترین dns چیه؟مال من الان 91.99.99.99 و 8.8.8.8 هس.
تو خودت از جمله کسایی نبودی که میگفتی حذف شبانه به بهبود کیفیت اینترنت شبانه کمک نمیکنه؟ :n02: تاپیکش هم موجوده :n20:تازه اول راهه صبر کن سحر ِ پارس آنلاین نزدیک استنقل قول:
بهترین dns برای هر فردی فرق می کنه اینطورنیست که من بگم فلان عدد رو بزن این بهترینه ممکنه برای من خوب باشه ولی برای شما نهنقل قول:
شما باید خودت بهترین dns رو پیدا کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n09:نقل قول:
برات از همون تاپیک نقل قول میکنم: :n02:
من روزانه رو گفتم شبانه که معلومه بهتر میشه برادر..... :n26:نقل قول:
داداش اومدی سوتی بگیری ولی این دفعه _____ . (جای خالی را با مناسبترین واژه پر کنید.) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: ...
دوستان حالا که دانلود شبانه کنسل شده چطوری فیلم و سریال دانلود می کنین ؟ مهاجرت کنم الان ؟ یا ؟