توی جواب من نوشته بودی که توی این عکس هم تاریخ پایان قراردادش مشخصه تا اومدم بگم کجاش نوشته خودت پستتو حذف کردی!:n02:نقل قول:
Printable View
توی جواب من نوشته بودی که توی این عکس هم تاریخ پایان قراردادش مشخصه تا اومدم بگم کجاش نوشته خودت پستتو حذف کردی!:n02:نقل قول:
خب دیگه میتونستید اینکارو کنید و شامل حالتون هم میشد و دقیقا به همین دلیل در یه اقدام خود جوش دروغ شروع سرویس رو گفتن که کسی اینکارو نکنه !نقل قول:
چون حتی تو سایت هم کلمه ای از شروع سرویس نیومده و فقط زده خرید یا تمدید و کلمه شروع یا استارت سرویس وجود نداره و براحتی با یه شکایت کوچیک تو سایت بازرسی میشه پیگیری کرد ولی خب اینو خودشونم خوب میدونن به همین دلیل برای سرویس های خریداری شده قبل از ۱۰ آذر تو سیستمشون شبانه رایگان فعاله و نیازی به استارت سرویس قبل اون تاریخ نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
من زنگ زدم گفتن تمام قراردادهایی که قبل از 10 آذر رزرو شده باشن (حتی اگه 2 سال دیگه هم فعال بشن) شبانشون کامل رایگانه!!!!
100 در صد خیالتون راحت
اونایی که رزرو کردن برن حالشو ببرن!
احتمالش هست که به خاطر همین که کسی نتونه از یه سال بیشتر بگیره این حرفو زده باشن . وقتی کاملا مشخص میشه که اون یکی دو نفری هم که توی همین تاپیک گفتن که رزرو کردن و هنوز فعال نکردن فعال کنن ببین شبانه رایگان داره یا نهنقل قول:
پس احتمالا به خاطر اینکه کسی نتونه دو ساله بگیره گفتن که باید حتمن استارت بخوره ! عجب زبل خانایی هستن:n02:نقل قول:
نقل قول:فقط برای رضایت کاربران ....نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تو هم اون روز زنگ زدی بپرسی؟ بهت همینو گفتن؟نقل قول:
منم اون روز گفتما!!!! گفتم نوشته خریداری....تقصیر این "لئوناردو پارس آنلاینچی" بود :n31:... البته خودمم زنگ زدم اون روز یارو سرمو شیره مالید.... :n14: ولی اگه این لئونارد داوینچیچی نگفته بود زنگ نمی زدم :n15:نقل قول:
منظورت اینکه عجب دزد هایی هستند دیگه:n21:نقل قول:
میدونی چقدر از کاربرا سرویس خودشون سوزوندن
بابا شما دیگه کی هستید حالا حالا وقت میخواد تا شما رو شناخت:n04:
به نظرم اونایی که سرویسشون سوزوندن برن 195 شکایت کنند شاید بتونند خسارت بگیرند
آره بابا به منم اولش گفتن که رزرو هم قبوله بعد زنگ زدم گفت از لایه های بالا گفتن فقط استارت خورده ها قبوله . من رو دچار بحران هویت کردی:n09: بلاخره لئوناردو داوینچیچی یا لئوناردو پارس آنلاینچی:n02:نقل قول:
ای دهنشون سرویس
یعنی الآن 24 روز سرویس رفت تو پاچهام.:n14::n28::n34::n34::n34: