والا تا اونجایی که ما یادمونه idownload سرور داخل ایران بود که ip کاربر رو تغییر میداد وباعث دور زدن محدودیت میشدنقل قول:
البته روشهایی دیگه ای هم هست من منکر نمی شم ولی پایداری در روش اجرایی خیلی مهمه :n01:
Printable View
والا تا اونجایی که ما یادمونه idownload سرور داخل ایران بود که ip کاربر رو تغییر میداد وباعث دور زدن محدودیت میشدنقل قول:
البته روشهایی دیگه ای هم هست من منکر نمی شم ولی پایداری در روش اجرایی خیلی مهمه :n01:
آقا این چی میگه؟؟؟ انگار راس میگه... از ترافیکش هیچی کم نکرده!!!! پس احتمالا رزرو هم حساب بوده!!! :n13: من که نفهمیدم آخرشنقل قول:
پارس هم تکلیفش با خودش روشن نیست به خدا....نقل قول:
به خودش گیر میده معلوم نیست چند چنده :n31:
الان کاربر x میاد میگه پارس انلاین در راستای رضایت کاربرا رزرو رو هم قبول میکنه:n08:نقل قول:
من چی گفتم پس !! گفتم که از خودشون تایید گرفتم که فقط خرید سرویس مهمه قبل از ۱۰ آذر بوده باشه و اونی که گفتن شروع سرویس دروغ بود که سرویس هاتون رو بسوزونیدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه اون کابر x خودش همین دیشب گفت قطعا باید سرویس شروع میشده که اصلا چنین چیزی نیستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
میشه از صفحه اول پروفایلت که تاریخ اتمام قرارداد رو زده عکس بذاری؟نقل قول:
اگر رزرو هم حساب میشد که اینطوری هر کسی میتونست دوساله با شبانه رایگان بگیره !:n04::n02:
قبل 10 آذر اول سرویس قبلیشو میسوزوند یه سرویس یه ساله میگرفت فعالش میکرد بعدش یه سرویس یه ساله هم رزرو میکرد !:n08:
منم توی پاسخی که به شما داده بودم حرف شما رو تایید کردم و گفتم موقع صحبت با اینکه میگفتن رزرو قبول نیست ولی یه مقدار هم مشکوک میزدن... :n02:نقل قول:
بیا حلال زاده اومد:n02:نقل قول:
داداش سریع بیا عکس از صفحه اول پروفایلت بزار و الا متهم میشی به مزدوری که میخواد پارس انلاین خراب کنه:n31:
البته اگر شبانت رو دوست داری نزار اگر گذاشتی همین امشب سرویست میترکنه