سلام دوستان
یه سوال
این پولی شدن دانلود شبانه شامل کیا میشه
چون من قبل از دهم اذر اینترنتو تمدید کردم شامل منم میشه؟
Printable View
سلام دوستان
یه سوال
این پولی شدن دانلود شبانه شامل کیا میشه
چون من قبل از دهم اذر اینترنتو تمدید کردم شامل منم میشه؟
یه روز معمولی با شبانه شاتل :n02:
این پست رو از این جهت اینجا قرار دام چون چند رو پیش اینجا بحث دانلود ریگان بنده شد و من وقتی آمار ماهی 395گیگ رو گذاشتم که آمار خیلی بالاییهم نیست چند نفر از دوستان مدعی این شدند که شما آمارت رو دستکاری کردی و اینها همش دروغه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده ثابت کردم که حرفی که میزنم واقعا حقیقت داره یا نه شما هم می تونید ثابت کندی حرف شما درسته یا نه فقط یه چیزی گفتید در کل؟!
با احترام به جمع :n40:
قرار داد های رزرو هم رایگان هستند دوست(ـان) گرامی:n01:
adsl.parsonline.com/تغییر-در-هدیه-شبانه-سرویسهای-حجمی/
خیر به هیچ وجه شما تا پیان قراردادی که بستی و هزینه دورت رو پرداخت کردی دانلود شبانه رایگان هم دارینقل قول:
روزرو خیر, قرارداری که شما هزینه شو قبل از 10 آذر پرداخت کرده باشی و الان برات فعال باشهنقل قول:
با یک ساله 8 مگ اینطور دانلود کردی؟بعد چند گیگ محدود میکنن؟نقل قول:
من والا تغییر آی اس پی اون تیکه پول اولیه اش تو کتم نمیره (پارس ازم حدود 25-20 تومن پول اضافه گرفت با اینکه پای تلفن بهش گفتم خودم وصل میکنم آخرش هم خودم وصل کردم
باز خدارو شکر مخابرات مث اینا نبودن)
اون خط بالا رو هی تغییر میدن داداش با دقت بخون:n02:نقل قول:
توجه:
تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
1-بله چون مصرف روز من زیاد نیست 1ساله بستمنقل قول:
2-بستگی به منطقه مخابرتی شما داره ولی نرمالش چیزی حدود 30گیگ
3-شاتل کاری نداره میتونی بگی کانفینگ مودم رو خودم انجام میدم اگر اشتباه نکنم هزینه رانژه خط هم که میگیرن ازت 5تومن باشه
من از این جمله این برداشت رو نمی کنم که سرویس روزر کرده باشی قبل از 10آذر شبانه رایگانت پا برجاستنقل قول:
باز شما با فروش پارس یه تماس بگیر به نظر من بیا تو تاپیک به بچه ها بگو :n16:
الان یه ساله ببندی نمیتونن زیرش بزنن که؟اینجوری که توسایت شرکت خوندم به ظاهر جزو سرویسشونه و هدیه! نیستشنقل قول:
بعد از 30 گیگ چی میشه؟ (من کم مصرفم حدود 15 گیگ برا کنجکاوی پرسیدم:n02:)