دوستان آخر ما نفهمیدیم سرویس رزو شده قبل 10 آذر حساب هست یا نه؟ من 6 ماهه رزو کردم شبانه رایگان هست یا 1/3 حساب میکنن؟
Printable View
دوستان آخر ما نفهمیدیم سرویس رزو شده قبل 10 آذر حساب هست یا نه؟ من 6 ماهه رزو کردم شبانه رایگان هست یا 1/3 حساب میکنن؟
ابن وضعیت خط پارس آنلاین منه برای گیم خوبه ؟
Upstream Downstream db 24.4 25.1 SNR Margin db 23.9 39.1 Line Attenuation kbps 509 4095 Data Rate
خودمونی این "لئوناردو پارس آنلاین چی" ( اسم کاملش اینه :n02:) عجب ضایعم کرد.... :25:
:n31:
فکر کنم نامرد زنگ زده از پشتیبانی پرسیده.... :n09:
:n08:
زنگ بزن بپرس خبرش رو به ما هم بده.... ما هم نفهمیدیم! :n36:نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی ببین بهت میگه یا نه:n02:نقل قول:
قصدم ضایع کردن نبود دیدم بحث داره به کج راهه و ترکستان میره گفتم بیارمش به صراط مستقیم :n08:
من 6 ماهه رزرو کرده بودم از دیروز فعالش کردم دیشب که دانلود کردم رایگان بود، پشتیبانی هم گفت که رزرو ها هم حسابهنقل قول:
به ضرس قاطع رایگان نیست . باید تا ساعت 11:59 شب 9 آذر فعال میکردی که نکردی . شبانه اون 6 ماه 1/3 حساب میشه براتنقل قول:
قرارداد رزرو فعال شده بعد از 10 آذزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمعن !؟ اگه مطعنی یه فوش دادم آب دار بدم به پارس!نقل قول:
به نظرم زنگ بزن بشون بگو واسه من رایگان هست یا نیست ؟ من به امید رایگان بودن رزرو کردم اگه نیست تخلیه. احتمالا استثنا قائل بشن :n10:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:بله عزیز رزرو هم خریداری محسوب میشه و طی تحقیقات !! بسیاری که انجام دادم این چند روزه ، فقط خرید سرویس ملاک بوده نه استارت سرویس !! اینو بعدا از خودشون در اووردن که اونایی که سرویسشون مونده اول بسوزونن بعد طرح جدید بزنن !! مثلا همین ۸ آذر سرویسی خریداری شد و تا بیاد رانژ بشه شد ۱۱ آذر ، ولی شبانه تست شد هیچ حجمی کم نکرد در ضمن تماس هم گرفتن با صدای مشتری گفتن خرید مهم بوده که قبل از ۱۰ آذر بوده باشه ( اون کاراشناسایی هم که زنگ میزنید میگن نه استارت باید میخورده خودشونم خبر ندارن که فقط خرید مهم بوده چون بهشون اینو گفتن بگن ! ) ولی ما با کارشناس های لایه های بالاتر که فکر کنم ۴ بود صحبت کردیم اینو تایید کردن که فقط خرید قبل از ۱۰ آذر مهم بوده نه استارت سرویسنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk