یه سوال فنی
من الان 128 محدود گرفتم
بعدش از ماه های بعد به صورت آنلاین نمیشه بالای 128 شارژ کرد؟؟؟
حتما باید مدرک ارائه داد ؟؟؟
Printable View
یه سوال فنی
من الان 128 محدود گرفتم
بعدش از ماه های بعد به صورت آنلاین نمیشه بالای 128 شارژ کرد؟؟؟
حتما باید مدرک ارائه داد ؟؟؟
دوست عزیز اصلا نیاز نبود که 1 مگ بگیری!! سرعت 128 تا 2مگ یکی هستن.نقل قول:
اگر میخوای سرعت بالاتر بگیری حتما باید براشون مدارک رو بفرستی!
برای ارتقا سرویس باید با واحد فروش هماهنگ کنی تا برات انجام بدن.و بصورت انلاین چنین چیزی ممکن نیست.نقل قول:
مدارک هم حتما نیازه.
دوستان شنیدم اگه از sایفون و هر چیلچر شکن دیگه ای، استفاده کنیم، گیر میدن.
درسته؟
آسیاتک تا 10 مگ بدون نامه میده.دی:نقل قول:
درسته.دیروز حساب کردم دیدم از موقعی که برای استفاده شبانه 128 باید 3500 ماهانه بدم هزینه اش با سرویس یک مگ تقریبا برابر در میاد برا همین میخواستم یک مگ بگیرم ولی با فرمی که امروز برام فرستادن نظرم عوض شد پر کردن فرم ها دنگ و فنگ زیاد داره برام چون نه پرینتر دارم و نه اسکنر:n02:نقل قول:
با این حساب همون 128 رو 6 ماهه میگیرم
من دیروز از شاتل تخلیه کردم امروز هم اینترنتم از مخابرات وصل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط میخواستم این 2 تا عکس رو ببینید
این برای زمانی هست که شاتل داشتم (چند صفحه قبل همین تاپیک موجوده):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم برای الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: جالب اینجاست خود شاتل میگفت مشکل نویز از طرف ما نیست و میگفتن حتما چون بارون باریده پریز تلفن سر خط سولفاته کرده برای همین نویز داری!! برای خود من هم قابل قبول نیست که چطوری میشه نویز به ISP ربط داشته باشه ولی من از دیروز تا الان هیچکاری نکردم و فقط ISP رو تغییر دادم!
نه اصلا چنین چیزی نیستنقل قول:
من الان هم سا.یف.ن و هم ک.ر.ی.و استفاده میکنم و مشکلی هم نبوده تا حالا
این کار خلاف قوانین نیست؟ :n13: تا اونجایی که من میدونم ISP ها باید برای ارائه سرعت 128 به بالا از مشتری مدارک مورد نیاز رو بگیرن بعد سرویس ارائه بدن !نقل قول:
از چه شرکتی حریدی محسن جان؟ خوبه؟نقل قول:
شما باید از اول وضعیتتون رو مشخص کنید که نامحدود میخواید یا محدود. اگه محدود میخواید بین 128 تا 2مگ همون 128 رو بگیرید و اگه بازم سرعت بیشتری میخواید بین طرح های اکو 4و 6 و 8 مگ انتخاب کنید. اگه هم نامحدود میخواید هرچی بیشتر پول بدبد بیشتر آش میخورید :n01:نقل قول: