لطفا جواب منو بدیننقل قول:
Printable View
لطفا جواب منو بدیننقل قول:
1- مننقل قول:
2-خیلی
پینگم قبلش 200 به بالا بود با سرور اروپا ب 300 هم میرسید الان 120 اینطوراس
ادیت: اینم تست همین الان تو اوج مصرف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 نفر تا حالا جواب شما رو دادن. هر دو صفحه یک بار بازم میپرسین ! پروفایل گیم توی پارس آنلاین روی پینگ تاثیر زیادی داره. شما برای بازی هیچ مشکلی نخواهی داشت.نقل قول:
این قیمت ها بستگی به جایی داره که زندگی میکنید و اینکه چه نوع اتصالاتی با چه قیمتی شرکت ها میتونن برای شما فراهم بیارن. قبلاً خود من، بارها نمونه های قیمت سرویس های اینترنت و هزینه ی تأمین و توزیع پهنای باند رو بهشون اشاره کردم.نقل قول:
در بسیاری از شهرهای بزرگ و مهم جهان که سرعت و کیفیت بالا از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند، از dsl عبور کرده و به بسیاری منازل، دسترسی از طریق فیبر نوری و اتصال مستقیم به شبکه ی پرسرعت محلی، کشوری، و جهانی، ارائه میشه. در طولانی مدت هزینه ی کمتری برای isp ها هم داره تکنولوژی های جدیدتر.
همانطور که تابحال بیش از 9000 بار در همین جا تکرار شده (!)، در ایران، به دلیل انحصار و عدم وجود رقابت، هزینه ی تمام شده ی تأمین و توزیع پهنای باندی که به isp ها ارائه میشه، بیش از حد درمیاد و همچنین به دلیل عدم وجود رقابت در این زمینه، قیمت گذاری شاید منصفانه انجام نمیگیره.
وقتی isp ها پهنای باند رو گرون بخرن و هزار رقم خرج خودشون داشته باشن تا سرویس رو به دست مشترک برسونن، نمیتونید ازشون انتظار داشته باشید طوری قیمت-گذاری کنند که ضرر دهند یا سودشون خیلی پایین باشه؛ به هر حال "بنیاد خیریه" که راه ننداختن!
وضعیت ایران در هزینه ی تمام شده برای تأمین پهنای باند، شاید در برخی نقاط وخیم تر از حتی بیابان های استرالیا باشه! در کشورهای آزادتر، رقابت در این امر ایجاد شده و این رقابت، باعث کاهش قیمت تمام شده ی پهنای باند تأمینی برای isp ها و نهایتاً کاهش قیمت چیزی میشه که به دست مشتری میرسه.
داخل ایران حتی هنوز به شرکت ها اجازه داده نمیشه که به فکر ارائه ی خدمات خانگی، بر بستر کابلی جز کابل های تلفن مخابرات باشن!
همچنین لازم به ذکره که بسیاری از این آمارهایی که روی اینترنت با یه سرچ گوگل پیدا میکنید، دقیق نبوده و معمولاً متوسط رو در شهرهای بزرگ عنوان میکنن. برای اطلاعات دقیق تر، باید با شهروندان اون کشورها صحبت کنید تا واقعیات رو بشنوید.
الان یکی از بچه ها که همسایمون بدون فعال کردن سرویس گیم پینگ 8.8.8.8 پینگ تایم 130 رو بهش نشون میده و پینگ داخل ایرانش یعنی آیپی 10.31.36.98 پینگ تایم 46 رو نشون میده. با این وضعیت و با فعال کردن سرویس گیم پینگ تایم آیپی 8.8.8.8 و 10.31.36.98 چند میشه؟؟نقل قول:
بستگی به کیفیت خط شما، ثبات ارتباطتتون، میزان صدمه دیدن ارتباطات بین مودم شما و مخابرات، و مسائل مشابه داره.نقل قول:
در کل احتمالاً کاری که این سرویس "گیم" میکنه، اینه که سرعت خط شما رو روی مقدار کمتری میبندن تا snr افزایش یافته، کیفیت و ثبات ارتباط بالاتر بره. فکر نمیکنم کاری فراتر از این انجام بدن!
اگر خط شما تا 9 مگ و حتی 16 مگ رو کشیده و هیچ مشکلی در ثبات ارتباط و مثلاً ping timeout ندارید، یعنی احتمالاً با این سرویس "گیم" هیچ تفاوتی براتون ایجاد نمیشه.
در کل این سؤالات رو باید از پشتیبانی پارس آنلاین بپرسید و میتونید بگید موقتاً براتون تنظیم کنن روی این مود و تست کنید...
فکر نمیکنم خیلی تاثیر داشته باشه من یه بار زنگ زدم خیلی تاثیر نداشت در حد 10 میلی ثانیه سرعت رو هم میذاره روی 4 مگنقل قول:
کسی اطلاع نداره به غیر از سرعت چکار میکنه که پینگ کم میشه ؟؟؟؟؟؟
این هم تست الان :
خب دوستان بعد یک سال کجا باید کوچ کنم من؟ این وضعیت نت چیزی نیست که نیاز یکی دوروز باشه.. تا اخر عمر نیاز دارم به اینترنت... اگه مخابرات لعنتی ما یه تکونی به خودش میداد الان خیالم راحت تر بود.
کی فکرشو میکرد پارس آنلاین دو روز آخر تبصره تمدید تا 10 آذر رو اضافه کنه؟ پس تا یک سال دیگه خیلی تغییر ها ممکنه بیفته . پس فعلا حال این یک سال رو ببرنقل قول:
به نظر من یه کاری که میشه انجام داد اینه که بیان اولویت پکت های شما رو زیاد کنن در نتیجه پکت ها توی صف روترهای پارس منتظر نمیمونن... یعنی مثلا وقتی توی صف روتر هنوز کلی پکت مال بقیه ی کاربرها منتظر ارسال هستش روتر پکت های شما رو به محض رسیدن برای شما ارسال میکنه.... اینجوری دیلی رسیدن پکتها و درنتیجه پینگ کمتر میشه... البته این کار یه مشکلی که ایجاد میکنه اینه که کنترل پهنای باندی که مشترک به خودش اختصاص میده رو مشکل میکنه در واقع باعث میشه مشترک اولویتش توی گرفتن پهنای باند هم زیاد بشه... البته فکر میکنم میشه یه کارایی کرد که این مشکل پیش نیاد... حالا من نمی دونم سیستم اینا این قابلیت رو داره یا نه.... ولی بعید نیست توی این قضیه مشکل داشته باشن... چون زیاد نویز نباید توی پینگ تاثیر داشته باشه... من فکر کنم ریت خطو کم میکنن که طرف نتونه زیادی دانلود کنه....:n09: البته اینا رو حدسی گفتم نمیگم 100 در صد اینجوریه!نقل قول:
ای بابا تا یه سال دیگه شاید اینترنتو ملی کردن کلا خیالمون راحت شد.... به قول اون دوستمون خلاص!!! :n02: آخه آدم تو ایران که برا چیزی برنامه ریزی نمیکنه که.... :n09:نقل قول: