خب دوباره بی سر صدا قیمت را بردن بالا و حجم را آوردن پایین
Printable View
خب دوباره بی سر صدا قیمت را بردن بالا و حجم را آوردن پایین
سرویس منم وصل شد
8 مگ ( ولی خب خطم روی 4 مگ هست )
تست سرعت الان که خوبه وضعش ولی دیشب دانلود تک کانکشن روی 0.5 بود :sad:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبها وضعیت برای همه شرکت ها یکی هست فقط این که طی روز کدوم شرکتی بهتر هست میتونه مورد توجه باشهنقل قول:
وضعیت فوق افتضاح صبانت
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 100, Received = 84, Lost = 16 (16% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 202ms, Maximum = 267ms, Average = 234ms
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 100, Received = 88, Lost = 12 (12% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 141ms, Maximum = 153ms, Average = 149ms
حذف شه..:)
سلام چرا سرعت صبانت پایینه
دوستان یه سوال درباره پنل داشتم چرا اینجوریه !؟
نه گزینه ای برای خرید حجم یا سرویس داره ( کلا گزینه خریدی من نمیبینم توش )
نه تو جزئیات مصرف گزینه ای داره که ببینیم چقدر حجمی که استفاده کردیم رایگان بوده ! ( چون من توسرویسی که خریدم زده 2 تا 7 صبح 90 درصد ترافیک مصرفی رایگانه ولی اینو اصلا نمیشه از تو پنل دید )
ظاهرا چند روز مونده به اتمام سرویس ، گزینه خرید هم نمایش داده میشهنقل قول:
در مورد شبانه هم قبلا دوستان میگفتن کاملا رایگان هست
هم اینکه صبانت یک (بسته شباهنگ 2تا7 صبح رایگان) داره که توی مشخصاتش گفته 30گیگ حجم داره
درصورتی که من با همین بسته فقط در یک ماه حدود 600 گیگ دانلود داشتم
به همین خاطر احتمالا شبانه شما هم کامل رایگانه البته حتما یک شب دقیق این مورد رو تست کنید
ببینین تو سرویس جشنواره ای که من خریدم نوشته شده بود مصرف 2 شب تا 7 صبح 90 درصدش رایگانهنقل قول:
الان تو پنل اون گزینه شباهنگ که غیر فعاله ، تو جزئیات مصرف هم چیزی مثل حجم رایگان نداره که ادم متوجه بشه چقدر ترافیکی که مصرف کرده رایگان حساب شده
حالا چه جوری تست کنم ببینم رایگانه یا نه ؟
شباهنگ مخصوص سرویس های عادی هستنقل قول:
سرویس شما خودش شبانه رایگان داره (به بقیه چیزا کار نداشته باشین)
برای تست هم:
در ساعات رایگان مثلا 2 گیگ دانلود کنید
بعد به حجم اصلی نگاه کنید اگر مقداری از حجم اصلی کم شده باشه یعنی 90درصد محاصبه شده
اگه حجم اصلی ثابت مونده یعنی کاملا رایگانه
اقا این کار رو انجام دادمنقل قول:
ساعت 2 مودم رو خاموش روشن کردم
یه فایل 900 مگی برای دانلود گذاشتم
البته یه سری تو اینستا هم رفتم
الان دیدم مصرفم رو تو این مدت 1600 مگابایت زده !!!
یعنی اصلا شبانه ای حساب نکرده
یعنی 90 درصد شبانه رایگان همش دروغ بود !؟
کسی اینجا هست طرح خای جشنواره رو داشته باشه ؟
کسی تونسته این ماه بسته شباهنگ بخره؟ ظاهرا چون اسفند 29 روزه و برای بسته شباهنگ باید 30 روز از بسته مونده باشه کلا نمیشه تو اسفند شباهنگ گرفت!!! پشتیبانی هم هیچکاری نتونست بکنه آخرشم گفتن نمیشه :|
معمولا نباید اینجوری باشه. سرویس شما همراه با شبانه هستنقل قول:
اگه حوصلشو داری اینو 195 ثبت کن اونا دسترسی بهتر دارن برای تغییر توی سرویس
یا حتما زنگ بزن به پشتیبانی
اول به پشتیبانی میگم قبول نکردن شکایت 195 ثبت میکنمنقل قول:
اخه میدونی موقع خرید جشنواره زده بود شبانش از 2 تا 7 90 درصدش رایگانه
ولی حالا تو پنل اصلا هیچ جاش اسمی هم از شبانه رایگان نبرده !
-----------------------------------------
دوستان کسی این چند وقته جشنواره از صبا نت خریده ؟
تا این ساعت که صد گیگ اضافه نشده بقیه شرکتها گویا اضافه کردن
از امروز که بسته 100 گیگ رو دادن سرعت افتضاح شده !
بسته 50 کیک بین الملل هست که میشه 100 گیگ داخلی قبلا چیز دیگه میگفتن واقعا اینا دیگه چه موجوداتی هستن برای من که نوشته 50 گیگ
این بسته 100 که برای من بعد از فعال کردنش سرعت میاد رو 1 مگ
اینقدر سرعتش پایینه که دکمه غیرفعال کردن براش گذاشتن
من که غیر فعالش کردم چون 16 مگ دارم
الان باید بگیم ممنون آقای وزیر ؟
خاک تو سر این اذری جهرمی
واقعا زحمت کشیدن 100 گیگ رو داخلی دادن:) این همه هدیه هدیه کردن واسه 50 گیگ
صبات همیشه به گدانت مشهور بوده جای تعجب نداره که برای این 100 گیگ هم خسیس بازی در بیاره
100 گیگی که ایرانسل داده اینترنت هست یا 200 گیگ داخلینقل قول:
البته که سرعت من روی هم ایرانسل هم پیشگامان که دارم جفتش نابود شده از موقعی که این 100 گیگ رو دادن
صبانت فوق العاده پهنا باند کم آورده و هیچ اقدامی هم برا بهبودش انجام نمیده
پینگ من چند هفتس روی 200 و نزدیک 30 درصد هم پاکت لاست دارم
امروز کسی مشکل نوسان snr نداره ؟
سلامنقل قول:
چرا
من snr ام امروز از 12 ظهر از 12 رسید به 8
در حال حاضر هم که قسمت عمده ای از زیرساخت مشکل داره
سرعت اینترنت از امشب بهتر میشود
سجاد بنابی در توئیتر با اشاره به جلسه ۴ ساعته ای که با حضور وزیر ارتباطات، مدیران سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شرکت ارتباطات زیرساخت برای بررسی وضعیت سرعت اینترنت کاربران ثابت برگزار شد، گفت: خلاصه وضعیت استفاده کاربران از اینترنت نشان میدهد رشد مصرف کاربران دو برابر سه هفته پیش است.
۲- شرکت نداگستر صبا با پر شدن شدید ظرفیت انتقال بین استانی و اینترنت مواجه بود. گرافهای این شرکت نشان دهنده وضعیت بد کیفیت سرویس از ساعت ۲ عصر هر روز تا ساعت ۱ بامداد بود. در حال حاضر شرکت مخابرات ایران و زیرساخت در حال ارتقای مدارات انتقال این شرکت هستند.
من 12 ساله مشترک صبانت هستم،
چند وقت اخیر سرعت و کیفیت سرویسم به شدت افت کرده
در اتصال وی پی ان با خیلی از پروتکل ها مشکل دارم
پشتیبانی که تماس میگیرم یه لشگر آدم جلو من هستن.
این سری هم که قرار شد 100 گیگ بدن، 50 گیگ دادن اونم بدون اطلاع لینکشو گذاشتن که خودمون فعالش کنیم تا شاید بعضی از مشترکین بی خبر بمونن و 50 گیگ رو فعال نکنن وقتی هم که فعال کردم دقیقا سرعتم از نصف هم کمتر شد
انقدر که دیگه در باز کردن یه صفحه ساده هم کم میاورد. ناچار شدم کنسلش کنم،
آنچنان حس بدی به من منتقل کرد که با اینکه 12 سال مشترکش بودم قطعا سرویسمو عوض میکنم و از دستش راحت میشم.
یعنی شما الان 100 گیگ رو کنسل کردی سرعتش خوب شد !؟نقل قول:
چون تا جایی که من میدونم چون همه در حال استفاده هستن کل شبکه با مشکل و کمبود پهنای باند مواجه شده به خاطر همینم هست سرعت افتضاح شده ، حالا فکر نمیکنم غیر فعال کردن بسته دوباره سرعت رو خوب کنه !
این وضع الانه تک کانکشن منه سرویس 4 مگ
دقیقا من اصلا نمیخواستم 100 گیگ رو فعال کنم چون اصلا نیازی بهش نداشتم، ترافیک زیاد و کافی خریده بودم قبلش
اما این چند روزه میبینم که کیفیت خراب شده و خط مثل سابق نیست، واسه همین فقط چون دلم خنک شه الکی رفتم فعالش کردم
کیفیت داغونش هیچ فرقی نکرد:worried:
بله بلافاصله بعد از فعال کردن سرعت به شدت کند شد، یکی دو ساعت همینجور بود، تا کنسل کردم سرعت درست شدنقل قول:
سرعت من هم از وقتی که 100 گیگ رو فعال کردم کم شده، البته یکی دو روز بینش خوب شد ولی باز خراب شد.نقل قول:
الان این 100 گیگ رو با وزارت ارتباطات حساب میکنند و اومدن سرعت رو هم کم کردن؟
به نظر میرسه مدیران صبانت دارن لجبازی میکنن با وزارت خونه و وزیر. هم اون 100 گیگ رو که 50 گیگ دادن به زور و اینم از سرعتشون. با این تست سرعت یه شکایت ازشون تو 195 ثبت کردم. شمام ثبت کنین تا امتیازشون تو سامانه netsanjplus بیاد پایین. ماشالا قیمتارو هرماه میبرن بالا و حجم رو کم میکنن اینم وضعیت سرویس دهیشون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی تجربه داشته این چند روز حجم فیلیمو محاسبه میشه
توی پنل کاربریشون یک ماه پیش نوشته بودن که قراردادشون با فیلمیو نماوا و اینها تمام شده و ترافیکش محاسبه میشه
این روزها پهنای باند بخاطر این طرح وزیر خراب شده اما در کل پینگ من همچنان از صبانت خوبه و واسه من در درجه اول کیفیت شبکه رو به پینگ اون میدونم، راضی کننده هست.
ماه پیش حتی به فکر جمع آوری افتاده بودم اما الان وضعیت پینگم خوب شده و توی این دوسالی که در به در بودم بین کلی آی اس پی،( بعضی از آی اس پی ها رو فقط یک ماه سرویس گرفتم ازشون و بعد جمع آوری کردم) تنها باری هست که دارم پینگ قابل استفاده می بینم واسه همین راضی هستم و تصمیم شکایت ندارم.
حتی برای اولین بار توی این چهار پنج سال اخیر، اشتراک بیشتر از یک ماه از یک ISP گرفتم.
اما به تجربه میگم، هرکسی میبینه کیفیت سرویسش اون چیزی نیست که باید باشه، جمع آوری کنه و تغییر ISP بده، اینکار رو انقدر ادامه بده تا یکجا رو پیدا کنه که حداقل سرویس های مورد نیازش رو از اونجا دریافت کنه. بیشتر از یک ماه هم اشتراک نگیرید تا هر جایی دیدین کیفیتش خراب شد، جمع آوری بزنید.
سرعت الان ثابت روی یک مگ شده با این که من سرویسم 16 هست داخلی و خارجی هم نداره قبل از این حجم 50 گیگ سرعت خوب بود تا چند روز پیش هم خوب بود ولی الان 3 روز هست روی یک مگ ثابت شده
تفاوت سرعت تک کانکشن و مولتی کانکشن سرویس 4 مگ ساعت 1 شب
امروز با پشتیبانی تماس گرفتم ،گفتم چرا سرعت روی یک مگ ثابت شده میگه چون شما نصف این 50 گیگ رو مصرف کردید محدود شدید ، گفتم این که اولا قرار بود 100 گیگ باشه شما 50 دادید حالا باز نصفشم محدود میکنید؟ به هر حال گفت با لغو این بسته سرعت برمیگردد به روال قبل اونم که امشب خودش خود به خود مهلتش تمام میشه
وضعیت الان !!!
در ضمن بسته 100 گیگ هم مهلتش تموم شد و از تو پنل حذف شد ( پس این کاهش سرعت ربطی به اون نداره )
تست با vp.n
100گیگ غیرفعال هست
تست با ای پی صبانت :thumbsdow
شما مشهد هستین ؟نقل قول: