نقل قول:اون برای آنتن پشت مودم هست که باید براش بخرینقل قول:
آنتنش هم هست من تو بازار امجد سمت جمهوری کلی دیدم میفروشن ( البته این آنتن ربطی به وایمکس نداره و فقط برای افزایش برد وایرلس هست )
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
Printable View
نقل قول:اون برای آنتن پشت مودم هست که باید براش بخرینقل قول:
آنتنش هم هست من تو بازار امجد سمت جمهوری کلی دیدم میفروشن ( البته این آنتن ربطی به وایمکس نداره و فقط برای افزایش برد وایرلس هست )
چجوری restart کنم؟نقل قول:
ریستارت نیاز نیست.....نقل قول:
دیسکانکت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه مرسی الان دیسکانکت میکنم:n20:
دیسکانکت هم کردم ولی سرعتم بازم همونه 60 و 50
البته من شب میخوام طرحمو عوض کنم, 2 مگ بگیرم 6 ماهه
به نظرتون خوبه؟!
ببین دوست عزیز یه نکته ای که دوستان بهتون نگفتن اینه که سرعت همه سرویس ها اسمی هست.نقل قول:
من به عنوان یه کاربر قدیمی مبین نت از طرح های این شرکت خبر دارم که قبلا به چه صورت بوده.
زمانی که ضریب اشتراک ها 1 به 4 شد سرعت سرویس 512 که من داشتم تا 100 فیکس میداد.
اما وقتی چند ماه بعدش تعرفه ها گرون شد سرعت باز برگشت به همون سرعت اسمی....
تا اینکه شرکت عید طرحی به نام 1مگ نوروزی داد. علاوه بر قمیت مناسبش سرعتا بیشتر از اون چیزی بود که بسته شده...
من 1مگ نوروزی دارم سرعتم روی دو مگ بسته شده.حتی دیگر دوستان شنیدم روی 3مگ هم بسته شده براشون...
حالا شما هر طرحی بگیری سرعتش همونی هست که میخری.
مثلا 2مگ روی همون 256 کیلوبایت بهتون سرعت میده....
البته جدیدا نمیدونم سرعتا هنوز بالاتر بسته میشن یانه؟!
مرسی که بهم گفتین:n16:نقل قول:
نقل قول:
تا جایی که می دونم اون علامت علامت قدرت سگینال رادیو هست نه wifi
اون چیزی هم که تو بازار ایران هست مورد تایید نیست اسما می گن برای وای فای هست ولی تا اونجا که می دونم مورد تایید مبین نت نیست.
علامت تجاری وایرلس و رادیو وایرلس
به عکس اخری دقت کنید
کلا مشکل مودم های وایمکس قدرت وای فای اونا نیست بلکه قدرت دریافت وایرلس یا همون وایمکس هست.
والا تا اونجایی که حتی من از خود مبین نت هم پرسیدم ( نمایندگی سبز و یکی دیگه از نمایندگی ها که اسمش یادم نیست و برام مودم ایرانسل رو مجانی تبدیل کرد به مبین نت ) گفتن برای وایرلس هست ، من خودمم از این نمایندگی آنتنش رو خریدم و استفاده میکنم و تو تستی که انجام دادم فقط برد وایرلسم زیاد شد و اصلا حتی ۱۰ در صد هم تو سیگنال وایمکس تغییری نکرد ، الان هم که بازش میکنم فقط برد وایرلسم مقداری کم میشه که طبقه پایین آنتنشون از ۳ تا به ۲ تا کاهش پیدا میکنهنقل قول:
اگه ترافیک روزانه تموم شه دانلود شبانه پابرجاست یا اون هم قطع میشه؟
یک سوال مهم ؟؟؟؟؟؟ :n01::n01::n06:
تا حالا کسی امتحان کرده؟؟؟؟ میشه دوتا طرح خرید مثلا یک طرح محدود یک طرح نامحدود بعد هر کدوم خواستیم استفاده میکنیم ؟ :n02:
اگه هر طرح به اسم یکنفر باشه مبینت هم نمیفهمه !
:n02:
قطع میشهنقل قول:
باید ۲ تا مودم داشته باشی ، به اسم ۱ نفر هم باشه ایرادی ندارهنقل قول:
ولی اصلا راهی نداره بشه فقط طرح بدون مودم خرید مگه اینکه از کسی که قبلا خریده و مودمش رو فروخته بگیری
ضمن تأیید حرف های آرش جان، اگر به راهنمای مودم bm632w هم مراجعه کنید، نوشته برای اطمینان از دریافت مطلوب سیگنال های شبکه، آنتن بیرونی رو در فضای باز و بدون موانع پیرامونی قرار بدین (Place the external antenna in an open space without any obstacle surrounded, to ensure goodنقل قول:
reception of network signals.). مسلماً منظورش تقویت سیگنال خود مودم هست و نه وایرلس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سلام
وقتی طرح زمانش تموم بشه تا چه مدت میشه هیچ طرحی انتخاب نکرد؟
من یادمه یکبار یک ماه تمدید نکردم. الان شاید قوانینشون فرق کرده باشه.
این مودمی که الان 02 روزه طرح جدید فعال کردم روش حدود 6 ماه بدون طرح بود و خیلی راحت طرح جدید رو روش فعال کردم.نقل قول:
این یکی از معدود خوبی های وایمکس در برابر adsl هست که میتونید تا هر وقت بخواید تمدید نکنید ولی حسابتون رو هنوز فعال داشته باشید.نقل قول:
ممنون امیر جان بابت راهنمای مودمنقل قول:
و ممنون از آرش جان که این مساله رو گفتن چون من تا الان فکر میکردم اون آنتن فقط بدرد وایرلس میخوره طبق حرفی که نمایندگی های بیسواد مبین نت بهم گفتن و همینطور تستی که کردم رو مودم و دیدم تاثیری نداره
امشب آنتن مودم رو دوباره میبندم روش ببینم چه تاثیری میزاره
دوستان عزیز میخواستم بدونم تغییر آی پی چه تغیری تو سرعت داره؟ میشه یکی بگه اصلا چطور باید این کار رو کرد؟
مساله اینجاست که انتن شما هیچ تاثیری رو گیرندگی سیگنال وایمکس نداره چون فرکانسش یه فرکانس خاص هست. تا اونجایی هم که می دونم بجز یک بار هیچ وقت انتن مخصوص وایمکس به ایران وارد نشد. به این تاپیک زیرخاکی هم یه نگاه بندازچنقل قول:
نه آرش جان آنتن وایمکس هست تو بازار و قیمت آنچنانی هم نداره ( حدودا ۵۰ تومن هست ) آنتن های وایرلس خیلی بشن میشه ۲۰ تومن ، ولی حرف شما درسته الان خیلی جاها به اسم وایمکس میفروشن و در شکل ظاهری هم هیچ تفاوتی بین آنتن وایمکس و وایرلس نیست ، سعی میکنم فردا برم بازار آنتن خودمم ببرم ببینم ازش میتونم پیدا کنم و قیمتش رو اینجا اعلام میکنم اگه کسی خواست بگه براش میگیرم ( من چون در پرشین تولز تاپیک فروش هارد دارم و کلا کارم فروش سخت افزار هست اگه باشه توبازار قطعا پیداش میکنم )نقل قول:
شما بخر و میزان تأثیرگذاریش رو اعلام کن. ممکنه منم بخرم. سپاسگزارم:n06:
با IP3 دیشب 3.89 گیگ دان شد :
نقل قول:
من طرح 3 ماه 10 گیگ داشتم که میگفت این طرح تو لیست وجود نداره و باید تغییر طرح بدید
الان 4 ماهه تمدید نکرده بودم ولی دیروز طرح نامحدود 1 مگ 1/4 رو برداشتم که بعد از 10 دقیقه خودش فعال شد
ولی یه چیزی این طرح مثل قدیم نیست قبلش سرعت روی 120 تا 130 ثابت بود الان افتضاح شده سرعا نوسان بالایی داره خیلی وقتا روی 60 بزور تا 90 میرسه
دیشب قبل از ساعت رایگان به ای پی 91 وصل شدم ولی تست سرعتش برای نوروزی رو 1 مگ بود عوضش کردم رفتم رو 79 افرانت که تست سرعتش بالای 2 مگابیت بودو پینگ بهتری هم داشت
با این حال در کل به زحمت 3 گیگ گرفت اونم با بروکسی
تست کردم جدیدا سرور های رپیدباز بهتر از اپلودباز سرعت میدن ولی متاسفانه دیگه زیاد رو شون فیلم اپ نمیشه
اولین باره 3 می بینم، ماله خود مبن نت بود؟نقل قول:
شما هم ببین ip چنده؟نقل قول:
کلا اوضاع اینترنت بعضی شرکت ها خوب نیست
سلام دوستان
من یک مودم وایمکس دارم که روی تلویزون سامسونگ هدیه دادن.
روش یه شماره هایی هست که تو سایت مبین نت میزنم لاگین نمیشه. می گن باید فعالش کنم، شما میدونین چطور باید فعالش کرد؟
سپاس
مبین نت هست دیگه ؟نقل قول:
شنیدم ایرانسل میده ...
ببرید نمایندگی فعال کنند .
اول بهم آی پی 5 داد .نقل قول:
ری استارت کردم شدم 3.137 فکر کنم ...
با آی پی 5 سرعت میشه 50 !
با 3 حدود 200 .
زنگ بزن پشتیبانی بپرسنقل قول:
اون خروجی مربوط به افزایش برد وایرلس هست و ربطی به وایمکس نداره اما با یک سری تغییرات سخت افزاری میشه اون رو به خروجی وایمکس تبدیل کرد.چون من یک بار اون رو به انتن دست ساز خودم متصل کردم و گزینه اش رو از داخل پنل مودم فعال کردم ولی تاثیری بر روی سیگنال وایمکس نداشت .باید مودم باز بشه و از داخل چک کنید ببینید ارتباطی بین این خروجی با گیرنده وایمکس موجود در مودم هست یا نه .اگر بود پس احتمالا مربوط به وایمکسه.نقل قول:
با ساختن انتن دست ساز یا حتی انتن های مودم های دیگه نباید انتظار تغییری رو داشته باشید انتن مورد استفاده دقیقا باید برای دستگاه موردنظر و تحت فرکانس و db خود دستگاه باشه.نقل قول:
همین الان هم شما نمی تونید انتن یه مودم وایرلس رو به یه مودم دیگه بزنید چه برسه به وایمکس که فرکانس کاریش کلا فرق می کنه.
شما وقتی یه انتن مودمرو باز کنید توش فقط یه رشته سیم هست ولی پشت همین کلی محاسبات خوابیده :n01:
دقیقا این حرف رو یکی از نمایندگی ها به من گفت اشتراک 1/4 رو برداشتن کدهای 1102CB بعد یک سوال ساعت استفاده هم برداشتن یا نه هشت شب کامل قطع میشه ؟نقل قول:
حرف شما درسته ولی انتن دست ساز گیرنده یک مودم بیرونی وایمکس بود که بردش رو دراوردم و با اون خروجی موازی کردم و همچین یک انتن معمولی هم نبود .دقیقا مال خود مودم وایمکس بودنقل قول:
دیشب حتی آیپی 178 هم حدود ۲۰ درصد افت سرعت داشت که با چند بار آیپی عوض کردن بالاخره درست شد ولی انگار دوستان همه ریختن سر آیپی 178 واسه دانلود چون کلی آیپی 178 عوض کردم تا بالاخره یکیش سرعت حداکثر یعنی ۲۶۰ رو بهم داد ولی خب چون وقت گذاشتم براش از زمان دانلود شبانم رفت و دیشب 4.8 گیگ دانلود شد
دوست عزیز اون نمایندگی به شما اشتباه گفتهنقل قول:
بنده همین الان دارم از 1/4 استفاده میکنم سرعتم 130 هست هشت شب قطع میشه
نقل قول:
مرسی دوست عزیز میخواستم کد 1102 رو بگیرم برای همین به همه نمایندگی ها زنگ زدم همشون فقط طوطی وار یاد گرفتن طرح ویژه تهیه کنید مودم رایگان میشه تهرانم زنگ زدم گفت 1/4 هست بعد شما امتحان کردین میشه 2 تا طرح داشت که 8 شب قطع بشه از اون استفاده کرد ؟
نه داداش 2 تا طرح نمیشهنقل قول:
همینو بگیر روز دانلود کن شب هم با ایرانسلی چیزی بگذرون
دوستان من مودم خارجی دارم. احساس می کنم مودمم هنگ می کنه. اینترنت از خود مرکز قطع نمیشه، خود مودم هنگ می کنه، آیا باید فیرمویر رو آپدیت کنم؟
ممنون گفتین من میخواستم از سایت نمایندگی دلینک آنتن قویتر بخرم که قابل استفاده نیستنقل قول: