بله وجود دارد،نقل قول:
ببین این گزینه به احتمتل زیاد تیک خرده چون در ننظیمات پیش فرض هست.
تگر بعد آپگرد مشکلتون برطرف شده میتوانید این مورد را اصلا چک نکنید.
Printable View
بله وجود دارد،نقل قول:
ببین این گزینه به احتمتل زیاد تیک خرده چون در ننظیمات پیش فرض هست.
تگر بعد آپگرد مشکلتون برطرف شده میتوانید این مورد را اصلا چک نکنید.
سلام.
بنده روزها از یه اینترنت و شبها از ساعات رایگان یه اینترنت دیگه استفاده میکنم. حالا چجوری میشه واسه DLink 2730U دو تا (WAN service (PPPoE ساخت تا هنگام تغییر خط نیاز نباشه user و pass رو مجدد وارد کنم؟؟؟ وقتی تو قسمت تنظیمات WAN service میرم و روی Add کلیک میکنم تا یکی جدید ایجاد کنه مینویسه : No available interfaces
منظورتون رو درست متوجه نشدمنقل قول:
واضح تر توضیح می دیدی؟
قربان بعد آپگرید مشکلم حل نشدنقل قول:
همچنان وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم باید برم یکبار مودم رو خاموش روشن کنم تا دسترسی به اینترنتم درست شه!
ممنون میشم بگید چکار باید کنم...
ازپشت ریستش کن اگه رفت حتما فریمویرش رو اپدیت کن اگه بازم وارد کنترل پنل نشد احتمالاشاید مودمت به فنارفته باشه.نقل قول:
از پشتش ریستش کردم اما بازم جواب نداد!نقل قول:
به فنا رفته باشه؟؟!!!
من الان خیلی راحت تو نت میگردم و به راحتی و بدون افت سرعت دانلود میکنم! فقط نمیتونم به صفحه کنترل پنل مودم وارد شم
بازم ممنون که جواب دادید
شما اگر ریست کردی و نمی تونی وارد تنظیمات بشی چطوری مودم رو کانفیگ می کنی ؟ با CD خود مودم ؟ مطمئن هستید یوزر پس Default خود مودم همون admin هست ؟نقل قول:
سلام به همه!
امیدوارم سوالم رو جای درستی مطرح کرده باشم.!
من یه مودم دارم تو بعضی از جاهای ساختمون درست نمیتونه انتن بده حالا اگر من برای مودمم از انتن های قوی تر مثلا 9 دسی بل استفاده کنم ایا مشکل گشا هست و از نظر تنظیمات باید کار خاصی رو مودمم انجام بدم.!(بیشتر سر تنظیمات و ولتاژ شک دارم:n13:.!)
یا اصلا این کار شدنی نیست.!
سلامنقل قول:
باید دید الان آنتن خودش چند دسیبل هست و بستگی به فاصله ای که می خواهید پوشش بدید داره. معمولا تنظیم خاصی ندارند آنتن خودش رو باز می کنید و آنتن دیگه ای جاش قرار می دید. یا اگر خودش آنتن خارجی نداره ممکنه نیاز باشه از تو تنظیمات فقط فعالش کنید. منظورتون از ولتاژ رو متوجه نشدم
Sent from my Phone
ممنون!:n16:نقل قول:
فکر کنم انتن خودش 5 دسی بل باشه من الان میخوام یه انتن 8 یا 9 دسی بلی براش بزارم(جواب میده؟)
منظورم از ولتاژ با استدلال فزیکی باید شدت جریان( امپر )رو افزایش داد تا دسی بل افزایش پیدا کنه! مگه این طور نیست!؟
سلام.نقل قول:
ISP که بهتون اینترنت میده یه user و pass میده و موقع پیکربندی مودم باید اونو تو قسمت تنظیمات مودم وارد کنید. حالا اگه ISP تون عوض شه خب user و pass هم عوض میشه دیگه. بنده هم روزها از مخابرات استفاده میکنم و شبها هم از ساعات رایگان پارس آنلاین. حالا میخوام بدونم چجوری میشه دوتا پیکربندی PPPoE ایجاد کرد که موقع تغییر اینترت فقط پیکربندی مربوطه رو انتخاب کنم و دیگه لازم نباشه هی user و pass ها رو عوض کنم. طبق عکس زیر وقتی روی Add کلیک میکنم میزنه : No Available Interface [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید vpi.vci isp ها باهم متفاوت باشهنقل قول:
در این صورت میتونید از قسمت layer 2 interface یه اینترفیس مجاطی ایجاد کنید و بقیه ماجرا.
مودم رو ریست کنید، اگر مودمتان تی پی لینک هست، اینترفیس های اضافی رو غیر فعال و دوباره از صفر کانفیگ کنید، در مراحل کانفیگ گزینه keep alive connection رو می بینید.نقل قول:
ولی قبلش آموزش های مربوطه را حسابی مطالعه کنید.
سلام دوستان
من مودم TP-link دارم مدل TD-w8151 .وقتي با خود كامپيوتر كه با كابل به مودم وصله يا با 2 تا گوشي مختلف از طريق وايرلس بهش وصل ميشم هيچ مشكلي نداره...ولي اينبار كه خواستم با لپ تاپ وصل بشم نتونستم... يعني شبكه رو پيدا ميكنه ولي وقتي كه كانكت رو ميزنم ديگه اون كادري كه پسوورد رو بايد توش وارد كني نمياد ...خاموش و روشن كردن مودم و لپ تاپ هم فايده اي نداشت...چي كار كنم؟
سلامنقل قول:
ارور میده ؟ وقتی تو لپ تاپ روش کلیک می کنید چه اتفاقی میفته ؟
یه کادر باز میشه که نوشته windows was unable to connectنقل قول:
ظاهرا vci و vpi مخابرات و پارس آنلاین مثل همه و جفتش 0 و 35 هست، پس یعنی همچین کاری نمیتونم انجام بدم؟؟؟نقل قول:
پویا جان یوزر و پسورد Default خود مودم admin هستش. قبلا خیلی راحت میرفتم و کنترل پنل رو چک میکردم اما حدودا 1 ماهی میشه اینجوری شدهنقل قول:
3 بار ریست کردم اما بعد ریست مودم عین آب خوردن باز میاد بالا کانکت میشه و روز از نو روزی از نو! یعنی حتی به مرحله کانفیگ هم نمیرسه!
شرمنده این مشکل ما فرسایشی شده!
توی runنقل قول:
Ipconfig /all
بگیر
و ping از ip روترت بگیر به همراه مدل دستگاهت بزار اینجا.
متونی از این لم استفاده کنی.نقل قول:
دو بار دستگاهت رو مستقل کانفیگ کن. دو تا بکاپ جداگانه از تنظیماتت تهیه کن.
هر شب اون ای اس پی ای رو که میخوای ریستور کن.
مدل دستگاه ernixنقل قول:
اینم عکس از Ipconfig /all
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ از 192.168.1.1 چی شد ؟!نقل قول:
کامل مدل روترت رو قرار بده پشتش زده.
توی کارت شبکه ت تنظیمات ipv4 رو بزار روی اتوماتیک
بعد دوباره عکس هایی که خواستم رو بزار.
ممنون که جواب میدینقل قول:
مدل مودم ernix E4200U
گذاشتم رو اتوماتیک
اینم عکسها
من سایتش رو چک کردم، فقط امکان وصل شدن از طربق نرم افزار CD توش ذکر شده،
ولی الاایوحال تنها کاری که مونده بکنی، اینه که از طربق دکمه Rest پشتش ریستش کنی.
مراحل کار:
یه پینگ به این صورت میگیری
ping 192.168.1.1 -t
وقتی مودم روشنه دکمه ریست رو 35 ثانیه ( حتما 35 ثانیه شده باشه ) نگه دار بعد ولش کن.
این وسط پینگت قطع و دوباره وصل میشه ( این نشونه اینه درست ریست کردی )
و بعد از ریست هم این موارد رو امتحان کن اگه رفت که هیچی ولی اگه بازم موفق نشدی دیگه کاریش نمیشه کرد.
یکبار :
U :admin
P: admin
------------------
U : admin
P: خالی
---------------
U: admin
P: trendchip
----------------
در کل مودمی که خریدی برند درست حسابی نیست، فقط کافیه یه سر به سایتش بزنی تا قضیه دست بیاد.
ممنوننقل قول:
تمام کارا رو میکنم و خبرشو بهت میدم
سایتش رو رفته بودم و این مودمم متاسفانه من نخریدم و یه جورایی تو عمل انجام شده قرار گرفتم
در هر صورت خیلی لطف کردی که راهنماییم کردی:n16:
دوست عزیز ممنوننقل قول:
اون 35 ثانیه کار خودشو کرد! ریست شد اونم به صورت کامل و من الان راحت با همون یوزر و پسورد admin وارد کنترل پنل میشم
فقط نمیدونم تو کجای کانفیگ سوتی دادم که فقط با بریج میتونم کانکت شم!
مشکل از کجاست؟
خوب خدا رو شکر،نقل قول:
مودم به مودم چون هر شرکت اینترفیس خودش رو داره فرق میکنه، ولی روال کانفیگ ها مودم های ADSL ساده هست،
به نظر من یه چند تا فایل های آموزش هاشو برای مودم های مختلف نگاه کن (مثلا فایل های نحوه کانفیگ این شرکتها پارس آنلایت، شاتل ) بعد خودت به ترتیب مراحل رو برو.
پسورد ورود مودمت رو هم عوض کن.
سلام
فرق مودم 1 آنتن با مودم 2 آنتن تو چیه؟! 2 آنتن برد بیشتری داره یا کیفیت سیگنال بالاتر ؟
بین TP-8961 و TP-8951 موندم!
سلام
قصد دارم یه مودم بیسیم بگیرم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو نت دیدم و ازش خوشم امده. توی دوروبر 100 تومن یه چیز که انتن دهی بالایی داشته باشه چی معرفی میکنید؟؟؟؟؟
tplink 8961 هم هست همین حدود قیمت . مودمی هم که خودت انتخاب کردی مودم خوبیه که امتحانشو هم روی خطوط ایران خوب پس دادهنقل قول:
سلام به همگی دوستان
من قصد خرید یه مودم وای فای دارم ولی در این زمینه اطلاعی ندارم
لطفا مودمی به من معرفی کنین که در مدت زمان زیاد استفاده پیوسته دوام بیاره ،2 پورت لن داشته باشه و تا 2 طبقه رو به خوبی انتن دهی کنه
ممنون میشم دوستان جواب منو بدن
پست قبل از پستت رو بخوننقل قول:
بله دیده بودم،ولی یکم امکاناتش زیاد نیست ،4 پورت لن زیاد نیست، استفاده دیگه ای هم داره ؟نقل قول:
اگه میخوای دو طبقه رو پوشش بده باید دو آنتنه باشه که تمام مودمهای دو آنتنه 4 پورت لن دارن .نقل قول:
مودم dlink 2600 یه پورت لن و یه آنتن داخلی داره . قیمتش هم حدود 60 تومنه
سلام
اوایل این هفته از مخابرات زنگ ردن که بگن اینترنت پرسرعت که درخواست دادین وصل شده . رفتیم یک مودم Tp-link W8960N گرفتیم از قسمت کویک ستاپ کانفیگ کردیم ولی اصلا اینترنت کانکشن نداریم . چراغ ای دی اس ال بعضی وقتا فلش میزنه بعضی وقتا هم ثابت سبز هست اما اینترنت کانکشن نداریم . PPPoE و Bridge هر دو رو امتحان کردیم فایده ای نداره . چند بار هم زنگ زدیم 2020 هر راهی که به ذهنمون رسیده رفتیم ولی تاثیری نداره . متاسفانه شرکت گارانتی مودم هم در این چند روز تعطیله
این لینک راهنمای مودم هست که در سایت مودم گذاشتن
کد:http://www.tplink.com/resources/document/TD-W8960N_V5_QIG_7106504466.pdf
کد:http://www.tplink.com/resources/document/TD-W8960N_V5_User_Guide_1910010926.pdf
چراغ ADSL چه زمانی چشمک می زنه؟نقل قول:
ساعت خاصی داره؟
دوستان کسی با DLNA مودم دی لینک ۲۷۷۰ کارکرده؟
اگه با لپ تاپ کانفیگ کینم ای دی اس ال ثابت روشنه ولی با پی سی فلش میزنه . با پی سی ، اگه از تلفن استفاده کنیم و شماره جایی روبگیریم چراغ ای دی اس ال ثابت روشن میمونه .نقل قول:
با گارانتی تماس گرففتیم میگه شما مراحل کانفیگ رو درست رفتین
سلامنقل قول:
شما این کانفیگ رو چک کن ببین درست انجام دادی یا نه
VPI=0
VCI=35
User:شماره تلفن با کدبدون صفر
PASS= [ودتون که انتحاب کردید یا اگر ندارید زنگ بزنید بپرسید
اگر تنظیمات بالا رو درست انجام دادید و بازم وصل نشد بگید تا راهنمایی کنم
در ضمن از نویز خطتون هم یه عکس بذارید خوبه (همون صفحه استاتوس مودم)
شما به این تاپیک برو:نقل قول: