اولترا اگه اینطوری باشه که اصلا نمی صرفه:n15:نقل قول:
من با سرویس کلاسیک هم با 190-200 تا دانلود میکنم شبا:n20:
Printable View
اولترا اگه اینطوری باشه که اصلا نمی صرفه:n15:نقل قول:
من با سرویس کلاسیک هم با 190-200 تا دانلود میکنم شبا:n20:
دوستان سرعت توربو چنده؟
نقل قول:دوستان درسته که اونا کلاهبردارن و دیگه همه هم می دونن و شما هم حقتونه که سرویسی رو پولش رو دادید و قول نصبش رو گرفتید، بهتون بدن ولی خداوکیلی وقتی این بی پدر مادرا دانلود شبانه رو روی حدودا 200 محدود کردن، چه فرقی داره که روزانه، سرویس 4 مگ باشه یا 40 مگ. البته سرعت بیشتر واسه وبگردی بیشتر حال میده!:n02:نقل قول:
شما کدوم مرکزی؟نقل قول:
من هم اصرار به همین امر دارم !! :n02:نقل قول:
در ضمن خود همارا گفته بود که پهنای باند برای اولترا نداره بده. ولی حالا نمیدونم بعدش چی فرض کردن مردمو ! :n02:
دوستان بنظرتون isp رو عوض کنیم؟
از همارا دوره قبل سرویس کلاسیک 4 گیگ گرفته بودم 3 گیگ حجمم مونده بود الان که تمدید کردم دیم 3 گیگ رو منتقل نکردن 10 گیگ کلا حجم دادن (6گیگ+ 4گیگ برای امتیاز)
رفتم دیدم تو لیست طرح های ویژه انتقال حجم به دوره بعدی رو حذف کردن ولی بنرش تو سایت همارا همچنان باقیه
گدا ها باز گدا بازی درآوردن .. همش تقصیره اون وزیز از همه جا بیخبره آخه احمق میای میگی ارزون کنید اینا نمیدونی گرگن همه شون؟ ارزون که نشده هیچ الان گرون در میاد حساب کنی
دوستان منتظر راهنمائیهاتون هستم میخوام ips رو عوض کنم... من از isp های سرویس نگرفتم ولی دوستانم از همارا سیستم و پارس آنلاین و شاتل سرویس گرفتن سرعتشون خوب بود... حالا موندم از کجا سرویس بگیرم که هم سرعت روزانه خوب باشه هم شبانه... با صبانت دانلود میکردم شبا حدود 250 سرعتم بود... البته اینم بگم سرویسم 128 یک ساله طرح پائیزی گرفتم... حالا میخوام بدونم isp رو عوض کنم یا سرویس 2 مگ صبانت رو بگیرم...
شما همین صبا بمونید، خیلی به نفعتونه. تهیه اشتراک صبا واسه خیلی از مرکزا یه آرزوئه.:n02:نقل قول:
در ضمن یه خط بزرگ دور شاتل و همارا و مخابرات بکشید.
پارس هم که به قول حسین تخم مرغ شانسیه.
منظورم اینه که آی اس پی های دیگه اونقدر شرایطشون خوب نیست که به جمع کردن صبا بیارزه.
الان سرعت دانلود 20 الی 40 یعنی بیشتر از این بالاتر نمیره... روزا هم 128 سرعت میدن... نمیدونم سرویس 512 و 1 و 2 مگ رو بگیرم بازم اینجوره یا هیچ فرقی نیمکنه...
آخه دوستان میگن همارا سرعت شبانه خوبه... قیمت حجم های همارا هم ارزونتره...نقل قول:
همزمان به صورت چند لینکه دانلود می کنید یا تک لینک؟نقل قول:
اصولا باید یه فرقایی داشته باشن ولی یکی از آشناها که نمایندگی صبا رو داره، زیاد این حرف رو قبول نداره. البته که روزاشون فرق داره، منظورم شبانه ست.
ماه به ماه سرویس های مختلف رو بگیرید و تست کنید و ما رو هم در جریان بذارید.:n02:
همارا که کلا شباش رو 100 لیمیته چه توربو باشی چه مگا چه...نقل قول:
اینایی که دوستان میگن، آی اس پی شون مخابراته که اونم محدود می کنه و بستگی به این داره که شما چه سرعتی رو سرعت خوب در نظر بگیرید. تازه اینا در کنار بی ثباتی ها و کیفیت پایین و شروع شدن دانلودها از صفر تو بعضی شبا ( کاربری که به همین تاپیک هم میاد و دوست صمیمی منه و هر دومون هم تمام شب ها رو فول دانلود داریم و تازه از یه سایت و از یه سرور. طرف هم دانلودر و کاربر حرفه ای هست نه... ) و ... اصلا صلاح نیست که به مخابرات بیایید، تازه از صبا.
البته اینا نظر منه و ممکنه خیلیا موافق نباشن.
این مشکل از مخابرات نیستنقل قول:
از IDM هست که نمیدونم چرا فقط برا بعضی ها اتفاق میافته
با گذاشتن تعداد کانکشن ها رو 8 حل میشه
چرا خط تو رو پله پله بالا میبرن ظرفیتشو؟!:n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
خوب دیگه :n10:
به لطف یکی از دوستان که واقعا اگه نبودن هنوز هم نمیتونستم خطم و رو 8 قرار بدم به لطف ایشون خطم و رو 8 بستن :35:
فقط چون فاصله ی من از مرکز مخابراتی خیلی زیاده نویز خطم خیلی زیاده و الان به حالت عملی خطم رو 6 قرار گرفته ولی سرعتش برای من راضی کننده اس !:thumbsup:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:»
راستش از IDM هم می تونه باشه ولی به نظر من حداقل این مورد دوستم به ISP هم ربط داره.نقل قول:
چرا که اونطور که دوستم میگه بعضی شبا اینطور میشه. مثلا یه 5 شبی مشکل نیست ولی یه شب می بینه که اینطوری شده.
این احتمال هم وجود داره چرا که تو خود سایت IDM هم بهش اشاره شدهنقل قول:
ولی تو یه تاپیک دیگه که مطرح کردم چند نفر دیگه ای هم بودن که این مشکل داشتن و مطمئنا از شهر دیگه ای بودن و ISP شون متفاوت
برا خود من با اینترنت دانشگاه مشکلی نبود ولی با مودم 3G با همراه اول و ایرانسل همین مشکل برقرار
شما از یه دانلود منیجر دیگه استفاده کن. من xdman ـو پیشنهاد میکنم (به خاطر 32 کانکشن که فکر کنم یهش عادت کردین :biggrin: )نقل قول:
خط رو 8 ببندن، تو سرعت شبانه تاثیری داره؟
نخیر. مگر واسه بعضی خوش شانس ها.:n02:نقل قول:
سلام دوستان. من از همارا سرویس مخابرات گرفتم. اسم سرویسم توربو ه. روزا با سرعت 280 الی 300 دانلودمه وقت اصلی دانلودم که شباست سرعتم رو 40 الی 60 میاد. البته تا یک ماه قبل رو 120 میزد ولی الان متغیره. بیشتر شبا 40 میزنه بعضی شبا 120. بازی آنلاین هم انجام میدم و پینگم زیاد خوب نیست. خواهشا راهنمایی کنید. بهتره شرکتمو عوض کنم ؟
سلام
من میخوام isp رو عوض کنم
بین maxnet و مخابرات موندم
پینگ برام مهم نیس ولی حساب میکنم مخابرات بصرفه تره
هزینههای maxnet واسه سرویس Discovery سه ماه ۶ گیگابایت : ۶۸،۰۰۰ تومان + هزينه نصب ۱۹۵۰۰ تومان
سرعت دانلود شبانشم ۲۵۰
ولی سرویس Ultra مخابرات سه ماه ۶گیگابایت : ۵۵۵۰۰ تومان + ۱۰۰۰۰ تومان هزینهٔ نصب
سرعت دانلود شبانشم ۲۵۰
یعنی آخرش هر۲تاشون توی یه شب به یک اندازه دانلود میکنن
مخابرات بهتر نیست ؟
داداش پست بالاتو بخون. مخابرات نگیر. زیاد افت سرعت داره.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما شبا باید چندین دانلودهای همزمان با کانکشن بالا ( منظور پورت های آی دی ام یا هر منیجر دیگه ای ) باید بذارید تا سرعتتون رو فول کنید. هر چند که شبا محدود می کنه ولی دیگه نه در اون حد.
بین محدودها تنها وی آی پی ماکس به صرفه ست و بقیه به درد نمی خوره.نقل قول:
ماکس نت بنده دیشب از ساعت 1:20 دقیقه تا همین چند دقیقه ( 7:50 دقیقه ) پیش قطع بود و گند زد به دانلود جمعه ای ما، دوستان دیگه ای هم چنین مشکلی داشتن یا فقط به خاطر بخت کور من بوده؟
البته حدود 2.3 گیگ هم حجم اضافه شده، فلسفه اون نمی دونم چیه!
من نتم وصل بود. تا 4 بیدار بودمنقل قول:
شاد نویزت رفته بوده بالا
حسین شنیدم میگن پارس آنلاین نامحدودو بد جور محدود میکنه!
ماله تو هم محدود کردن؟
اکی. ممنون.نقل قول:
راستش نه، آپ استریم همیشه بین 6 و7 در نوسانه و داون استریم هم همیشه حول و حوش یا بالای 20.
کل شب رو هم بیدار بودم و لحظه لحظه چک می کردم ولی چون دیگران خواب بودن، نتونستم بااشون تلفنی صحبت کنم.
حتی روی پیغامگیر هم گذشته بودن که ممکنه بعضی مراکز مشکل داشته باشن ولی ظاهرا از بین مراکز تنها مال من مشکل داشته.
دوستان لطفاً راهنمائی کنین isp رو عوض کنیم یا بمونم همون صبانت... سرعت روزانه که از 128 بیشتر نیست شبا هم دوروبر 30
قعلا هیچ شرکتی درست نیستنقل قول:
به نظرم همون صبا بمونید بهتره
شاید وقتی همه شرکتا به حالت عادی برگشتن (!) سرعت صبا هم بهتر شد
بیخودی به امید اینترنت بهتر خودتو تو زحمت ننداز حداقل مطمئنی که صبا کیفیت خوبی داره
ارهنقل قول:
اولا گرون قیمته و ثانیا مصرف منصفانه داره !! ولی منم روش خودم رو دارم برا دور زدن پارس :n02:
در کل نامحدود فقط مکس نت :دی
همین الان اومدم 128 نامحدود مخابرات رو دوباره برا اون یکی خط ثبت نام کنم تا فعلا یه نت تااومدن خط جدید داشته باشم ولی دیدم اونم 10 تومن برا رانژ میگیره دیگه ثبت نام نکردم :دی
بار قبلی نگرفته بود این هزینه رو :دی
الان یعنی ultra ی مخابرات شبی 3-4 گیگ دانلود نمیکنه ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ممنون از توجهت دوست عزیز ولی گزاشتم رو 16 پورت آی دی ام امو. الان مثلا سرعتم رو 120 ه. ولی احتمالا فردا بیاد رو 40. قضیه چیه؟نقل قول:
به نظرتون من بخوام نا محدود بگیرم از کدوم شرکت بگیرم که سرعتم متناسب باشه نسبت به قیمت ؟ نمیخوام بیشتر از 50 تومن واسه سه ماهش بدم.
خواهش دارم. ببینید بعضی آی اس پی ها میان توی زمان رایگان سرعت تک کانکشن رو نسبت به روز کاهش میدن وراه مقابله باهاش اینه که چندین دانلود همزمان بذارید با پورت های زیاد.نقل قول:
اون زمانا که مخابرات داشتم، یادمه که بعضی شبا حتی مجبر میشدم با 96 پورت ( 6 فایل هزمان )، سرعت رو فول کنم.
نامحود فقط ماکس و بعدش هم مخابرات. بقیه قانونای عجیب غریب گذاشتن.
با این حدود میشه از ماکس 128 گرفت که سرعتی در حدود 30-32 میده. البته برای بار اول شاید یه کم بیشتر در بیاد مثلا حدود 65 تومن ( به خاطر هزینه رانژ زیاد ماکس ) ولی تمدیدهاش تو همون حول و حوش میشه.
من شبانه فیکس 4 الی 4.5 گیگ دانلود دارم با 230 الی 240 تا سرعتنقل قول:
روزا هم 900 930 تا سرعت میده
بنظرم تقریبا سرویس خوبیه برای کسایی که به اون صورت اهل دانلود نیستن
سلام
من سرویس جشنواره داشتم. یک ماه دیگه تموم میشه. داونلود شبانه برام مهمه. الان سرعت داونلود بین 200 تا 500 هست.
سوالم با توجه به مطالب بعضی از دوستان که اولترا پول اضافه دادن هست و... و تو شبانه همشون 200 تا میدن(قبلا من کلاسیک داشتم و 80 تا 100 تا بیشتر نمیداد)
راهنمایی بفرمایید در انتخاب نوع سرویس