آره وصله ------نقل قول:
Printable View
آره وصله ------نقل قول:
سلام .اینترنتت وصله؟نقل قول:
:n02:میدونم با منینقل قول:
بنده مخابرات رو با پینگ وحشتناکش و قطعی های نا محدودش و انتظار های 20 30 دقیقه ای پیشتیبانیش تجربه کردم
شاتل رو وقتی شبا تو ساعت رایگان دانلود میکنی و صبح میبینی 2 گیگ حجمت پریده و بعد یک هفته پیگیری هیچی به هیچی یا تو نامحدودش بعد دو هفته اکانت بسته میشه ارجاعت میدن به یه بند وسط مسطای قوانینشون که اصلا دیده نمیشه(مصرف منصفانه)
داتکم که ماه اول سرعت دانلود زیر 200 نمیاد بعد دو ماه بالای 4 نمیاد
بازم بگم؟؟
پیشتیبانی هم همش بسته به خودتون داره!طرف ببینه شل میای یه طوری از سرش باز میکنه طرف اینطوری گفت میتونستی به راحتی چشم رو ببندی دهان رو باز کنی بزنی برجک طرف رو پیاده کنی!آسیاتک تو حجمی روزانه سرعت غیر وااقعی میده نه واقعی:n02:پارس رو هم برو یه سر بزن اونم 4 ماه بودم شب و روز یه سرعت میده فرقی نداره چی داشته باشی...
این چیزایی که میگین شیر و تقسیم و ضرب اینارو همه شرکتا انجام میدن!من خودم نمونه بارز شرکت گردی هستم تجربهه من اینه آسیاتک خیلی خوبه اونم فقط محدودش البته الان هیچ
شرکتی نامحدودش خوب نیست!شما هم اگه میخوای از آسیاتک بری بسم الله!ولی این راهی که شما میخوای بری من تو 2سال تمومش کردم!
من حمایت نمیکنم آسیاتک خیلی خوبه!بد هست بهتر از بدتر ها هستش!
درود.
خب ، فکر کنم بعد از نزدیک به یکسال ، ما هم بار و بندیلمون رو از این خراب شده جمع کردیم و رفتیم :دی دیگه این اواخر واقعا غیر قابل تحمل شده بود :n15:.
------------------------
آقا قسمت ریز مصرف چرا غیر فعاله؟؟؟ واسه مشاهده ریز مصرف کجا باید بریم تو سایتش؟؟؟
Sent from my RM-825_im_mea3_287 using Tapatalk
دقیقا با خودت هستم:n02:نقل قول:
قطعی مخابرات را باهات موافقم تو این یه سالی که از مخابرات سرویس داشتم تمام قطعی ها سرجمع کنم حدود50 روز اینترنتم قطع بود.اما اما پینگ را شدیدا باهات مخالفم بهترین پینگ را تو کل کشور مخابرات داره میده اما اسیاتک با سرور اصفهان پینگم حدود 300 است با سرور خارجی که بالای 650 است اما مخابرات پینگ با سرور اصفهان بیشتر از 60 نمیشد !!!اما در مورد قطعی درست مخابرات قطعیش زیاد بود اما بعد از آنلاین شدن چنان جبران میکرد که تمام این قطعیا به چشت نمیومد با بهترین قیمت و ازران بودن خدماتش میتونم بگم بهترین خدمات دهنده حال حاضر کشو مخابرات است ولاغیر.
در مورد پشتیانی باید بهت بگم فکر میکنی من شل میگرم بخاطر همین دارن اذیت میکنن نه اینجوری نیست بنده جوری باهاشون رفتار میکنم که ببخشید چنان به گ**ه خوری افتادن و میگن ما غلط کردیم با مخابرات خوزستان قرارداد بستیم هر سری هم بهشون میگم قراردادتون را با مخابرات باطل کنید اما میگن از ما کاری بر نمیاد باید بالایی ها تصمیم بگیرن(بهشون میگم شماره اون بالایی را بده تا من تو جیهش کنم اما میگن ما شمارهشون را نداریم ):n02:اینا اذیت میکنن منم اذیتشون میکنم جوری که هر روزشون زهر مار بشه نه فکر کن آره با یه افه امدن و خوش اخلاقی میتونن سر مردم را کلاه بزارن و بعدش خوش باشن.
اما در مورد اینکه اگه بخوام میتونم از این شرکت کلاهبردار برم باید بگم بنده و تمام کاربران کافو نوری خوزستان به خواست خودمون به این شرکت کلاهبردار نیومدیم اگه بخواست خودمون باشه 100 درصد کاربرای کافو خوزستان از این شرکت میرن.و بدلیل اینکه خطمون فیبرنوری است بنده نمیتونم از شرکت دیگه خدمات بگیرم.اما امیدوارم مخابرات خوزستان به اعتراضات کاربران خودش گوش بده و قرارداش را با این شرکت باطل و ما را دوباره به مخابرات برگردونه وگرنه باید تا یک سال دیگه صبر کنیم تا مخابرات با شرکت جدید قرارداد ببنده.
حال شما هم با این شرکت برو حال کن اما مطمئن باش زیاد دوام نمیاره .اکثر کسایی با این شرکت قرداد داشتن فسخ کردن واز شر این شرکت رها شدن.
قسمت مشاهده کیفیت خط توی سایت crm مقدار snr رو 0 نشون میده . برای شما هم همینطور شده؟
منم الان 2 هفته هست که از شر آسیاشت راحت شدم:n02:نقل قول:
نمیگم آسیاتر نسبت به بقیه شرکت ها تو سرویس های حجمی بد عمل میکنه ولی به جان خودم از 8 بهمن بقدری مزخرف شد که دیگه بعد از 9 ماه چاره ای جز تخلیه برام نگذاشت:n21:
الان دارم تو ابر ها سیر میکنم:n09: باز هم به همه بچه های این تاپیک میگم فقط بعد از رفتن از آسیاتر میفهمید چه اشتباهی میکردید تو آسیاشت مونده بودید:n23: از ما گفتن بود:n15:
آخه شما توی شاتل هم همش ناله میکنی اخوی :D ...نقل قول:
یه چیز دیگه که من نمیفهمم اینه که دوستان چی چی دانلود میکنن هر شب؟؟!! خوب معلومه وقتی سرویس نا محدود داری باید به حق بقیه یوزر ها مخصوصا محدود ها احترام گذاشت. نمیشه یه سرویس نا محدود بگیری و با سرعت محدودها هر شب از 12 1 بذاری دانلود تا صبح. شرکتها هم از طرف شرکت زیر ساخت محدودیت ترافیک و پهنای باند دارن. من خودم سرویس محدود 4 مگ آسیاتک دارم و جز 2 هفته در بهمن ماه، در بقیه مواقع واقعا راضیم. چون قرار نیست کل اینترنتو مجانی دانلود کنم.
خدایا از این شبها که سالی 1 با اتفاق می افته بیشتر کن
آخه داریم پولشو میدیم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا منم موندم ملت چی دانلود میکنن!!! با وجود اینکه سرویس 512 10 گیگ در ماه گرفتم و از 1 تا 8 صبح رایگان بطور کلی شاید یک یا دو شب میذارم دانلود اونم یکی دوتا فیلم یا سریال حالا موندم ملتی که هرشب تا صبح میذارن دانلود چی دانلود میکنن اخه!!!!نقل قول:
دویت عزیز خیلی چیز ها هست .خود من 96 گیگ پک فیلم دارم دارم که تا الان 1% هم دانلود نکردم. ولی در کل شرکتی که نمیتونه نامحدود ارائه بده بلانسبت ... میخوره که تعرفه ارائه میده چون داره پول میگیره .بدش همه چی که قرار نیست دانلود باشه .خود من از سرویس های آنلاین استریم برای موزیک و تلفن استفاده میکنم که نیاز به سرعت بالا و همیچنین ترافیک بالا داره شاید واسه 6تا 12 ساعت 1 گیگ مصرف بشه .که البته با نامحدود 512 مخابرات همه چی حل بود.نقل قول:
خوب شرکت پول میگیره اما این به این معنی نیست که شما میتونید بینهایت دانلود کنید. مصرف منصفانه یعنی همین. اگه نا محدود بود ظلمی بود در حق بقیه مخصوصا سرویسهای محدود. توجه کنیم ما در ایران هستیم با امکانات محدود شده. در ضمن من خودم هم از اسکایپ و بقیه سرویس ها مثل sound cloud استفاده میکنم اما این حد مصرف نمیشه!!!! تصور کنید همه ی کسایی که سرویس نامحدود دارن میتونستن بینهایت داللود کنن. به نظر شما چه بلایی سر پهنای باند بقیه میومد؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز هیچ شرکتی را مجبور نکردند که سرویس نا محدود ارائه بده پس اگر شرکتی ادعا داره که سرویس نامحدود داره اول از همه باید امکانات و پهنای باندی را که داره در نظر بگیره و بر اساس اون همچین ادعایی کنه. وقتی مصرف کننده اینترنت نا محدود میگیره حتما برای دانلود و مصرف بالا می خواد و اینکه چه بلایی سر شبکه و پهنای باند میاد ربطی به مصرف کننده نداره و شرکتی که ادعای ارائه اینترنت نا محدود داره باید پاسخگو باشهنقل قول:
اگر اشتباه نکنم همه شرکتا این بحث Fair using policy رو ذکر میکنن قبلش. منطقی هم هست. کسی که به حق خودش قانع نباشه خوب محدود میشه. نمیشه با هزینه کمتر، توقع همون امکانات رو داشت. این قانون همه جا هست. حتی بعضی از سرویس دهنده های آمریکا هم محدودیت مثلا 150 گیگ در ماه دارند. البته این عدد برای ما زیاده اما اونجا هم محدوده. چون امکانات فنی قابل مقایسه نیست. همین رفتار بعضی از کاربرا در سو استفاده از سرویس های نا محدود باعث شده در ساعات رایگان سرعت سرویس های محدود هم کم بشه. بعضی از دوستان در اینجا و صفحه شاتل میگن اگه یه شب دانلود نکنن خوابشون نمیبره. به نظر میرسه این رفتار یک عادته تا نیاز به دانلود. متاسفانه هرچی که وارد این کشور شد؛ به دلیل نگاه خاص دولت، فرهنگ استفادش وارد نشد. از طرفی کاش ما کاربرا میدونستیم حالا که امکانات محدود شده (از طرف زیرساخت و نه لزوما شرکتها) به حق هم احترام بذاریم. اشتباه هم نشه..منم مثل همه دوست دارم اینترنت کشورمون بدون هیچ محدودیتی باشه. چه از نظر محتوا چه سرعت چه ترافیک..اما حالا که محدودیم حداقل خودمون به حق خودمون فانع باشیم. خودمون به هم رحم کنیم. شرکتها هم باید روشن تر بحث سرویس های به اصطلاح نامحدود رو مطرح کنن. کلا همه دوره هم خوش میگذره :))نقل قول:
ما پول میدیم که استفاده کنیم نه اینکه به غلط کردن بیافتیم از کی تا حالا سرویس های نامحدود رو دو بار تقسیم بر 8 میکنننقل قول:
ماهی 25 هزار تومن پول نامحدود 512 میدیم که 8 کیلوبایت سرعتمون باشه؟؟؟؟؟
اینها ما رو مجبور کردن که سرویس حجمی بگیریم تا بتونن باهاش حجم ها رو بیشتر کم کنن تا مجبور به خرید ترافیک بشیم
تمام سرویس هایی که شبانه رایگان داره قیمتش از 20 تومن به بالا شروع میشه و این گرانفروشیه
سرعتش هم بیش از حد محدود میکنن که نتونی بیشتر از شبی 600 مگ الی 2 گیگ بگیری
افغانستان سرعتشون 1 مگ در ثانیه هست با ترافیک نامحدود،درحالی که ما باید صرفه جویی و تقسیم کنیم که 10 گیگ رو چطور در 1 ماه مصرف کنیم
بابا لااقل واسه سرويس نامحدود بيان همون چيزي كه قانون مشخص كرده را بدن دست ملت يعني بيان سرويس ها را با ضريب اشترك ١ به ٨ واقعي بدن ! نميشه كه در روز مثلا برا سرويس ٥١٢ زماني كه داري ٤٠٠ مگ دانلود ميكني فقط خودت از بين ٨ نفر آنلاين باشي بعدش يهو تا آخر روز ٧ نفر ديگشون آنلاين بشن ! اينا سيستم اومدن از قبل تنظيم كردن و اصلا به ضريب اشتراك اين چيزام كاري ندارن !
دوستان من با 256 (سرعت فرقی نداره:n02:) تا 900 دانلود میکنم اما شبانه تا 30 بیشتر نمیاد ... این 30 برابر هست که !!! :n15:
البته من خودم نماینده آسیاتک هستم هیچ وقت درست جوابم رو ندادن چه امور نمایندگان جنوب چه خود تهران ..
ولی گفتند واسه این که مشتری ها ناراضی نباشند هیچ وقت نامحدود واسشون انتخاب نکنید :n13:
امیدوارم به این وضعیت رسیدگی کنند .. البته فکر نکنم زیاد واسشون مهم باشه .. :n16:
مرکز مخابراتی آیت الله کاشانی 2 روزه قطعه. همشم می گن مال مرکز مخابراتی هست. کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
سلام
دوستان کسی تا حالا اینترانت ملی از آسایاتک گرفته ؟؟؟
به خونه هم می دن ؟ می ارزه بگیم ؟
کسی نگفت ! اخر از سرویس 10 مگش استفاده میکنه یا نه ؟؟
والا من قصد داشتم بخرم.یه ایمیل زدم به پشتیبانی فولاد شهر گفتن اینترانت ارائه نمیدن.نقل قول:
من استفاده می کنم. دانلود شبانه رایگان روی 2 مگابیت بر ثانیه هست. دانلود روزانه هم چیز مشخصی نداره و فکر می کنم تا اونجایی هست که خط جواب بده(برای من الان روی 7 مگ هست). پینگ هم مثل سرویس های دیگه.نقل قول:
کلن ارائه نمی دن ؟ یا فقط به خونه ؟نقل قول:
پس این تعرفه ها که تو سایت زدن چیه پس ؟؟؟
والا نمیدونم کلا میدن یا نهنقل قول:
شما زنگ بزن از نمایندگی شهرتون بپرس شاید دادن
سلامنقل قول:
بله به مشترک حقیقی داده میشه
خواستید بگیرید ما در خدمتیم
سرویس اینترانت به فولاد شهر ارائه داده میشهنقل قول:
در صورت درخواست از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید با ما
سلامنقل قول:
این پشتیبان فولادشهر رو میشه معرفی کنید بنده هم بشناسمشون :n01:
خیلی خنده داره تو مملکتی هستیم که طرف با جرات تمام تو چشات نگاه میکنه و میگه حق نداری چند ساعت پشت سرهم فیلم و موزیک آنلاین نگاه و گوش کنی :n08:
بعد مثال آمریکایی میزنه
یعنی دروغ هرچه بزرگتر قابل باورتر
فقط من نمیدونم این مردم امریکا چجوری با این مثال محدودیت 150 گیگی توی موبایلها و تبلتهاشون 24 ساعته آنلاین موزیک گوش میدن نکنه این منم تو لست اف ام 24 ساعته درحال رادیو گوش کردنم؟
نکنه این ماییم که در هرساعت میلیونها فیلم درحال اپلود و استریم در یوتوب هستیم؟
پس اسکیدرو و ریلودد فقط برای ما بازیهای حجیم رو کرک میکنند؟
و این فقط ماییم که بدعادت!!! شدیم
راستی فیلم بلوری اچدی رو هم اصلا نساختند همش خواب و خیاله ها، توطئه است!
سعی کنیم در حد خودمون مسائل رو فقط توجیه علمی کنیم
به هیچ بنی بشری هیچ ربطی ندارد که مردم با اینترنتشون میخوان چکار کنند!
این مسائل شخصیه به دوستان پیشنهاد میکنم نگذارند دیگران به مسائل شخصیشون ورود کنند
ایمیلشو از تو سایت خود آسیاتک برداشتم.نقل قول:
برخوردشون هم خوب بود
من فولاد شهر نیستم زرین شهرم این دو تا شهر توی یه شهرستانند و کد شهریشون هم یکیه.برای همین به پشتیبانی فولاد شهر ایمیل زدم که ببینم توی شهر ما هم سرویس دهی میکنه یا نه.اینترانت هم محض کنجکاوی پرسیدم.نقل قول:
این هم جواب ایمیل من:
نقل قول:این ایمیل؟کد:AvaGostar.Foladshahr@Asiatech.ir
بله همینه........نقل قول:
من باهاشون صحبت کردمنقل قول:
گفتن همچین ایمیلی نداشتن
میشه یه عکس ازش برام پ.خ کنید
صفحه ی قبلی عکس گذاشتم اینجا هم میزارمنقل قول:
در مورد اینترانت باهاشون صحبت کردم.فکر نکنم مشکلی باشهنقل قول:
اما احتمالا چون آخر جمله در مورد اینکه توی زرین شهر سرویس دهی میشه سوال کردید فکر کردن در مورد این موضوع هستش.
اما تا اونجا که بنده اطلاع دارم سرویس اینترانت فعال هستش اما تا به حال هیچ کدوم از مشترکین این سرویس رو نگرفتن.
اگر فولادشهر هستید میتونید بگیرید.
اما زرین شهر انشالله راه اندازی میشه
موفق باشید
شما چه عصبی هستی دوست عزیز :)... البته حق هم دارید..اما کمی مطالعه بد نیست.. همون فیلم بلوری هم مجانی رو نت نیست واسه دانلود.باید چند ده دلار پول بدید..اون اصطلاح Fair Using Policy هم مال اونور بوده اولا بعد اومده اینور..پس اونا هم محدودیت دارن..نه؟ :n06:. اینترنت اونجا اگه محدودیتش کمتره اما محتواش هم پولیه..مثل همون بلو ری که شما مثال زدید. من نظرمو گفتم...شما باید از شرکتها عصبانی باشید نه من که مثل شما کاربرم..دست من بود شیر اینترنتو تا اخر باز میکردم..حرف من این بود: حالا که محدودیت داریم بهتره با رعایت حق بقیه باعث بشیم همه عادلانه استفاده کنن..اما مسئله اینه ماها دوس داریم با کمترین هزینه بیشترین بهره رو ببریم..حتی با راه های غیر معمول..بازم میگم من یک کاربرم مثل همه..شما هم از خوندن نظری که مثل نظر خودت نیست عصبی نشو..سعی کن بحث کنی بدون عصبانیت..:n01:نقل قول:
یه تست اگر بذاری ممنونت میشم ترجیحا یکی از تهران و یکی از سرور ودافون فرانکفورت ممنوننقل قول:
نقل قول:
من زنگ زدم شاتل که سرویس نامحدودش رایگان شبانه نداره که! :n13: مطمئنی شاتل داشتی؟ فقط سرویسهای حجمی رایگان شبانه داره
من پارس آنلاین داشتم قبل مخابرات همش اینترنتم قطع بود رایگان شبانه استفاده نداشتم:n21:
قانون مصرف منصفانه هم همه ی شرکتا دارن با اسم های مختلف چون پهنای باندا شیر هستش!
آسیاتک هم اینجور که شماها میگین اصلا نمیشه طرفش رفت.:n30:
سلام.بعد از یک هفته قطعی اینترنتم را وصل کردند.درود بی پایان به شرف بازرسی مخابرات خوزستان.امروز بعد از تماس با بازرسی جوری با این شرکت کلاهبردار برخورد کردند که بعد از نیم ساعت اینترنتم را وصل کردند.
صبح اول با این شرکت کلاهبردار تماس گرفتم گفتن مشکل داریم و مشخص نیست کی وصل بشه شاید یکی دو هفته دیگه !!!!!داریم پیگیری میکنیم از این حرفا.چند روز پیش هم قسمت صدای مشتریش به دروغ گفت تمام کاربران کافو نوری خوزستان اینترنتشون قطعه!!!!!ببیند این شرکت چقد دروغگو تشریف دارند که بعد از تماس با بازرسی خوزستان بعد از نیم ساعت نتم را وصل کردند.
سلام دوست من.شما کلا در حال اشتباه فکر کردن هستی حرف شما اینا نیست که میگی .رسما دارید به کاربرا میگید همینی که هست لطفا دهنتون را ببندید و هیچ حرفی نزیند!حرف از عدالت و رعایت حق کاربرا میزنید ؟ که آره شما مشکل از خودتونه و مصرفتون را درست کنید از اینا حرفا!نه دوست من مشکل از خود شرکت اسیاتکه این شرکت در حال کلاهبرداری از کاربراشه اونم به صورت محدود کردن سرویسای محدودی و نامحدود و بالا بردن پینگ !از شما بعیده به عنوان یک کاربر از این شرکت طرفداری کنید مگر اینکه شما هم ....آره!نقل قول:
در مورد هرینه باید بهت بگم ما کاربرا داریم خیلی خیلی هزینه میکنیم و بعد همچین سرویسای اشغال و بدرد نخوری به ما میدن .بعد شما کاربرا را متهم میکنید که با کمترین پول میخواهید بهترین سرعت را داشته باشید؟؟؟؟براتون واقعا متاسفم. شاید شما در بیاد بگید که نه این شرکت هزینه خیلی زیادی واسه پهنای باند میده بخاطر همین هزینشون بالا است.نه دوست من اینا سودشون تو همین گران بودن پهنای بانده تا بتونند به راحتی سر کاربراشن را کلاه بزارند و هر خط را بین 40 تا 50 نفر شر میکنند .حال ببیند مخابرات هزینه پهنای باند را 35 درصد کاهش داده این شرکتها در حال دیوانه شدن هستن چون سودشون کمتر میشه البته اینا بازم دست به کلاهبرداری میزنن و با پایین آوردن سرعت و شر کردن هر خط بین 100 نفر دوباره سودشون را بالا میبرند .کشور ما به یه سازمان نظارت و بازرسی خیلی قوی و هوشمند نیاز داره تا جلوی تمام کلاهبردار را بگیرن.
دوستمون درست گفتن به شرکت اسیا تک اصلا ربطی نداره که کاربران چه جور از نتشون استفاده کنند.
دوست من شما عصبی نشو وقتی یکی از این شرکت انتقاد میکنه سریع میای میگی نه مشکل از کاربرا است و نه شرکت.عصبانی بودن خودت را بذار کنار.. همینکه این شرکت در حال از دست دادن کاربراشه مشخص میکنه مشکل از جانب کیه!!!