با سلام .
میخواستم بدونم
۱ :مدینرج :
۲: سوبر تویتر:
۳ :مید بیس:
کارشون چیه ؟
اگه توضیح کامل بدید ممنون میشم واقعا ممنون
برای بیستن سیستم ب این اطلاعات نیاز دارم . با تشکر
با سلام .
میخواستم بدونم
۱ :مدینرج :
۲: سوبر تویتر:
۳ :مید بیس:
کارشون چیه ؟
اگه توضیح کامل بدید ممنون میشم واقعا ممنون
برای بیستن سیستم ب این اطلاعات نیاز دارم . با تشکر
سلام خدمت اقا حمید عزیز
اسپیکر کاپا 693.11i نمونه فیکش هم در بازار هست؟گارانتی اصلیش داره؟اگر بله با چه نامی؟
اگر فیک هم داره راه تشخیص چی هست؟
یک سوال دیگم دارم کامپ من 4 اهم هست این اسپیکر 2 اهم از یک امپ برای هردو استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد؟
سلام دوستان ببخشید کسی از پخش 7056 روشن عکس داره؟ میخوام ببینم مشخصات آهنگ رو چطور نشون میده و اگه زیاد با X400 فرقی نداره همون X400 رو بگیرم. چون نشون دادن اسم آهنگ و فولدر خیلی برام مهمه مرسی.
LED 3 خطی هست عزیز.نقل قول:
مشخصات کامل نشون میده، یه چیزی تو مایه دمو دارای پایونیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم دیدم اینجا مطلبی رو بگم چون احساس می کنم فقط با فشردن تشکر از کاربر حق مطلب گفته نمی شه
می خواستم اینجا از برادر عزیزمون اقا حمید تشکر کنم چون تو این بازه زمانی 2 سال که در فضای مجازی با ایشون اشنا شدم رفتار های پسندیده ای از ایشون دیدم که حتی شگفت زده هم شدم!ایشون بدون هیچ شم داشتی تجربیاتشون رو در اختیار بنده قرار دادن و حتی وقت و بی وقت پاسخگوی تماس و پیامک های بنده بودن ، در صورتی که همه ما فروشندگانی رو هم می بینیم که با اینکه می خواهیم سودی مادی بهشون برسونیم باز هم با سردی هرچه تمام برخورد می کنن،همچنین حتی یک بار هم ندیدم که ایشون نظرشون رو به کسی تحمیل کنن یا بگن حتماً از فلان فروشگاه خرید کنین، همیشه حق انتخاب رو به ما دادن.ببخشید که طولانی شد سال نو همه مبارک :n16:
سلامنقل قول:
تقریبا از اسامی این اسپیکر ها مشخصه که چکاره هستند.
میدرنج سطح میانی فرکانسها رو پخش میکنه. مخصوصا وکال
سوپر توئیترها فرکانسهای بالای 4000 هرتز رو بر عهده دارند
مید باس ها فرکانسهای میانی باس بین 200-800 رو اجرا میکنند.
سلام مخلصم. قربان شما چوبکاری فرمودین. من انجام وظیفه میکنم.:n40:نقل قول:
در مورد کاپا هم که تو SMS خدمتتون عرض کردم.
اگر لیبل گارانتی و فاکتور رسمی از فروشنده دریافت کنید میشه گفت اورجینال هست.
:n03:حمید جان من خوب متوجه نشدم . گفتم ک من تازه واردم .
من ی سیستم میخوام ببندم ک کیفتی و ویبره ای باشه ک تو ولوم های پایین خوب عمل کنه .مگه ادم چقدر میتونه در روز ب صدای بلند گوش بده . بعد 1 ماه سردرد میگری و اصلا دوست نداری تو ماشین بشینی . من پیش نهاد میدم شما چک کن نقطه ضعفش رو بگو . بعد شما ی سیستم پیش نهاد بدین .
1:امپلی :کنوود 4800
2:ساب : اینفنیتی 1260
3:مدین بیس :2عدد dragster dmx 6.2
4: ی پخش خوب دارم مارشاله دارم
سلام دوستان .
من یک جفت باند ts6962 پایونییر از قدیم دارم . مال 8 سال پیشه ! اما پخشم یو اس بی پخش نمیکنه و aux هم نداره بشه کیت سوارش کرد .
خلاصه تصمیم دارم یک پخش خوب بخرم ، میخوام تا 300ت یک پخشی بخرم که برا آینده قابلیت اضافه کردن آمپلی فایر و ... داشته باشه .
اما خوب یک پخشیم میخوام الان بدون آمپلی فایر هم خوب باشه !
نظرتون چیه ؟ x400 کنوود یا 3750 پایونییر ؟ تفکیک پذیری صدا و وضوح و بیس و کلا همه چیز برام ملاکه ! بلندی صداش هم خوب باشه .
امروز برای پسر عمم که سیستمش پایونییر بود (مدلاشو نمیدونم اما آمپش 480 وات هست و برا 10 سال پیشه ، پخشش برا 3 سال پیش ، سابش هم همینطور .
حالا امروز یک جفت kenwood 6995ex براش گرفتیم ! خودش که اولش از صداش راضی نبود اما من که گوشم ترکید ! صداش خوب بود اما تو صدا های بالا بهم ریختگی داشت .
یک سوال دیگم برام پیش اومد الان کامپ در جلو 4 اهم هست کاپا 11 ، 2 اهم به یک امپ ( 9004 jvc ) وصل بشه مشکلی پیش میاد؟
سلامنقل قول:
ببین دوست من این سلیقه شنیداری که شما داری با این قطعات بهش نخواهید رسید.
درگ استر یه برندی هست که حجم صدای بالائی داره.کیفیت خوبی نداره.
مارشال هم که پخش خوبی نمیزنه.
باید هزینه تقریبا خوبی پرداخت کنی.
امپلیفایری که تو ولومهای کم هم بتونه جریان خوبی بده ارزون نیست.
اگر میتونی خوب هزینه کنی صبر کن تا بار گلیدن برسه.یا باید هلیکس کلاس a بگیری که خب میلیونیه قیمتش.
شما یا باید سطح توقعتون رو کاهش بدین و با حدود 2 تومن یه سیستم براتون جمع کنیم یا خوب هزینه کنید.
نه مشکلی نداره.نقل قول:
X400 رو موافقم. پخش خوب و کاملیه.315 تومن هم قابل تهیه هست اگر خواستیدنقل قول:
اسپیکر هم 6965v2 بدون آمپ هم خوب جواب میده.
پخشم مارشاله خوبه هااااا !!!!!!!!! 4 سال پیش 600 خریده بودم از این صوتی تصویری هاست .
سیستم قبلم : باید e69x + امپ MA 10+ساب p12 w ک همشونم از محصولات هلیکس بودن
سیستمم فوق بود خیلی خیلی راضی بودم . اما سیستم رو همراه ماشین دادم رفت . ای کاش نمیدادم .
بگذریم . الان ماشین رو عوض کردم . با پیش رفت رو ب رشت در این مملکت از 206 ب پراید 132 اتقاع پیدا کردیم و بابات این موضوع خیلیم خوش حالیم همه چی هم ارومه . :n02:
ما خیلی خوش بختیم .
لوپ کلام ی سیستم میخوام ببندم با هزینه کمتر واسه امپ + باند+ساب + 1 میلیون تومان در نظر دارم .وضع خرابه حاج حمید . وضع بجور خرابه . همین الانشم با پول نصب و پک برقی و ...تا 1300 هم میره .
میدونم از کدوما داری:n02:نقل قول:
چرا با سیستم فروختی پسر خوب.اونم اون قطعات رو.:n24:
آخه با 1 تومن من چی پیشنهاد بدم.
اسپیکر 6965v2 که 190 تومنه
ساب TS-WX 305 B پایونر 300
آمپ هم 8604 که470 تومن هست
960 جمع کل
دیگه اشتباه دیگه . برام تجربه شد ی تجربه تللخخخخخخخ
بگدریم .بریم سراغ بحثمون . من بعد 13 قصد خرید دارم .چندان عجله نیست پس حسابی میتونم ازتون اطلاعات بگیرم .
و اما پایونیر : ی برندی ک تا حرفی از سیستم میشه همه خدای سیستم رو پایونیر میدونن . ک من کاملا مخالفم واسه همینم از پایونر خوشم نمیاد چندان
. میخوام سیستم های متفاوت ببندم .
البته سیستم ک گفتیت 6965 صدای خیلی خوبی داره 305 بیس قدرتی اما کیفیت پایین . خیلی پیش نهاد خوبی بود تو رنج 1 تومن . عالی
و اما من لجوج .
باند انفنیتی 693.9i با قیمت 300
ساب اینفنیتی 1260 با قیمت 200
امپ اینفنیتی 7541 با قیمت 469
جمع کل :969 هزار تومان
قبول داری کیفیتی تره ؟ 1کی ب نفع من .
البته امپ اینفنیتی خرابی زیاد داره:n03: اما پایونیر خیلی کمتر این جا 1کی ب نفع شما
حمید 1 : کسری 1
سیستم دیگه ای با این قیمت پیشناد دارین ؟
ی نظر هم راجب سیستم پیش نهادی من بدین .
سلام دوباره آقا حمید خسته نباشین :n40: ممنون که حتی تو عید هم به سابت سر میزنید و جواب ما رو میدین :n12:نقل قول:
دست شما درد نکنه حرف شما درست بود و گین زیاد بالا بود ولی در عوض بیس از روی پخش -6 بود،الان گین و پایین آوردم و بیس رو از پخش روی 0 گذاشتم ولی احساس میکنم مثل اون موقع صدا واضح نیست (تا حدودی)(البته من یکم توقعم زیاده:n02:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه داغ نمیکنه،حالا 2تا سوال :n35: 1 :به نظر شما آمپ 8106 کنوود خوبه تا رنج 400 تومن ؟ اگه مناسب نیست یه آمپ مونو خوب تا 400 معرفی کنین .
2 : تعویض باطری 55 به 74 چقدر تو صدای سیستم تاثیر داره ؟ (البته شنیدم تو ولوم بالا بیشتر تاثییر داره)
سلامنقل قول:
بله موافقم اینم آلترناتیو خوبیه اما همونطور که خودتون گفتین 7541 اصلا پیشنهاد نمیشه.
فعلا چیزه دیگه ای به فکرم نمیرسه.
سلام خواهش میکنم. خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.نقل قول:
1-اگر باکستون پورتد هست 8106 خیر چون ساب سونیک فیلتر نداره و باعث صدمه زدن به ساب میشه.تا 400 چیزی به ذهنم نمیرسه.تقریبا میشه گفت نیست.یه 5602 بگیر بریجش رو ببند قیمتش هم 320 تومن هست
2-بله مسلما چرا؟چون همیشه گفتم برق قوی = سیستم قوی و قدرت قوی و پایدار.البته کابل برق و کلا اکسسوری باید از جنس خوب باشن.
من درکتون میکنم ، اما تجربم میگه باید به این که چه چیزی هم میخوام توجه کنم ! وگرنه فقط یک چیز متفاوت با بقیه ، ممکنه نتیجه دلخواه رو نده .نقل قول:
اکثرا بهم میگن پایوننیر سیستم قدرتی هست ، آلپاین سیستم کیفیتی هست ، کنوود هم یک چیزی این وسط هست .
اما در کل از پخش های آلپاین خوشم نمیاد ، چون بنظرم جنس ناقص میده ، باید خرجش کنی تا کامل شه ، بعدم کلی گرونترم هست . منصفانه نیست .
به همه دوستان پیشنهاد می کنم اگر می خوان کالایی برای سیستم خودشون تهیه کنن حتماً چندین جا برن
اتفاقی که امروز برای خودم افتاد این بود که در یک مغازه قیمت اسپیکر خودم رو 200 تومن بالاتر می گفت!!!!بعد گفتم دلیل چی هست گفت مال من اصل هست و ساخت ویتنام مال شما فرع وقتی گفتم اصلی رو بیار گفت بالا در انبار هست دم دست نیست در صورتی که داخل ویترین هم بود! :n02:
نقل قول:
آلبیان ک خیلی خوبه اما بوجه میخولم . مثلا بنده خودم عاشق mtx کامل دیونشم . اما هم فکتش زیاده هم ی سیستم معمولیش بوجه میخواد تا حد ۳ تومن .
من منتظرم شهرمون منطقه ازاد ش بهد برم دنبال ارزوم یعنی MTX .منتظر سفر رییس جمهور هستیم تا ۳.۴ماه دیگه منطقه ازاد میشه . بعدش منم و ی ماشین خوبو ی سیستم وحشت ناک .
:n02::n19::n19: خیلی خوش حال:n19:انه منتظرم . حسن جون دوست دارم
نقل قول:
آلپاین ک خیلی خوبه اما بوجه عزیزم بوجه . مثلا بنده خودم عاشق mtx هستم .کامل دیونشم . اما هم فکتش زیاده هم ی سیستم معمولیش بوجه میخواد تا حد ۳ تومن .
من منتظرم شهرمون منطقه ازاد ش بعد برم دنبال ارزوم یعنی MTX .منتظر سفر رییس جمهور هستیم تا ۳.۴ماه دیگه منطقه ازاد میشه . بعدش منم و ی ماشین خوبو ی سیستم وحشت ناک .
:n02::n19::n19: خیلی خوش حالم . حسن جون دوست دارم زود تر بیا بزار جوون ها ب ارزوشون برسن
مثلا الان ما منطقه آزادیم کجارو فتح کردیم؟نقل قول:
میخوای ببندی ببند اتفاقا الان اینور هیچکی رو ماشین منطقه سیستم نصب نمیکنه چون یه جور دیگه ملت نگاش میکنن نمیدونم چرا
اصلا ماشینی که نشه 110 تا بیشتر باهاش رفت چه به دردت میخوره؟
ببند سیستمتو منتظر نباش
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید که کدام یک از این پخش ها بهتره :
Pioneer MVH-X175UI
Sony DSX-A35U
سلام
من تصمیم گرفتم یه سیستم معمولی ببندم که آقا امین پیشنهاد کنوود x400 رو دادن و باند infinity 693..11
اصلا اهل صدای بلند و باس زیاد نیستم
فقط کیفیت داشته باشه
اینا بدون امپ وصل میشن به هم اگه بخوام یمدت دیگه امپ بخرم؟
مشکلی پیش نمیاد؟
اگه نمیشه چه امپی معرفی میکنید؟
من خودم دیروز 693 نصب کردم کیفیتش خوب هست،فقط تا اونجایی که شنیدم می گن باید مواظب باشی بهش فشار نیاد که می سوزه،چون 693 ، 2 اهم هست از همون ابتدا با امپ ببندین، نکته مثبتش این هست که چون 2 اهم هست امپ راحتتر براش گیر میاد،روی 2 اهم 110 rms می خواد،از امپ متفرقه فقط استفاده نکنین.نقل قول:
یعنی اگه مستقیم وصل کنم به x400 احتمال سوختن داره؟نقل قول:
آخه توان خیلی کمتری به باند میده
من فعلا فقط پخش رو گرفتم و هنوز باند رو نخریدم
از نظر کیفیت تو این رنج قیمت و پایینتر چیز دیگه ای به این باند نمیرسه؟
باند 710 هرتز یا 6995 پایونیر یا 6975 v2 یا 69 هلیکس چطورن؟
تو یه مقاله در مورد 693 اینو نوشته بود:
در حال حاضر آمپلي 8400 کنوود مناسبترين آمپلي فاير جهت راه اندازي اين باند مي باشد، همچنين آمپلي حرفه اي 209 درگ استر و 406 درگ استر و MA 40FX هلیکس و 847F کنوود نيز از راه اندازي اين باند بدون وارد كردن هيچ صدمه اي به آن بر مي آيد.
نظرتون چیه؟
کدوم ازینا بهترین با قیمت مناسب
اون هلیکس که خیلی گرون بود چندجا دیدم
اگه فقط میخوای رو سیستم فابریک بزاری یا یه جفت کواک و آمپ بهش وصل کنی فقط دنبال این رنج قیمتا برو وگرنه کلا پشیمون میشی حتی اگه 1 درصد میخوای آینده سیستم درست حسابی ببندی الان پخش بهتر بگیرنقل قول:
ولی در کل بین این دوتا اصلا به هیچ عنوان سونی نخر
همون پایونیر x175 خوبه
سلامنقل قول:
ممنونم، بله روی سیستم فابریک میخوام نصب کنم
چرا سونی خوب نیست ؟ خیلی تعریف از این مدل شنیدم
ممنون
درباره صدمه اتصال پخش و باند به هم یادم هست از اساتید همینجا می گفتن 2 اهم و 3 اهم رو مستقیم به پخش نزنیننقل قول:
راستش رو بخوای من به جز 6975 v2 که خودم داشتم و صداش رو دوست داشتم باقی رو نشنیدم البته من 9 سال پیش داشتم که محصولات پایونیر کیفیتاش افت نداشت
الان که 693.11 گرفتم از کیفیتش خوشم اومد اسپیکر قبلیم هم اینفینیتی بود ولی اصلا رو بیسش نباید حساب کنی
اون مقاله رو منم خوندم 8400 در 2 اهم 90 تا نوشته می ده که نزدیک 110 تا هست ولی تو 4 اهمش 60 تا می ده اگر بخوای کامپ اضافه کنی محصولات هلیکس نزدیک هست بهش
نکته مهم تو امپها این هست که ببینید استاندارد cea 2006 رو داشته باشن تا بشه به rms اعتماد کرد.
واسه سیستم فابریک هزینه برا پخش تا 200 تومان بسیار عالیهنقل قول:
من به شخصه از صدای سونی خوشم نمیاد کمتر کسی هم دیدم سونی رو بپسنده
پیشنهاد من همون گزینه پایونیر هستش
حداقل خیلی کسایی که پیشت میشنن پایونیرو میبینن چیزی نمیگن
ولی سونی بزاری 50 درصدشون میگن نه بابا پایونیر یه چی دیگست همین باعث دلسردی تو ادم میشه
حالا خودمم پایونیرو نمیپسندما ولی تو این رنج قیمت برای شما اون گزینه عالیه
سلام داش حميد گل سال نوت مبارک ايشالا سالی پر بار و پر برکتی برات باشه
ميخوام بعد مدتی يک سيستم خوب ببندم
صدای که دوست دارم شفاف صاف بلند با تمامجزئیاتريز آهنگ و نميخوام تو ولوم بالا کيفيت افت کنه يا جر بزنه
بيس دوست دارم نرم باشه دوست ندارم فقط ماشين رو بلرزونه ميخوام لذت ببرم خودم نه کسانی که بيرون هستن لذت ببرن
باند نظرمJBL T696 Limited
باز اگه شما چيزی بهتر از اينا ميدنيد معرفی کنيد ممنون ميشم
پخشPioneer AVH-X5650BTامپ مدلPioneer GM-D9604کامپونت
Pioneer TS-A1605C
هزينه زيادنميخوام بکنم:n16:
یعنی این امپ واسه کاپا 693.11 و اگه ساب 1260 اینفینیتی بخوام بعدا نصب کنم ضعیفه؟نقل قول:
چون انگار 300 rms میخواد
اخه بعضی جاها خوندم اینطور بسته بودن
واللا من بعید می دونم جوابگو باشه چون 1260 ، 300rms می خواد،اگر این امپ توانایی بریج داشته باشه بعید می دونم 140 rms بیشتر رو 4اهم بدهنقل قول:
توان خروجی امپ 8400 اینو نوشته:
4x60W 4Ω
4x90W 2Ω
2x60W + 1x180W 4Ω
که بنظرم کمه
یا امپ قویتر باید بخرم یا ساب با توان کمتر
البته خیل جاها دیدم اینجور گفتن ببند واسه همین گفتم از اساتید اینجا بپرسم
اینجور ج داده بودن:
Speaker : infinity kapa 693.11 400,000 T
amp : Kenwood HQR 8400 360,000T
Sub : Infinity 1260 180.000T
اگر بخوام تا همین حدود دویست تومان پخش بگیرم ، چی خوبه بگیرم ؟ مثلا 2750UI پایونیر چطوره ؟نقل قول:
مارک سیرا چطوره ؟
ممنون
پخشای پایونیر زیر 300 تومن همه در یه حدن فقط برخی آپشناشون فرق داره تعداد rca یا رنگ پنلها و...نقل قول:
شما که رو فابریک میخواین استفاده کنید
من تا زیر 200 همون mvh175 رو پیشنهاد میکنم قابلیت میکس تراکس هم داره
و جز اخرین تولیدای پایونیر تو این سری هستش
امپ واسه اینفینیتی 11 چی پیشنهاد میکنین؟
با پخش کنوود x400
ساب رو بعدا میخوام بخرم و 1260 دلمو گرفته
سلام، دوستان من چند روز پیش یه باند چی بی ال 938 و یه آمپلی فایر ام بی ای 1100 گرفتم. پخش هم به توصیه فروشنده پايونيير 175ui برداشتم. به نسبت هزینه ای که کردم سیستم جالبی شده ولی صدا یکم قدرتی و بم هست ، دوست داشتم شفافتر و با کيفيت تر باشه . فکر میکنم مشکل از پخش باشه به نظر شما اگه عوض بشه تا چه حد ميتونه تاثیر بذاره و اينکه چه پخشی پیشنهاد میدین ( فلش بخونه کافیه )
فقط به پخش شک نکنین ممکنه کار امپ باشه،کاش از یک برند بهتر انتخاب می کردیننقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
از این پخش راضی هستین ؟ احتمالا اشکال یا کمبودی ندیدین در این مدل ؟
ممنون
کسی نیست کمکم کنه؟نقل قول:
همه جا خوندم کنوود 8400 راحت اینا رو میکشه مخصوصا کاپا 11
ولی کاپا 11 توانش 110 واته ولی خروجی امپ 90 واته
پس چطور همه جا گفتن کامل صداشو بیرون میده
واسه ساب 1260 هم جاهای دیگه خوندم 8400 بگیرین که حتی حالت بریج 180 میده ولی ساب 1260 اینفینیتی 300rms میخواد؟
آقا حمید شما که حرفه ای هستید نظرتون چیه؟
سلام داداش من دارم این پخش و یه جورایی ارزون ترین پخش پایونیر حساب میشه دیگهنقل قول:
اکولایزر 5باندی داره میکس ترکس داره و ... فقط CD نمیخوره و 1جفت RC داره،من 1ساله دارم و تاحالا به مشکلی برنخورده .
سلام داداش،آمپ 8400 تیوتر کاپا رو تو ولوم بالا میسوزونه،چندین بار هم این مشکل به وجود اومده باز خوتون میدونین،ولی من بهتون آمپ 406 درگ استر رو پیشنهاد میکنم تو اون رنج قیمت .نقل قول: