میشه یکم بیشتر توضیح بدید چه جوری می تونم آپ دیت کنم یعنی آموزشنقل قول:
فریم ویر و نرم افزار آپ دیت کننده رو از کجا دانلود کنم؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید چه جوری می تونم آپ دیت کنم یعنی آموزشنقل قول:
فریم ویر و نرم افزار آپ دیت کننده رو از کجا دانلود کنم؟
سلام
چطوری میتونم اتصال به اینترنت رو توی گوشی k770 غیر فعال کرد؟
ممنون
هنوز ه-ک- vivaz u5 نیومده ؟ :41:
من درمورد گوشی Aino مشکل دارم کمکم کنید.
البته برا هر گوشیی ی تایپک باشه بهتره
گوشیم k800i، وقتی کنکت میکنم ،رمو خالی نشون میده هیچ فایلی توش نیس ،میشه کپی کرد اما پوشه ها هیچ کدوم نیسن ...
هیدنم نیسن .
ویروس کشیم کردن اما حل نشد.
مشکلش چیه؟
من قبل عید یه گوشی Satio گرفتم .
به خدا این گوشی های مدل جدیدم عذابه ها ....
کسی میدونه چه جوری میشه GPS این گوشی رو تنظیم کرد ؟ ماهواره هاشو میگم چه جوری همه یه ماهواره ها رو بگیرم ؟
ه - ک این گوشی اومده ..... آخه من یه برنامه رو خیلی لازم دارم این adob pdf گوشی پولیه ورژن جدیدشم نصب میکنم گیر میده ..ساین هم میکنم گیر میده یکی یه برنامه pdf reader به من بده که کار کنه ؟
آپدیت چه جوری باید بکنم ؟ به وسیله کامپیوتره یا گوشی ؟
ﻣﺸﻜﻞ ﺩﺭ ﺳﻮﻧﻲ ﺍﺭﻳﻜﺴﻮﻥc905
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﻳﻪ ﺳﻮﻧﻲ ﺍﺭﻳﻜﺴﻮﻥc905 ﺩﺍﺭﻡ ﻛﻪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺭﻭﺷﻦ ﺷﺪﻥ"ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺟﺴﺘﺠﻮ"ﻫﺴﺖ ﻭ ﺟﻠﻮﺗﺮ ﻧﻤﻴﺮﻩ ﻳﻌﻨﻲ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻪ ﺷﺒﻜﻪ ﺭﻭ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﻨﻪ ﻳه جا ﻫﻢ ﺑﺮﺩﻡ ﻛﻪ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻦ ﺩﺭﺳﺘﺶ ﻛﻨﻦ ﺣﺎﻻ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﮔﻪ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻦ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻴﻢ
:41:
چرا موبایل سونی اریکسون سری c510 برای عکس گرفتن فلشش دیر تر می زنه،یعنی موقعی که عکس می گیری بعد از ذخیره عکس یک یا دو صدم ثانیه بعدش فلش می زنه اعصاب آدم رو بهم میریزه تا بخواد یه عکس خوب در تاریکی بگیری.
سلام ، تنظیمات اینترنت رو حـذف کـن .نقل قول:
سلام , نه عزیـــز هنوز نیومـــده .نقل قول:
سلام ، با یه رم دیگه تست کن ببین همین مشکل رو داری ؟نقل قول:
رم خودتو هم روی یه گوشی دیگه تست کن .
موفق باشید!:40:
سلام به همه
من ویواز دارم . اومدم برنامه opera mini رو از 10 تا سایت دانلود کردم . از خود سایت ناشر تااااااااااااااا.................. ...........
ولی همه مشکل دارن. مشکل اینه که وقتی برنامه رو باز می کنم و مثلا mci gprs رو می زنم اصلا صفحه ی اصلی نمیاد.
عملا هیچی به جز loading بالا نمیاد .
مشکل از کجاست . ؟
لینکی چیزی بدید. که روی ویواز تست شده باشه