برای خط من ولی باید یکی باشه ، چون درست تا وقتی که خط دومم وصل نشده بود خطم بدون مشکل رو 12 مگ بود الان حداکثر 6 مگ میکشهنقل قول:
Printable View
برای خط من ولی باید یکی باشه ، چون درست تا وقتی که خط دومم وصل نشده بود خطم بدون مشکل رو 12 مگ بود الان حداکثر 6 مگ میکشهنقل قول:
سلام به احتمال 90 درصد مشکل مرکز مخابراتی تا خونس که احتمال مودم اون ها خراب یا تجهیزات قدیمه یا سیم ها مشکل دارند یا مشکل از اتاق mdf هست ممکنه از جعبه تقسیم محلتون باشه احتمالات زیاده و برای حلش باید پارتی کلفتی داشته باشینقل قول:
شما مشکلتان عین مشکل من بودنقل قول:
من هم نوسان sne داشتم و هر وقت نوسان میکرد ماکزیمم ریت هم بالا و پایین میشد
گفتم به شما تلفنمون هم هر از گاهی خش خش می کرد که متوجه شدم هر وقت خش خش میکرد نوسان هم شروع میشد
تا الان چند وقتیه که دیگه اصلا خش خش نداره ولی هر از کاهی نوسان داره ولی ماکزیمم ریت تغییر نمی کنه
خودم هم نمیدونم مشکل از کجا بود و چطور درست شد ولی احتمال زیاد از خود مخابرات بوده
تلفن ما خش خش نمیکنهنقل قول:
نوسانش هم به اون صورت نیست ریت خط دور و بر 5 الی 6 مگ هست در کل روز
بهتره با شرکت سرویس دهنده تماس بگیرم یا مخابرات ؟
نگاه کنید شما نویز داریدنقل قول:
خط دومتون روی 8 مگ بود و snr روی 12 یعنی اگر خطتونو روی 4 مگ ببندن مطمئن باشید snr هم از 12 بیشتر میشه
ولی خط اولتون روی 4 مگ بود و snr روی 12
یعنی خط اولتون یه جورایی نویز گرفته
ممکنه از جعبه هم باشه
به شرکت زنگ زدیدید چی گفتن؟بهشون گفتید من قبلش نویزم کم بود الان زیاد شده؟
به این شرکت جدیده زنگ نزدم / به نظرم کاری هم از دستشون بر نمیادنقل قول:
از اونجا کیفیت اینترنت برای مخابرات اصلا اهمیت نداره
نظرتون چیه زنگ بزنم مخابرات
بگم از وقتی خط دومو گرفتم خط اولم موقع مکالمه بعضی اوقات خیلی خش خش میکنه تست سر خط هم فایده نداشته یکی رو بفرستین جعبه پست تو کوچه رو یه بررسی بکنه
شاید ایراد با بررسی جعبه بر طرف بشه
به کجا باید زنگ بزنم مامور رو بفرستن ؟
به 117 زنگ بزنیدنقل قول:
ممنون الان زنگ زدم گفت شماره به 20117 تغییر یافتهنقل قول:
شنبه زنگ میزنم ببینم چی میشه
تو این مدت هم کسی اگه این مشکلو داشته بیاد بگه چجور رفعش کرده یا اگه راه حلی به ذهنش میرسه اعلام کنه
ممنون از همگی:n40:
سلام اغا یکی به من بگه خطم رو چند بسته شده
و وضعیت خطم چطوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
روی 4 مگ بستن و تا 25 مگ میکشه. خط خیلی خوبیه، خوش به حالت:n26: