تا اونجا که میدونمAsus v721
رو گرافیک متوسط کمتر ریپ میزنه
وااااااااااااای توروخدا یکی بگه چرا مود هام که درست میکنم هیچکدوم کار نمیکنه!!!؟
خیلی زحمت میکشم گرافیکی کار میکنم روشون!!
Sent from my LT15i using Tapatalk
Printable View
تا اونجا که میدونمAsus v721
رو گرافیک متوسط کمتر ریپ میزنه
وااااااااااااای توروخدا یکی بگه چرا مود هام که درست میکنم هیچکدوم کار نمیکنه!!!؟
خیلی زحمت میکشم گرافیکی کار میکنم روشون!!
ورژن بازیت چنده؟
این مد Graphic improvement که میگن گرافیک رو بالا می بره کار نمیکنه که.....وقتی دانلودش کردم سه تا فایل setup داشت من اونی که نوشته بود quilty نصب کردم وتو بازی هم shift+f12 رو هم میزنم اما هیچ فرقی نمیکنه.از دوستان اگه کسی استفاده میکنه از این مد لطف کنه منو راهنمایی کنه.میسی:n06:
1.1.1
هیچ مد و پچ و هیچ چیز اضافه نکردم
فقط فایل basic.scs رو استخراج کردم و فایلهای گرافیکیو ادیت کردم پ به زیپ به حالت استور با فرمت scs ذخیره میکنم میریزم تو پوشه مد ولی اصلا اثر نداره
کسی ترینر +3 این بازیو داره؟
میشه ضمیمه کنید ؟
خسته شدم از بس این سایت اون سایت رفتم یا چیتلر بودن یا پریمیوم یا ...! نتونستم توروخدا نیاز دارمممممم
من مثل تو کار ادیت میکنم اما تازه کارم حدود 2 ماه شروع به کار کردم
ولی من که فایل basic.scs استخراج کردم و ادیت میکنم مشکلی برام پیش نیومده چند تا نمونه کارم را برات میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کمکم کنید حدود 20 تا مد دارم که ولی یکم بازی میکنم زود میاد بیرون چی کار کنم حالا همشونو پاک کردم ولی کار میکنه ولی مد افزایش قدرت موتور وسرعت ندارم ومد تعادل سر پیچ هم اگه میشه مشکل اولم رو بگید یا مد ها رو بهم معرفی کنید؟ممنون میشم کمک کنید چند روزه بازی نکردم.
این مد Graphic improvement که میگن گرافیک رو بالا می بره کار نمیکنه که.....وقتی دانلودش کردم سه تا فایل setup داشت من اونی که نوشته بود quilty نصب کردم وتو بازی هم shift+f12 رو هم میزنم اما هیچ فرقی نمیکنه.از دوستان اگه کسی استفاده میکنه از این مد لطف کنه منو راهنمایی کنه.میسی
Pack Flare V 1.2
پک فلار V1.2 ؛ کار خودمه براش از تکسچر فلارهای MAFIA 2 استفاده کردم! ((برای ورژن 1.2.5 بازی) که خود لامپ ها هم روشن می شن!)
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100kb
دوستان من نمیتونم فایل pmg رو تو زدمولر باز کنم
اررور میده چه کار کنم؟
هم تو زدمولر 3 هم تو زدمولر 2