خب به این هم جواب بدین لطفانقل قول:
Printable View
خب به این هم جواب بدین لطفانقل قول:
نقل قول:مشکلی نیست، خب هر لپتاپی یه جوره، من دل دارم، اون هم درایو ریکاوریش Hidden نیست و تمام فایلاشو میبینمنقل قول:
دوستان بالاخره من یه DV3-2165 خریدم.به نظرم لپتاپ خوبیه.
من 2تا درایو دارم که یکیش حدود 300 گیگ هستش و یه ریکاوری که نزدیک 15 گیگ.نمیدونم چرا درایو ریکاوری مخفی نیستش.در صورتی که یهVaio SR490 دارم که اون درایو ریکاوریش مخفی بود.آیا همه اچ پی ها همینطوری هستن؟این درایو باید همینطوری ظاهر باشه یا باید مخفیش کنم؟
نقل قول:
دوستان من رو درایو H کلیک راست کردم و از قسمت Properties >>> previos versions>>>restore همه فایل
ها رو بر گردوندم ولی نمیدونم چیکار کردم که فایلام نا پدید شده بود:31: اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم
راهنمایی کنه
یه سوال دیگه اینکه تو درایو C چند تا فایل اضافه شده ..این فایل ها چی هستن ؟ اگه delete شن مشکلی برای ویندوز پیش میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه واسه خانومم خریدم که زیاد به این چیزا وارد نیست.میترسم اتفاقی پاک بشه بعدا دردسر درست بشه.چطوری میشه مخفیش کرد که خیالم راحت بشه؟نقل قول:
به ترتیب زیر عمل کنید:نقل قول:
چطوری میشه مخفیش کرد که خیالم راحت بشه؟
رو My computer کلیک راست، بعدش گزینه ،Manage ، حالا در صفحه ای که باز میشه:
Disc management رو بزنید و از گزینه More action طبق شکل زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد remove رو بزنید و درایو دیگه در My Computer نمیشه..
این عمل به راحتی برگشت پذیهره و میشه درایو رو برگردوند
موفق باشید:11:
سلام
ایا راهی هست که وقتی لپ تاپ در حالت sleep mode هست از اینترنت استفاده کرد؟
اخه من از طریق wifi وقتی دارم چیزی رو دانلود میکنم اگر لپ تاپو ببندم dc میشه. ایا راهی هست؟
REMOVE !!!!!:18:نقل قول:
مطمئنی دوست من؟ اسمش خطرناکه.بعد چطوری میشه برگردوند؟:question:
گفتم که نگران نباشید..نقل قول:
REMOVE !!!!!
مطمئنی دوست من؟ اسمش خطرناکه.بعد چطوری میشه برگردوند؟
به راحتی با همون راه کافیه به درایو یه اسم بدید دوباره میاد..
موفق باشید
سلام دوستان
من لپ تاپ k52jr دارم
مشکل من برعکس نشون دادن عکس خودم در دوربین میباشد
لطفا راهنمایی کنید
سلام. یه لپ تاپ فوجیتسو زیمنس دارم. مدتیه وقتی میره استند بای اولا که فقط با کلید پاور برمیگرده ثانیا اینکه خیلی وقتا برنمیگرده. گاهی میشه تا بیست سی بار کامپیوتر رو خاموش روشن می کنم تا ویندوز بالا بیاد. هیچ پیامی هم نمیده. تازگی ها یک مشکل دیگه پیدا کرده حین کار کردن یه دفعه قفل میکنه و مجبورم خاموش کنم و دوباره روشن کنم بعضی وقتا خودش ری استارت میکنه البته این دفعه پیغام میده درباره فایلی با پسوند ant.. که ظاهرا مربوط به کارت گرافیک میشه. چند بار کارت گرافیک رو نصب مجدد کردم اما افاقه نکرد.مریض داره از دست میرهنقل قول: