Comodo Internet Security Complete 2012 1Yr
کد:
b78f97a1-e195-4842-929b-2cdac237b373
Printable View
Comodo Internet Security Complete 2012 1Yr
کد:
b78f97a1-e195-4842-929b-2cdac237b373
:sq_3:اکتیو نشد با این سریال
سلام وخسته نباشید .من الان فایروال کومودو دارم اما همون موقع اینترنت سکوریتی رو هم دان کردم.انتی ویروسم اویرا ست.اگه الان اینترنت سکوریتی رو بخام نصب کنم روی همین فایروال کومودو ست میشه چون تنظیمات زیادی روش دارم یا اینکه تمام پروسه نصب از اول تکرار میشه مثل اینکه تازه نصب شده؟اگه جواب بدین ممنون میشم.در ضمن شما توصیه میکنین که انتی ویروسمو هم که اویراست به همین شکلی که گفتم به کومودو تغییر بدم؟از لحاظ امنیت انتی ویروسش به پای اویرا میرسه ؟ازون بهتره؟بیشتر روی هوش مصنوعی تاکید دارم.چون ویروسهای شناخته شده که به فاصله کمی روی همه دیتابیسها وارد میشه؟ممنوننقل قول:
باسلام.من الان کومودو فایروال دارم.تنظیماتشم خوبه تقریبا.اما نمیدونم الان که با لیک تست اونو برای اولین بار تست کردم فقط 150 امتیاز از 330 امتیازو آورد؟میشه بگین اشکال کارم کجاست؟؟؟در ضمن ویندوز من هفت هست با اخرین اپدیت اما این نوشته ویستا -ممنون
COMODO LEAKTESTS V.1.1.0.3
Date 03:19:27 ب.ظ - 10/08/2012
OS Windows Vista SP1 build 7601 1. RootkitInstallation: MissingDriverLoad Protected 2. RootkitInstallation: LoadAndCallImage Vulnerable 3. RootkitInstallation: DriverSupersede Protected 4. RootkitInstallation: ChangeDrvPath Vulnerable 5. Invasion: Runner Vulnerable 6. Invasion: RawDisk Vulnerable 7. Invasion: PhysicalMemory Protected 8. Invasion: FileDrop Vulnerable 9. Invasion: DebugControl Protected 10. Injection: SetWinEventHook Vulnerable 11. Injection: SetWindowsHookEx Vulnerable 12. Injection: SetThreadContext Protected 13. Injection: Services Vulnerable 14. Injection: ProcessInject Protected 15. Injection: KnownDlls Vulnerable 16. Injection: DupHandles Protected 17. Injection: CreateRemoteThread Protected 18. Injection: APC dll injection Vulnerable 19. Injection: AdvancedProcessTermination Vulnerable 20. InfoSend: ICMP Test Protected 21. InfoSend: DNS Test Vulnerable 22. Impersonation: OLE automation Protected 23. Impersonation: ExplorerAsParent Protected 24. Impersonation: DDE Vulnerable 25. Impersonation: Coat Vulnerable 26. Impersonation: BITS Vulnerable 27. Hijacking: WinlogonNotify Protected 28. Hijacking: Userinit Vulnerable 29. Hijacking: UIHost Protected 30. Hijacking: SupersedeServiceDll Vulnerable 31. Hijacking: StartupPrograms Vulnerable 32. Hijacking: ChangeDebuggerPath Protected 33. Hijacking: AppinitDlls Vulnerable 34. Hijacking: ActiveDesktop Protected
Score 150/340
سلامنقل قول:
من فکر میکنم شما فعلا همین ترکیب را داشته باش. وقتی ورژن 6 کومودو منتشر شد اگر دوست داشتین اونوقت اینترنت سکیوریتی کومودو را نصب کنید و اگر راضی بودی ازش استفاده کن.
حقیقتش من خودم بیشتر دوست دارم از یک اینترنت سکیوریتی یکپارچه استفاده کنم. مگر اینکه اینترنت سکیوریتی مورد دلخواه خودمو را نتونم پیدا کنم، اونوقت میرم سراغ آنتی ویروس و فایروال ترکیبی. سلیقه ها متفاوته دیگه.
===
من فکر میکنم اگر شما الان اینترنت سکیوریتی کومودو را نصب کنید تنظیمات فایروالش میمونه؛ رولها احتمالا میمونه ولی کانفیگ اصلی شاید بره روی دیفالت( خواستی برای اطمینان قبلش از تنظیمات بکاب بگیر)
More -> Manage My Configurations -> ACTIVE Myconfiguration -> Export
میتونید بعدش آنتی کومودو یا اویرا را یکیش را غیرفعال بکنید(Disable) و به عنوان اسکنر ازش استفاده بکنید.
هر چند که من خودم فایروال و آنتی ویروس کومودو را دارم و به جای اویرا برای اسکنر==> کل آنتی ویروسهای ویروس توتال را در اختیار دارم!!!
تنظیمات فایروال شما روی چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست سفید را هم چک کن ببین Clt اونجا نباشه.
سند باکسم روشنه و دیفنس پلاس رو روی کاستیوم پلیسی گذاشتم که همه برنامه ها رو کنترل کنم.البته بقیه اکثرا روی پیش فرض هستن اما با تنظیمات پیش فرضم توقعم امتیاز بالاتری بود.توی لیست سفیدم clt نبود.منظورتون همون تراستد هست دیگه؟
میشه بپرسم با راست کلیک روی ایکون سیستری و انتخاب گزینه configure سه گزینه برای من میاد که پیش فرضش روی اینترنت سکوریتی بود و پرو اکتیو و فایروال داره.مال من اینترنت سکوریتی نیس بلکه فایرواله.بنظر شما اونو روی فایروال بذارم یا فرقی نمیکنه.؟/
منظورم از اینکه گفتم تنظیماتم خوبه این بود که روی حالت اتوماتیک برای راحتی کارم نیست..من مبتدی هستم و مشتاق یادگیری.ممنون از وقتی که میذارین...
نقل قول:
سلام
من یکسری تنظیمات به اسم خودتون ساختم اگر دوست داشتید میتونید از لینک زیر دانلود کنید و بعد از حالت فشرده خارجش بکنید و بعد از طریق محیط فایروال آنرا Ipmort بکنید و بعد روی آن کلیک کنید و Active کنید
توجه: فقط اینکه رولها و قوانین قبلی که برای برنامه ها ساختید پاک میشه.....
توجه: سندباکس غیر فعاله اگر دوست داشتید میتونید فعالش کنید.
سلام دوست عزیز.تو هیچ فرومی به این سرعت و کاملی و منحصر بفرد جوابمو نمیدادن جز دوست خوبم ایجی مکس.مگه میشه دوست نداشته باشم.خیلی لطف کردی.فقط اگه نتونستم و مشکلی داشتم اجازه بده که باز مزاحم وقتت بشم.خیلی لطف کردی.پاینده باشی و پیروزنقل قول:
بازم با تنظیمات شما نتیجه شد 170.نمیدونم اشکال کارم کجاست
COMODO LEAKTESTS V.1.1.0.3
Date 09:09:05 ب.ظ - 10/08/2012
OS Windows Vista SP1 build 7601 1. RootkitInstallation: MissingDriverLoad Protected 2. RootkitInstallation: LoadAndCallImage Vulnerable 3. RootkitInstallation: DriverSupersede Protected 4. RootkitInstallation: ChangeDrvPath Vulnerable 5. Invasion: Runner Protected 6. Invasion: RawDisk Vulnerable 7. Invasion: PhysicalMemory Protected 8. Invasion: FileDrop Vulnerable 9. Invasion: DebugControl Protected 10. Injection: SetWinEventHook Vulnerable 11. Injection: SetWindowsHookEx Vulnerable 12. Injection: SetThreadContext Protected 13. Injection: Services Vulnerable 14. Injection: ProcessInject Protected 15. Injection: KnownDlls Vulnerable 16. Injection: DupHandles Protected 17. Injection: CreateRemoteThread Protected 18. Injection: APC dll injection Vulnerable 19. Injection: AdvancedProcessTermination Vulnerable 20. InfoSend: ICMP Test Protected 21. InfoSend: DNS Test Protected 22. Impersonation: OLE automation Protected 23. Impersonation: ExplorerAsParent Protected 24. Impersonation: DDE Vulnerable 25. Impersonation: BITS Vulnerable 26. Hijacking: WinlogonNotify Protected 27. Hijacking: Userinit Vulnerable 28. Hijacking: UIHost Protected 29. Hijacking: SupersedeServiceDll Vulnerable 30. Hijacking: StartupPrograms Vulnerable 31. Hijacking: ChangeDebuggerPath Protected 32. Hijacking: AppinitDlls Vulnerable 33. Hijacking: ActiveDesktop Protected
Score 170/330