امتحان کردم روشن نشدنقل قول:
Printable View
امتحان کردم روشن نشدنقل قول:
چه ورژنی از wireless را دانلود و نصب کردی؟ و روی چه ویندوزی نصب کردی؟ ویندوزت 64 بیتی هست یا 32 بیت؟نقل قول:
دوستان من همین مدل لپتاب رو دارم الان دما رو با HWMonitorPro دیدم دما میانگین 90 تا 95 درجست ، اخیرن هر Game ــی رو که اجرا میکنم دستگاه بعد 20 ثانیه ShutDown میشه مشکل اگر دما باشه با یه فـَـن برای زیر دستگاه به نظرتون مشکل حل میشه؟ یا باید فــَـنه CPU رو عوض کنم؟ فکر میکنید چقدر هزینه داره؟ و اینکه خودم میتونم تعویضش کنم؟
دمای لب تاب را موقع بازی ببین چقدر هست؟
من این ورز« ها رو نصب کردم WiFi_Intel_1000_woc_Win7_64_1300107:WiFi_Intel_100 0_Win7_64_1300107:WiFi_Intel_6200_Win7_64_1300107: WiFi_Intel_6300_Win7_64_1300107نقل قول:
ویندوز 64 بیتی هست
برطرف شد رفیق ، مشکل خمیر سیلیکن بود ، بازم ممنون ;)نقل قول:
سلام من گاهی موقع تایپ نشان گر تایپ خود به خود جابجا میشه مثلا میپره وسط خط من سرم میارم بالا میبینم ای بابا .....:n03:کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
سلام وقتی میخوام با لب تابم یه dvd رایت کنم پیام زیر را میده چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من لب تاب asus مدل n61jv دارم الان مدتیه که dvd رایتر لب تابم نمی تونه dvd رو بخونه! dvd رو رایت می زنه ولی دیگه نمی تونه dvd رو بخونه!؟ وقتی dvd رو تو درایو می ذارم یه دور می چرخه بعد می ایسته و دو بار صدا میکنه بعد ساکت میشه و هیچ اتفاقی نمی افته و dvd رو تشخیص نمیده؟ هر چی سرچ کردم نتونستم مشکل شو بفهمم. کسی راه حلی داره؟
لپتاپ منم بلوری رامش دیسک رو نمی خوند (اینکه رایت میکرد یا نه رو نمیدونم) بردم گارانتی درستش کردن.نقل قول:
بلوری رام لپتاپ اچ پی دوستم هم به همین مشکل گرفتار شد و بردش بیرون 20 تومن گرفتن تعمیرش کردن.