نقل قول:
دوست عزیز قسمت سخت افزار جایی برای تقاضای داریور داره اینوجا مطرح کن جواب میگیری
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز قسمت سخت افزار جایی برای تقاضای داریور داره اینوجا مطرح کن جواب میگیری
نقل قول:
برای دانلود از رپیدشیر بهتر از اکانت پریمیوم استفاده کنی
بد بین؟نقل قول:
این ادمای مزخرف رو شما نمیشناسی عزیزم
اقای زرقامی رو میشناسی تو اسیا تک؟
اینا 4 ماه تموم منو بازی دادن
یه مشت ادم عوضی هستن تو اسیا تک
از پرسنل تا اون بالاشو میشناسم من
حالا بهدا همین پهنای باندی که گرفتن رو بین 100000 نفر تقسیم کردن بعد عید اونوقت میفهمی چی میگم
نقل قول:
بله آقای ضرغامی رو می شناسم
ببین دوست عزیز سرعت به مخابرات هم ربط داره اگر شما تو مله شلوغی باشید خوب ترافیک بالا میره. من تو مرکز خلوتی هستم و بجز 2 تا 3 بار مشکلی که پیش اومد بعد پیگیری سریعا درست شد. حالا نمیدونم مشکل شما چیه.
من از پشتیبانی خیلی شاکی هستم چون بعضی مواقع اصلا خطها رو جواب نمیدند. بی در و پیکر. که سر همین هم یک دفعه سر و تن ضرغامی رو شستم.
همه جا آدمای مزخرف گیر میاد اما بدون اون کارمندی که اونا نشسته هیچ کاره است. و نباید دق و دلیمون سر اون بدبختها خالی کنیم.
سلام
آسیاتک دیشب بین 45 تا 50 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واقعا پهنا رو زیاد کردن یا فقط دیشب اینطوری بوده؟:18:
آره منم با اینکه پهنای باندم 64 ولی دیشب داشتم با 27 دانلود میکردم. فکر کنم اشتباهی شده چون امروز دوباره برگشت سر جای اولش.
دیشب که من با آسیاتک با سرعت 80 داشتم دانلود میکردم. یه فیلم 700 مگی 20 دقیقه ای تموم شد! :دی
سرویسم 128
ولی حیف زود تموم شد!
واقعا لذت بخش بود!
ولی مثل این که یه خبراییه! ساعت 7 زنگ زدم پشتیبانی گفتم چرا سرعت اینقدر بالاست میخواین محدودیت بذارین؟ یکم من من کرد اومد بگه تا آخر امسال آخرش گفت نه فعلا مساله ای نیست تا یک شنبه همینطوریه
.
نظرتون چیه؟ یعنی دارن محدودیت میذارن و اینا آزمایشیه؟!
یه سوال داشتم برای وصل کردن adsl باید بریم مخابرات فرم پر کنیم با نه؟؟؟؟؟؟؟
اره میدونم پشتیبانی که میشینه جواب میده اونا کاراموز هستن هیچ کاره هستننقل قول:
اي بابا امروز سرعت دانلودم از 55 شد 15 ولي عيب نداره من كه حال خودمو كردم فردا هم شارژم تموم ميشه.
ولي بازم دمشون گرم