پيمان جان بعضي درس ها رو كه پيش نيازش دروس قبلي هست رو اينكارو كني خوبه ولي نه همرونقل قول:
مثلا پيوستگي رو بدون ياد گرفتن حد نميشه خوند ، اينجور درسارو از اول بخون بقيرو طبق آزمون بخون ، آزموناي جمع بندي ميتوني بقيرو جبران كني
Printable View
پيمان جان بعضي درس ها رو كه پيش نيازش دروس قبلي هست رو اينكارو كني خوبه ولي نه همرونقل قول:
مثلا پيوستگي رو بدون ياد گرفتن حد نميشه خوند ، اينجور درسارو از اول بخون بقيرو طبق آزمون بخون ، آزموناي جمع بندي ميتوني بقيرو جبران كني
دوست عزیز
به نظر من واقعا فرقی نمی کنه که تو کدوم موسسه ثبت نام کنی چون هدف از آزمون دادن فقط مرور و پیدا کردن نقاط ضعف است
موفق باشی :26:
نه مرتضی جان لازم نیستنقل قول:
|یمان منم همین کارو کردم اصلا اگه نظر بخوای که نخواستی :31: برنامه ازمون بزار کنار من گذاشتم کنار الان دیگه این استرس ها... ندارم خودمم برنامه ریختم تا عید یه دور همه درس هارو میخونم بعد از عید هم فقط تست خیال خودم راحت کردمنقل قول:
سلامنقل قول:
مهيار جان درسته اما برنامه هاي بلند مدت عمل كردن بهش هم سخته ها ...
اره سخت هست ولی انجام بشه واقعا نتیجه عالی میده اتفاقا اگه برنامه ریزی درست انجام بدی براش وقت بزاری بدون استرس و با ارامش خاطر میتونی انجام بدینقل قول:
من درس هارو تو 4 ماه پخش کردم هر ماه رو هم برای هر هفته اش تقسیم کردم بعدشم دوباره برنامه روزانه به صورتی تکلیفی خدارو شکر تا الان هم خوب پیش رفتم ولی خوب افراد فرق دارن دیگه درضمن اضافه کنم که من فارغ التحصیل هستم یعنی کسی که مدرسه میره به هیچ وجه نمیتونه همچین کاری کنه
بهترين كار همينه ! منم همين كار رو ميكنم ، اصل كنكوره ! البته پيمان خان شما كه فارغ اتحصيل هستي وقت بيش تري نسبت به ما داري ما تا 4 شنبه هم ميريم مدرسه و خلاصه دهنمون سرويسه ديگه حال درس خوندن نميمونه! از فرصت هات استفاده كن!:40:نقل قول:
دوستانی که مدرسه می رید،از این تعطیلی ها استفاده کنید.به بطالب نگذرونید ها:20:
وقتی خوندنت تموم شد ، سریعا تست نزن ، این کار فایده ای نداره ...نقل قول:
بچه ها من تو گسبخش نظریه اعداد گسسته بد جوری گیر کردم.
مثلا میام یه جلسه از کتاب کلاس رمزینه رو می خونم بعد می شینم تست هاشو می زنم تمرین هم حل می کنم.بعد فردا صبح که میام می بینم که هیچی بلد نیستم انگار مطلب واسم جدیده.انگار تو عمرم تا حالا به چنین مطلبی برخورد نکردم.
بعضی وقت ها هم مطلب رو که میخونم هرچی میخونم متوجه نمیشم.
کسی میتونه شیوه خوندن گسسته رو برای من تشریح کنه؟؟؟
بهتره یک روز بخونی و روز بعدش تست بزنی ، وقتی می خونی ، همراه با خوندن تمریناتش رو هم حل کن و در آخر هم تمرینات کتاب درسی رو و تست رو با کمی اختلاف زمانی ، مثلا یک روز حل کن ...
هیچ چیز مثل تمرین و تکرار باعث یاد گرفتن ریاضی نمیشه ، ریاضی رو هرچی بخونی باز کمه ، باید خیلی تمرین کنی ...
موفق باشی ...
فقط از روی متن کتاب میخونی یا اثباتها و مثالها را خودت قدم به قدم حل میکنی؟ اگه خودت حل میکنی و باز هم مشکل داری، مواردی که یادت رفته را دوباره بخون. ممکن هست نیاز باشه یه قسمتی را دو-سه بار بخونی. چه ایرادی داره؟!نقل قول: