برادر تو ولی عصر gprs ایرانسل به شرط استفاده از EDGE تا سرعت دانلود 30 رو بهت میده ولی پینگش خیلی داغونهنقل قول:
Printable View
برادر تو ولی عصر gprs ایرانسل به شرط استفاده از EDGE تا سرعت دانلود 30 رو بهت میده ولی پینگش خیلی داغونهنقل قول:
در این حد طبیعیه ! حساس نشونقل قول:
برو بچس ارم نتی من تازه مشترک ADSL ارم نت شدم سرویس 512 ؛ ولی سرعت دانلود شبانه ش چرا ایتقد داغونه؟ میانگین 15 هست !!!
شبانه باید 60 باشه.برو بکسی که اینجا ارم ن دارن همشون 60 هستننقل قول:
ina dg shoresho darovordan sorate 128 man shode 6kb be poshtibany migam chera mige tebghe ghanoone shering 1/10 hast sorateton monasebe ! migam azize man hamon ghanon mage namige hame isp ha bayad namahdod bedan? mige tahod har isp fargh dare ma tahodemon ine migam ok mage tahodam in nist ke 128 yani 16 mige are ama on sorate esmiye migam agar man 2mb azaton begiram az koja malom 20kb sorat nazarid begid shering on esmiye mige hamini ke hast isp ziyade az yeki dg begirid goftam hamin khak to sareto vaghean avazi shode shatell
سرعت پارس انلاین خوب شد جدیدا شبی 3 گیگ دانلود دارم در ضمن در رابطه با این قانون اینترنت کسی چیزی میدونه که میگن پارس انلاین اجراش کرده
جسارت هست دوست عزیز ولی چند نفر مثل شما از این isp ها اشتراک میگیرن که اینا دم در میارن. شما اگه محدودیتی از نظر منطقه سکونت ندارید از یه شرکت دیگه بگیرید به نظر من. الان هم که ارم نت کل شیرازو ساپورت میکنه. نمیگم ارم نت خیلی خوبه، حتی تو فکرم که از ارم نت برم، اما هرچی باشه بهتر از شاتل هست.نقل قول:
:10:
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
سرعت باید 60 باشه عزیز. مخصوصا شما که 512 دارید کمتر از 60 بشه میتونید به پشتیبانی مراجعه کنید. اما اگه دیشب اولین بار بوده زیاد جدی نگیرید. معمولا وقتی به یه isp جدید میرید تا 2_3 روز اول یکم سرعت بالا پایین میشه.نقل قول:
دوستان جریان مرکز دستغیب چیه که فیبر نوری گذاشتن!!! الان سرویس من 12 روزه که قطع شده,از شاتل هم میپرسم میگه مشکل از مخابراته که تجیزاتو کامل نذاشتن و باید صبر کنی.از مخابرات میپرسم میگه مشکلی نداره!!! الان شماره جدید ما 654 هست.کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟الان جایی هست که رو این خط سرویس بده؟!
آقایون من میخوام بدونم یه نفر سرویس از آسیاتک داره یا نه.
چه جوری میشه آمارشو درآورد که adsl داره یا نه؟
بهت دروغ گفتن . . .نقل قول:
منم دستغیبم.چرا مال من قطع نیست ؟؟؟ من پارس آنلاینم.