دوستان غیر از داتک...شاتل....افروز <برای کد 2288 مرکز شهید مفتح >1 isp که پورت خالی داشته باشه پیدا نمیشه...؟!!!!!!!!!!! :13:
Printable View
دوستان غیر از داتک...شاتل....افروز <برای کد 2288 مرکز شهید مفتح >1 isp که پورت خالی داشته باشه پیدا نمیشه...؟!!!!!!!!!!! :13:
اينترنت betanet.ir تو منطقه فرد اسدي كسي استفاده ميكنه؟؟؟ نمايندگي فن آوا هستش. البته رفيقم هستش و قيمت مناسب ميده الان 256 نامحدود رو 30 هزار ميده در صورتي كه آسياتك 128 ناتمحدود رو 28 هزار ميده ولي به صرفه نيست چون خودم آسياتك داشتم الان منزل عوض شده ميخوام جديد بگيرم.
عزیز دل، گول قیمت رو نخور. شرکت هایی بودن ( مانند امپراتور ) که خیلی ارزون خدمات می دادن، اما از لحاظ کیفیتی در حد بسیار پایینی قرار داشتن.نقل قول:
من به عنوان یه دوست بهت پیشنهاد می دم که نخست راجع بهش کلی پژوهش و تحقیق کنی و بفهمی که کیفیت خدماتیش چطوره؛ بعد اقدام به گرفتنش کنی. بلاخره 30 تومن هم 30 تومنه دیگه!!!
راستی دوستان یه سوال؟! آیا می شه از پرووایدر ها مودم رو به شکل اجاره ای گرفت؟! مثلا ماهیانه یه چیزی بابت مودم ازم بگیرن. مچکرم :11:
قبلن اینطوری ولی الان تو این چنتا شرکت معروف که زنگ زدم اینکارو نمی کنن.نقل قول:
فقط بعضی شرکتا برای خدمات اینترنت بی سیم مودومشو اجاره میدن با ودیعه 200 هزار به بالا!
دوست عزیز بیشتر از اون چیزی که شما بگی من به این تاپیک سر زدمنقل قول:
در جریان امور هم هستم
اون چیزی که دوستان گفتن به خاطر قیمت بالایی بود که این رو گفتن
دوم اینکه فقط بعضی از دوستان با داتک کلا مشکل دارن نه همه
بعضی ها چون سرعتشون پایینه اینو میگفتن
اگرم دو نفر مشکل دارن دلیل بر این نیست که کلا ای اس پی بدیه هست
اتفاقا از بعضی جهات از خیلی از شرکتا سرتر هست
نقل قول:نقل قول:به طور کلی داتک به جز قیمت بالاش یه سری مشکلات دیگه هم داره مثلا یکی از دوستای من که 256 داتک داره سرعت دانلودش از رپید بدون اکانت از من که 128 دارم کمتر بود!یا اینکه داتک اصلا اجازه دانلود از تورنت رو نمیده و خیلی چیزای دیگه.نقل قول:
یه سر بزن به سایت لایزر حتما منطقتو پشتیبانی میکنه.ضمنا پشتیابنیش صد درصد از داتک بهتره.
ممنون از شما ! الان هر 2 رو چک کردم منطقه مارو ساپورت میکردن و قیمت های سپنتا بهتر بود !نقل قول:
همه سرعتی به خونه میدن آره ؟!
سپنتا انتخاب خوبیه!نقل قول:
فک کنم فقط تا 128 به خونه بدن!
خوبیش اینه که میان خودشون مدارک و پول رو میبرن!
فقط مودمشون که میدم tplink هست که خوب نیست!
خودت برو Asus am 602 بگیر!
زنگ زدم گفتن مشکلی نداره مودمو خودم بگیرم!
tplink رو بعضی شرکتا قبول نمیکنن البته اگه بخوای بعدا شرکتت رو عوض کنی!
راستی بر تو سایتشون یه اشتراک درست کن خیلی بدرد میخوره!
ای وای چقدر بد شد ! اگه فقط 128 بدن ممکنه برای بازی به مشکل بر بخورم ! البته از بچه ها سوال میکنم ببینم اگه مشکلی پیش نیاد میگیرم چون نامحدود خیلی به کار من میاد !نقل قول:
من الان خودم مودم PLANET دارم ! اینو ساپورت نمیکنن ؟!
چیزی تو سایت ننوشته شاید بدن!
به شماره 88315800 بزنگ همین الان بپرس همیشه هستن ولی بعد از ساعت کاری یه نفر یکم طول میکشه تا ورداره!