من کتاب هندسه پایه خوشخوان رو دارم. لازمه دوباره 2 جلدی مبتکران رو بگیرم؟
زبان فارسی و دین و زندگی خیلی سبز بهتره یا همگامان
خواهشا هرچه سریع تر بگین چون 1شنبه میخوام برم بخرم
لطفا کتابی رو پیشنهاد کنید که بعدا از خریدنش پشیمون نشم
ممنون
ممنون
سلام بچه ها
این یعنی چی که هر کی میاد یه سری کتاب پیشنهاد می ده که خودشم تا حالا نخوندشون ؟؟؟؟ لطف کنین مشاوره بدین در مورد کتاب و یا اینکه کتابی رو که خوندین پیشنهاد بدین چون الان چهار صحفه هستش که فقط دوستان دارن کتاب پیشنهاد می دن.
با تشکر.
من هم همينو ميگم ديگه . اصلا معلوم نيست كي به كيه .نقل قول:
شیمی مبتکران نویسندش بازرگان
فیزیک پیش دانشگاه یا فار بگیر یا رمزینه با دریافت (دریافت محمود رضا ذهبی و پیش 1 چاپ شده اما کتاب خوبیه ) فیزیک 3 خیلی سبز
هندسه پایه مبتکران فرهاد ابوالقاسمی تحلیل فار خوبه رمزینه هم که چاپ قدیم
حسابان و دیفرانسیل رمزینه مهندس مهربان
فیزیک 2 : فعلا که خیلی سبز چاپ نشده صبر کن شاید کتاب خوبی باشه
فیزیک 3: خیلی سبز
فیزیک پیش 1و 2 : به نظر من خیلی سبز و اندیشهسازان
ریاضی 2 : آموزش مبتکران 2 جلدی(تست رو نمیدونم!!)
حسابان:آموزش مبتکران 2 جلدی (عباس امیدوار) ؛ تست: رمزینه و اندیشه فائق
دیفرانسیل: رمزینه و اندیشه فائق
آمار: گاج سفید
هندسه پایه: مبتکران
هندسه تحلیلی و جبر و گسسته رو نمیدونم!
البته اینا نظر منه
هر کتابی که به نظرتون سادهتر توضیح داده و تستاش بهتر و مفهومیتره پیشنهاد بدین.:11::11::11:
کلا همش که رنگی شد::31:ولی دوشتان اگه می شه اساسی کمک کننااااا!!!! اینایی رو هم که رنگی نکردم نگاه کنین اگه کتاب بهتری سراغ دارین پیشنهاد بدین.
باتشکر.
نقل قول:
حرف شما درسته ولی بعضی از کتابهای آموزش یا تست هست که ممکن یکی بپسنده و اونو بهتر بفهمه و یکی دیگه به دلایلی خوشش نیاد و اون کتاب رو رد کنه!!
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
نقل قول:
من گفته ی خودم رو اصلاح میکنم . کتاب 2 جلدی ریاضی2 تسته نه آموزش اگه آموزش میخوای 1 جلدی مبتکران رو بگیر
رنگی چه فرقی با مشکی ها دارن؟
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
یه کتاب توپ واسه فیزیک 1 و فیزیک 2 (درسنامه و تست (مثل خیلی سبز)) !!!! میخوام فیزیک رو 100 بزنم!!!!!
دینی و زبان فارسی اگه بین این دوتا می خوای همگمان هر دو تاش بهترهنقل قول:
ممنون
هندسه پایه اگه خوشخوان میفهمی و یاد گرفتی لازم نیست ولی اگه نیاز داری مبتکران فرهاد ابوالقاسمی رو بگیر خیلی خوبه
منم یه سوال داشتم بین هندسه تحلیلی الگو و فار کدومشو بگیرم بعضیا تو این تایپک میگن فار بعضیا میگن الگو و بعضی دیگه میگن رمزینه من نفهمیدم اخر کدومش
من هندسه خوشخوان را نديدم ولي خودم مبتكران دارم خيلي توپه،اگه با خوشخوان راحتي نياز نيست بري بگيرينقل قول:
زبان فارسي حتما حتما همگامان بگير
ديني هم نميدونم!
منظورم از رنگی ها این بود که مثلا برای یه درس دوتا کتاب پیشنهاد شده و من هم وقت ندارم هر دو کتاب رو بخونم بنابراین از دوستان خواستم که کمکم کنن در این مورد.نقل قول:
بچه ها واسه ادبیات و زبان فارسی و همچنین دینی چه کتابی خوب هست ؟؟؟ اگه می شه یه کتاب استاندارد معرفی کنید:11:
ادبيات:گاج سبز(اگه مبحثي ميخواي كتابهاي سبطي+كلك)
زبان فارسي:همگامان
ديني:ندارم و نميدونم!
اینم جواب رنگی ها
اگه فقط بین این دو تا فیزیک اندیشه سازان بهتره اگه خواستی یه کتاب تستم بگیر کنارش
دیفرانسیل هم رمزینه
حسابان عباس امیدوار واسه تشریحیه اگه تست میخوای رمزینه
هندسه تحلیلیم خودم به دو گانگی رسیدم یا الگو یا فار هیچکسم رمزینه چاپ جدیدشو ندیده ببینه خوبه یا نه