سلام دوستان...
میخواستم بدونم از توی خود یاهو مسنجر راهی داره که بشه اینویز بودن افرادو تشخیص بده؟
اگه نیست لطفا چنتا سایت قوی تو این موردو بهم معرفی کنین که بتونه کاملا درست تشخیص بده..
ممنون :11:
Printable View
سلام دوستان...
میخواستم بدونم از توی خود یاهو مسنجر راهی داره که بشه اینویز بودن افرادو تشخیص بده؟
اگه نیست لطفا چنتا سایت قوی تو این موردو بهم معرفی کنین که بتونه کاملا درست تشخیص بده..
ممنون :11:
داخل خود نرم افزار همچین امکانی نیستنقل قول:
سایت هایی مثل :
www.detectinvisible.com
www.vizgin.com
www.invisible.ir
یه دستور توی رجیــستری بود (برای یاهوهای قدیمی) که استتوسهارو پاک میــکرد کلا!
کسی نمیدونه آدرسش کجا بود؟
ویــرایش
فکر کنم پیــداش کردم! باید تست کنم فقط!
کد:http://www.-------.net/1387/03/08/%D8%AD%D8%B0%D9%81-status-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%8A%D8%A7%D9%87%D9%88%D9%85%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B1/
نقل قول:
همونی که پیدا کردی درسته
HKEY_CURRENT_USER>Software>yahoo>pager>profiles>US ERID>custom msgs
فقط ممکنه تو بعضی از ورژن های یاهو قسمت USERID وجود نداشته باشه
که اونوقت این ترفند غیر قابل اجراست
نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما.
میشه لطفا بفرمایید آیا تو بقیه ورژن ها هم همینطوره.
یعنی اگر مکالمات رو از آرشیو مسنجر پاک کنیم دیگه جایی وجود نداره که برگرده؟
سلام .
می خواستم بدونم نحوه گفتگو با یاهو مسنجر 11 چطوریه ؟
قبلا با یاهو مسنجر 9 میتونستم گفتگو کنم اما با 11 نمیشه .( لطفا راهنمایی کنید )
یاهوی من ورژن آخریه ... همه چی رو داره ... ولی استتوس ها رو نمیاره :دینقل قول:
وقتی داری با یکی چت میــکنی ... بالا سمت چپ یه آرم میکروفن هست ... Voice call اونو میــزنی!نقل قول:
سلام .نقل قول:
وقتی داری با یکی چت میــکنی ... بالا سمت چپ یه آرم میکروفن هست ... Voice call اونو میــزنی
اینو میدونم که باید Voice call زد اما گزینش غیر فعاله . گفتم که با یاهو مسنجر 9 میشد اما با 11 نمیشه .
ممنون..نقل قول:
میشه توضیح بدین چطوری از تو خود نرم افزار میشه؟
سلام
بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگ داره یه سری اطلاعات تو چت با یه نفر از دست دادم یعنی مسنجرمو پاک کردم هیستوری پرید...
میخواستم ببینم راهی نیست بشه تمام هیستوری تمام اد لیستای آی دیتو یه جایی نگاه کنی یا به دست بیاری؟چه مال دیروز باشه (اینو بلدم)چه مال 2 سال پیش!
هر کی میدونه کمکم کنه:41: