رکورد دانلود تو یه شبت چقدره؟نقل قول:
مال من :2.5 گیگ:27::27::27::27:
Printable View
رکورد دانلود تو یه شبت چقدره؟نقل قول:
مال من :2.5 گیگ:27::27::27::27:
همارا انگار درست شده.:27:
اگه سرعت آپلود هم 128 بود خیلی عالی میشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه در خواست از شما دوستان تبریزی دارم می شه به این شماره زنگ بزنید وپیشنهاد بدید که یک نظر سنجییه دیگه در سایت بگذارندممنون5565335کد تبریز برای هماراسیستم است فکر کنم اگه 20 نفر پیشنهاد ببدهند قبول کنند ممنون؟
سرویت چیه ؟نقل قول:
رکورد دانلود تو یه شبت چقدره؟
مال من :2.5 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کودوم آی اس پی ؟
والا من رکورد مکورد نمیدونم :دی
لی قبل عید حول و حوش 1.2 الی 1.5 بود . ولی بعد عید اومده دور و بر 700 !!
من دومینقل قول:
یه در خواست از شما دوستان تبریزی دارم می شه به این شماره زنگ بزنید وپیشنهاد بدید که یک نظر سنجییه دیگه در سایت بگذارندممنون5565335کد تبریز برای هماراسیستم است فکر کنم اگه 20 نفر پیشنهاد ببدهند قبول کنند ممنون؟
ولی محتوا و سوال نظرسنجی چی باشه ؟
من ماکس نتم دیگهنقل قول:
محتواش راجع به قیمت باشه قیمت ها را کم کنند.نقل قول:
نه خواهشا این نباشهنقل قول:
محتواش راجع به قیمت باشه قیمت ها را کم کنند.
ما الان به قیمت احتیاج نداریم
بزرگترین مشکل همارا در حال حاضر اینه که مکیفیت شبکه اش به دلیل ازدیاد یوزر، افتضاح شده.... افتضاح
بهتره بگیم کیفیت رو ارتقا بدن و سرعت ها رو هم افزایش بدن...
چون 512 دیگه قدیمی شده......
بابا ازدیاد یوزر دیگه چه صیغه ایه !!!؟نقل قول:
این آی اس پی ها دستور دارن از بالا !!
ولی کنم با یه اعتراض جمعی مشکل تا حدودی رفع بشه !!
lمنم موافقم.نقل قول:
آخه دوست عزیزی که می گی قیمت رو بیارن پایین، شما یه قضاوتی بکن. انصافا همارا از سایر شرکتها قیمتش معقوله. همینه که آدمو وسوسه می کنه و یوزرش زیاده.
این دلیل باعث میشه ترافیک زیاد بشه و کیفیت بیاد پایین.
ماهیانه میلیاردی سود دارن باید به فکر تجهیز کردن باشن نه خوشگذرونی با پول ما :31:
با توحید موافقم 98.91 درصد :31:
جدیدا هم انصافا همارا داره بر میگرده به کیفیت قبلی. مثه اینکه داد همه ی مشترکین (از همه ی شرکتها) به گوش مسئولین رسید و فهمیدن داره گندش بالا میاد زدن درست کردن نسبتا! :27:
الان که جمعست و ساعت 6:30 با 80 دانلود دارم :31: که هفته ی پیش همین موقع به زور 12 بود :31:
خلاصه فعلا یکم راضی شدم ببینیم بهتر میشه یا این هم دوره ایه.
نه بابک جون اینطوری نیست.نقل قول:
ممنون دوست من :10:نقل قول:
ولی اینی هم که درست کردند، خیلی جزئیه
بزرگترین موردی که باعث به وجود اومدن این مشکلات شد، عقیده ای بود که شرکت هماراسیستم داشت و صد البته الان هم داره؛ همون حرفی که آقای جلیل زاده در جلسه چند ماه پیش گفت، و من هم بلافاصله گفتم که این حرفتون اشتباه.
ایشون میگفتند که پهنای باند ما فلان قدر هست. (به طور مجهول)
این پهنا در مواقع دانلود غیر رایگان خیلی بیشتر از خیلی، خالی میمونه. و ما عملا هیچ نیازی به این هزینه هنگفت نداریم که اینهمه پهنای بدون استفاده داشته باشیم.
ولی موقعی که شب میشه و زمان دانلود رایگان برای سرویس های محدود شروع میشه، پهنا به 95 درصد ازدحام میرسه. که اون زمان میگفتند ما بازهم پهنا خریداری کردیم تا منحنی نمودار پهنای باندمون به حداکثر نرسه
ولی نمیتونیم هیچ وقت سرعت رو بالا ببریم. یا مثلا بیشتر از این پهنا بخریم که این وضع رو درست کنیم.
چرا که ما مسئول افت سرعت شبکه در شب (زمان دانلود رایگان) نیستیم.
دقیقا همین موقع من گفتم که آقای فلانی یک ISP مسئول کیفیت شبکه ش هم در شب و هم در روز هست.
الان مشکل همینه که کیفیت دانلود اینطور شده .
از طرفی هم که به شدت سرعت وب کاهش پیدا کرده بود و همارا سیستم به هیچ وجه به عهده نمیگرفت.
ولی جالب اینجاست بعد از اینکه اعلام کردند که شبکه هماراسیستم به مدت 24 ساعت قطع خواهد بود، بعد از اون قطعی، مشکلات وب تا حدودی برطرف شد.
حالا اگه مشکل واقعا از دیتای مرکزی بوده و همارا هیچ تاثیری در اون نداشته، آیا در زمان قطعی، همارا داشته در دیتای مرکزی دستکاری میکرده؟؟؟؟؟ یا اینکه شرکتهای دیگه از دیتای دیگه ای استفاده میکنند که سرعت وب شون هیچ عیب و نقصی نداره؟!؟!؟! :46:
(البته سرعت وب هماراسیستم الان هم مشکل داره و میشه گفت که 50 درصدش حل شده)
در هر حال.....
یه عالمه از این حرفا و انتقاد ها دارم برای گفتن؛ دست رو دلم نذارید :31:
فقط اینو بگم که چه در زمینه اینترت، چه در زمینه های دیگه، هر شرکتی که گفته ما بهترینیم و هیچ نقصی نداریم، با کله خورده زمین. و الان هم هماراسیستم داره اون دوره رو طی میکنه.
موفق باشید :11: