ممنون دوست عزیز.یکی از فامیلا تو پیام نور کار میکنه اونم پرسیده و خودمم رفتم دانشگاه و همه گفتن هیچی معلوم نیست.شاید بخشنامه بدن شایدم ندننقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزیز.یکی از فامیلا تو پیام نور کار میکنه اونم پرسیده و خودمم رفتم دانشگاه و همه گفتن هیچی معلوم نیست.شاید بخشنامه بدن شایدم ندننقل قول:
من از سایت پورتال پیام نور لیست دروس فراگیررشته های مهندسی مثل برق کنترل و مکانیک را گرفتم . در ان برنامه 5 ترمی است .
می خواستم بدانم مدرکی که دراین خصوص می دن مگر کارشناسی نیست . علت اینکه 5 ترمه است و مثل دانشگاه ههای دیگه
برای این رشته ها 8 ترمه نیست چیه ؟ ایا با وجود اینکه مدرک کارشناسی می دن از کیفیت و کمیت ان کاسته نمی شه؟
سلام دوستان .... من پیام نور فراگیر ثبت نام کردم رشته فناوری اطلاعات ، پارسالم شرکت کردم اما قبول نشدم ، حالا یکسری از کتاباشو دارم میخواستم ببینم تغییر نکرده کتاباش.... اگه تغییر نکرده همین رو بخونیم خرج اضافه نکینم ....
سلام دوستان
پيام نورم مثل دانشگاهاي ديگه اگه امتحان پايان ترم رو ندم و شركت نكنم
حذف ميشه و نمره اي رو ثبت نميكنه، درسته؟
فرهنگ و تمدن خيلي سنگينه:31:
نقل قول:
سلام..
عموميا كه هموناس .مباني و رياضي هم تغيير نكردن.موفق باشيد.
بله درسته نمره ثبت نميشه.نقل قول:
سلام دوستان
پيام نورم مثل دانشگاهاي ديگه اگه امتحان پايان ترم رو ندم و شركت نكنم
حذف ميشه و نمره اي رو ثبت نميكنه، درسته؟
فرهنگ و تمدن خيلي سنگينه
من يه دور خوندمش خودخوان 14 شدم.بخوني مي توني پاس بشي.
دوباره سلام
مرسي سانسي جان براي پاسخت
يه سوال ديگه هم دارم ، كارت دانشجويي رو كي بهم ميدن؟
ممنونم
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
بچه ها این درس قوانین حاکم بر پروژه رو من برداشتم...ولی هرچی جستجو میکنم هیچ کتاب و منبعی براش نیست انگار. اینم از عجایب پیام نور هست :31: . هرکس بتونه برام بگیره یا راهنمایی کنه از کجا تهیه کنم من واقعا براش جبران میکنم ! فکر میکنم واقعا کل تهران رو زیر پا گذاشتم :31:
از اونجایی که عنوان رشته مهندسی هست بنابراین حتما باید لیسانس بده. از طرف دیگه این رشتهها توی پیام نور جدید هستن. حدس من این هست که دروس این رشته ها رو فعلا تا پنج ترم گذاشتن و بقیش رو هم به تدریج میزارن (البته امیدوارم!) این طوری تا زمانیکه دانشجوها به ترم شش برسن مسئولین فرصت دارن که روی برنامه درسی این رشته ها کار بکنن. دقت بکن که این برداشت من هست و ممکنه که اشتباه باشه!نقل قول: