نقل قول:
پیچ پشت سوئیچ رو باز کنید ، باتری مشخص است ، میتوانید از ساعت فروشی باتری مورد نظر را بخرید و نصب کنید .
Printable View
نقل قول:
پیچ پشت سوئیچ رو باز کنید ، باتری مشخص است ، میتوانید از ساعت فروشی باتری مورد نظر را بخرید و نصب کنید .
سلام خدمت دوستان.مدتیه ماشینم رو دست اندازا و سرعت گیر صدای زیادی از زیرش میاد صدای خشن و گنگی همراه با لرزش که باعث صدای زیادی تو داشبورد هم میشه.. نمایندگی و زیروبند ساز بردم گفتن هیچ ایرادی نداره. دیگه کجا ببرم نشونش بدم ؟ صداش خیلی رو اعصابمه... البته از اول ک ماشینو گرفته بودم رو دست اندازا صدای زیادی تو ماشین میومد ولی الان خیلی زیاد شده... 206SD- 1390
سلامنقل قول:
بستگی به نحوه ی رانندگی و شهری که توش زندگی می کنید داره چه مدت تو ترافیک موتور در جا کار میکنه دو بالا رانندگی می کنید . با در نظر گرفتن این وارد بین 5000 تا 8000 کیلومتر یا حتی کمتر اگه این شامل این موارد نیست 8000 تا 10000 کیلومتر
سلامنقل قول:
همه ی این صدا ها را نمیشه گفت که به قطع یقین از جلوبندی هست بخشیش مربوط به جاده میشه که ماشالا با این وضعیت آسفالت و چاله چوله ها .
ولی خوب کیفیت قطعات استفاده شده در جلوبندی ماشین مثل ، لاستیک چاکدار ، میل موج گیر ، بوش طبق ، سیبک ها ، کمک ها خیلی می تونه تو راحتی و عدم نفوذ صدا داخل موثر باشه .
به نظر من شما اول لاستیک چاکدار ، و هر دو میل موج گیر را عوض کنید همچنین توپی سر کمک ها . ببینید صدا چطور میشه .
اینم بگم که با یه نگاه ساده نمیشه فهمید جلوبندی سالم هست یا نه مثلا همین میل موج گیر یه بوش داخلش داره که نمیشه دید اگه اون خراب بشه باعث میشه صدا بده . یا توپی سر کمک ها بیشتر قسمت زیرش خراب میشه و لقی پیدا میکنه که باید کمک باز بشه و بازیدید بشه مگر اینکه ترک برداشته باشه و بشه دید .
تو این انجمن یکجا بود مشخصات ماشینو میگفتی دوستان کارشناسی میکردن قیمتشو میگفتن کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاوره خرید خودرو
سلام دوستان
آقا این بوق ماشین ما کار نمیکنه
یبار چند وقت پیش فشار دادم به صدای کمی ازش درومد ولی دیگه کلا کار نمیکنه
تیپ 5 مدل 90
این راهنماهام هم خیلی وقته که کار نمیکنه پیش یه نمایندگی هم رفتم گفت کار زیاد داره بعدا بیار خودش هم نفهمید مشکل چیه...
راهنما ها یا فلاشر رو که میزنم صداش میاد پشت آمپر هم چشمگ میزنه ولی هیچکدوم از 6 تا راهنما روشن نمیشه.(نه عقب نه کناری ها و نه جلو...نه چپ و نه راست!)
دوستان کیفیت تیپ 5 چطئره مدلای جدید؟
داشبوردو کیفیت ساخت و موتورو شتابو اینا منظورمه
تو این رنج قیمت ماشینای دیگه چطورن؟
مثلا ماشینای چینی مثل لیفان یا جیلی...
سلام از وسط داشبورد ماشین یک صدای بیریخت ویز میاد که.. موقع دور موتور بالای 3000 صدای ویز.... میاد ..چیکار کنم مثل صدای زنبور
سلام...
دوستان ، صبح دارم میرم نمایندگی یه 206 تیپ 5 ثبت نام کنم ( پیش فروش قطعی تحویل اسفند 92 که احتمالا مدل 93 میخوره)
راسته که میگن چینی شده کلا ؟؟؟ ارزش داره خریدنش؟؟؟
نظرتون درمورد انتخابای دیگه چیه؟؟ ( ال90، اس دی ، رانا و...)
405 و پرشیا داشتم قبلا...خوب نیستن