اگه ميخواي زير 100 تومن بشه يا infinity1250 بگير يا mtx 4512 از الپاين هم swe 1242 از ساند استريم هم ميتوني بردارينقل قول:
اگه ميخواي زير 100 تومن بشه يا infinity1250 بگير يا mtx 4512 از الپاين هم swe 1242 از ساند استريم هم ميتوني بردارينقل قول:
من درباره اون ساب هیچی نمیدونمنقل قول:
اما ی چیز میخوام بگم ساب 300 واتی بعید میدونم قدرتش خیلی زیاد باشه پس فکر کنم اگه به فکر ساب کیفیتی باشی بهتره من و اقا سامان و اقا سعید هر 3 تامون ساب 1250 اینفینیتی خریدیم(البته من هنوز سیستممو نبستم) چند وقت پیشم من به سرم زد که عوضش کنم با تایپ اس الپاین من صدای هر دوتا سابو نشنیدم حتی 1250 رو هم به خاطر تعریفایی که ازش شنیده بودم خریدم
ولی باور کن وقتی این 2تا سابو توی خیلی از پارامتراشون باهم مقایسه میکنی1250 اگه از الپاین سر نباشه چیزیم از الپاین کم نداره البته اگه میتونی بودجتو افزایش بدی و تاپ ار بخری که معرکس البته باید امپ مونوی خوبم باش بخری
خلاصه کلام اینکه اگه 1250 بخری مطمئنن ضرر نمیکنی به قیمتش واقعا عالیه 60.70 تومن(خواستی بخری به اقا سامان saman1367 پ.خ بده تا شماره مغازه ای که ازش 1250 خریده رو بت بده,البته شاید اقا حمیدم بتونه واست جورش کنه)
درباره باکس باید بت بگم که اگه خودت استین بالا بزنی هم از ساختنش لذت میبری هم از کیفیتش مطمئنی
درباره باکس حتما میدونی که طراحیش کار هرکسی نیست ولی به لطف اقا حمید اگه از ایشون بخوای واست طراحی میکنن فعلا شما سابو بخر تا بعد بری سراغ باکسش:46:
مرسسسسسینقل قول:
کاتالوگش رو دانلود کردم . خودش ابعاد سیلد . ونتد و حتی بندپس رو هم گفته ... به هر حال ممنون .
نظرت واسه آمپش هم همون کنووده دیگه؟؟؟
اگه مونو استفاده بشه یا دو کانال بریج شده , چه تفاوتی توی قدرت و کیفیت صدا داره؟
زنگ زدم به يكي از نمايندگي هاي ساند پك گيج 4 گفت tops audio داره 17 تومن
بچه ها كسي با اين مارك اشنايي داره ؟
مارک معروفی نیست به قول اقا حمید این کاره نیستنقل قول:
من امار پک گیج 4 استریت وایرزو 50 تومن و همین پکی که اقا حمید بهم معرفی کرد(استینگر)و 55 تومن دارم
راستی توی پک برق 1 دونه rca هست شما باید 1 جفت rca جدا بخریدنقل قول:
این باکسا فکر نکم خیلی مناسب باشه به قول اقا حمید اینا عمومی هستند
شما سابو بخر اصلا به فکر باکسش نباش چون هم من هم سامان دنبال باکس خوب هستیم (البته سعیدم هست)
البته اقا حمید گلم یکی واسم طراحی کرده(پورتد)
امپ کنوود امپ خوبیه حتی اگه بعدا بخوای بفروشیش خیلی روش ضرر نمیکنی(در صورتی که بخوای ارتقا بدی
و ساب قوی تر بخری)
یکی از دوستانو میشناسم که این سابو با همین امپ درایو کرده(البته رفیق علی اقا هست:31:)
اره هيچ كدوم روده راست ندارند:13:نقل قول:
كلا بايد قيد 718 ها رو زد.....
سلام دوستان
من ميدونم هميشه سوالاتي كه ميپرسم عجيب هست ولي ادمه ديگه كنجكاوه......
ساب اسپيكر كامپيوترم تركيد(از اين سه تيكه ها هست)...من موندم چيكار كنم!!! رفتم يه باند پاناسونيك قديمي داشتم به جاي ساب وصل كردم....خدا رو شكر خيلي بهتر شده حداقل صداي طبل رو ميشنوي و كافيمه.....
حالا پخش ماشين من خروجي ساب داره .... چطور ميتونم به باند وصلش كنم؟؟؟ اخه 2 فيش مشكي واسه سابش هست... هر طوري باند رو بهش وصل ميكنم صدا نميده چيكار بايد كنم؟؟؟
ممنون
آخه دوست من اینجا که جاش نیست!نقل قول:
اما این اتفاق برای منم افتاد . ترانس ابتدای مدار تغذیه آمپ که در قوطی ساب هست به دلیل حرارت زیاد و بودن توی یه فضای محصور ( انکلوژر ساب) گرم میشه و آب میشه. ممکنه مدار آمپ هم که همون تو هست به دلیل حرارت ذوب شده باشه. چارش تعویض اوناست که 10-12 ت خرج داره و البته نوی اسپیکرهات شاید 20ت هم نشه. پس بیخیال شو!!!
اونکاری هم که گفتی نکن! اون خروجی ولتاژ پایین واسه تغذیه یه آمپ طراحی شده... نه برق دادن به کویل یه ساب ووفر
عکس آواتار ماشین خودمه ... همین امروز صبح!
سلام،شب پس از باريدن اولين برف زمستانيتون كه ميدونم همگي منتظرش بوديم بخير باشه:31:
ميخواستم نكته اي رو در مورد ساب آلپاين Type S خدمتتون عرض كنم.همونطور كه دوستان هم اشاره كردن اين ساب هم سابي كيفيتي خوبي هست.صداش رو تو پورتد 66 ليتري تو هاچ بك شنيدم بسيار خوب بود.فقط بايد حواستون باشه توان زياد نبايد بهش وارد بشه چون Voice Coil هاش مستعد سوختن هستن.در مقابل Type R كه واقعا خدا بركتش بده انگوي:27:راحت راحت تا 2 و حتي2.5 برابر توان ناميش رو ميتونه تحمل كنه.:8::8::8:
اما اين اتفاقي كه واسه شما افتاده واسه من نيفتاده.....نقل قول:
اون ساب اسپيكر پاره شده بود....واسه پي سي
.
پس اگه اون 2تا فيش مشكي برق نداره پس ساب بايد از كجا برق بگيره؟؟؟واسه ماشين:11: