کالدرون : اتوو نه ؛ منتظر رونالدو هستيم .
سایت هواداران رئال : رامون کالدرون رئیس رئال مادرید خواستن ساموئل اتوو را رد کرد و همچنین از هواداران خواست که نگران رونالدو نباشند چون خبرهای خوبی در راه است .
وی در مورد اتوو گفت : هیچ قصدی برای اتوو نداریم و نمی دانم که اینها از کجا می آیند چون که طبیعی است که بارسلونا نمی خواهد که بازکنش را به رئال مادرید بفروشد . ما ترکیب قدرتمندی داریم که لیگ را برده است . اگر بخواهیم خرید بازیکن داشته باشیم به تعداد اندک خواهد بود و بهترین ها را خواهیم گرفت .
او در مورد رونالدو گفت : ما چیزی برای گفتن نداریم . ما فقط تماشاگریم . یک ناظر مطیع در باره ی این موضوع .
مال بد بیخ ریشه صاحبش !
گابریل هاینزه:ما با تمام تلاشمان در هر بازی میجنگیم
دوستان من چند تا مصاحبه براتون ترجمه کردم...امیدوارم لذت ببرید.............
ابتدا مصاحبه کوتاه گابریل هاینزه...
ما با تمام تلاشمان در هر بازی میجنگیم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دومین فصل حضور هاینزه مدافع آرژانتینی در رئال است.وی در یک مصاحبه رادیویی شرکت کرد و بیان کرد که هر کاری که بتوانند میکنند تا در مسابقاتی که در آن شرکت میکنند برنده باشند...
-پیش فصل...
ما یک تجربه عالی در آلگاروه داشتیم.زیبا بود.به همه ما خوش گذشت.من مطمئن هستم همه میخواهند بازهم چنین تجربه ای داشته باشند.ما باید این گروه را حفظ کرده و سخت کار کنیم.
-همبازیهای آینده...
ما نباید به این فکر کنیم که چه بازیکنی به ما میپیوندد.این به مربی مربوط است.ولی ما باید تلاش کنیم.
هدفهای این فصل...
فصل قبل برای الان ما بی فایده است.ما نمیتوانیم با گذشته زندگی کینم.هر سال با سال دیگر فرق دارد.ما مجبوریم تا در پیش فصل تمرین کنیم تا برای آینده اماده باشیم.ما هنوز درباره اهداف این فصلمان صحبت نکردیم.ما نباید مسئله را سخت کنیم و در هر جامی که میتوانیم باید تلاش کنیم تا پیروز شویم و قهرمان چون تمام جام ها مهم هستند.من هرگز به اینکه تیم های دیگر چه میکنند نگاه نمیکنم.من فقط به هم تیمی هایم نگاه میکنم چون انها کسانی هستند که میتوانند مرا خوشحال کنند...
آرین روبن:من میخواهم ارزشم را ثابت کنم
آرین روبن هافبک تهاجمی هلندی تیم رئال در مصاحبه ای با روزنامه مارکا مهمترین هدف سال بعدش را ثابت کردن ارزشهای خودش به تیم عنوان کرد...
-آیا شما نسبت به سال قبل تغییری کردید؟
امیدوارم.من میخواهم در این فصل بازیهای بیشتری را انجام دهم.این هدف اصلی من در این فصل است.من میخواهم به تیم کمک کنم نه اینکه مصدوم باشم.وقتیکه من در وضع خوبی باشم میتوانم بازیکن قوی و مطمئنی باشم.این دومین سال بازی من در رئال است.من در چند بازی که یه میدان رفتم ثابت کردم که بازیکن مستعدی هستم اما امسال میخواهم بیشتر بازی کنم.
-شما چطوری میتوانید این چنین باشید؟
من احتیاج دارم بازی کنم.دو فصل آخر من در رئال و چلسی با مصدومیت آغاز شد و این باعث شد تا کار من سخت شود که با تیم خودم را هماهنگ کنم.
-آیا الان بهترید؟
فکر میکنم.اما اینطور بودن همیشه سخت است.من میتوانم بگویم که شما الان مرا خیلی سالم و اماده میتوانید فرض کنید اما امکان دارد فردا هر اتفاقی بیوفتد که همه چیز را تغییر دهد.من هر کاری میکنم تا مصدوم نشوم.من با فیزیوتراپ خودم کار میکنم و احساس خوبی دارم.
-آیا بازی شما در رئال با زمان بازی در چلسی تفاوت پیدا کرده؟
نه زیاد.اما همیشه وقتی شما تیمتان را عوض میکنید وضع تفاوت پیدا میکند و شما چیزهای جدیدی را میفهمید و بطور جرئی با وضعی متفاوت کار میکنید.تا الان همه چیز خوب بوده است.
-مصدومیت اصلی شما چیشت؟
ماهیچه هایم.مردم همیشه دنبال چیزهای عجیب میگردند و مصدومیت های عجیبی را درباره خودم میفهمم و میخندم.
-ایا بعضی وقتها بهتر نیست که بجای کاربر روی بدنتان به فکر ذهنتان هم باشید؟
فکر نمیکنم.مصدومیت من فیزیکی است نه روحی.من از مصدومیتم نمیترسم.خیلی چیزهای مهمتری در فکر من هستند و این مسئله ای نیست که ذهنم را معطوف آن کنم و یا بخواهم روی ذهن و فکرم کار کنم.
-شما یک سال در اینجا بودید و خودتان را با تیم وفق دادید.آیا این به شما کمک میکند؟
-من فکر نمیکنم که این باعث شود من مصدوم نشوم.ولی من اینجا خوشحال هستم و با هم تیمی هایم مشکلی ندارم و دوست هستم.من علاقه دارم تا در مادرید زندگی کنم.اینجا همه چیز بزرگ است.من فقط میخواهم بیشتر بازی کنم و خودم را در تیمی ثابت کنم که بزرگترین باشگاه جهان است.من به همه طرفداران رئال نشان میدهم که من یک بازیکن بزرگ فوتبال هستم.این تمام مسئله است.
-رئال مادرید امسال میخواهد چه کار کند؟
اهداف ما همیشه مشخص است.لالیگا و چمپیونز لیگ...
-آیا این تیم میتواند بهتر باشد؟
ما نمیدانیم که چه تغییراتی دارد صورت میگیرد.اما مهم اینست که خیلی تیم تغییر نکند.ما یک گروه جوان هستیم که میتوانیم بهتر هم باشیم.
-ایا شما به اندازه بازیهای آخر فصل قبل ،امسال نیز تلاش میکنید؟
بله.آن زمان خوب ولی میتوانم خیلی بهتر باشم.من فکر میکنم بهترین بازی من درمقابل بارسلونا بود.
په په:ما مجبور هستیم تا برای بازیهای ابتدایی ومهم خود سخت تلاش کنیم
په په مدافع جوان پرتغالی مهمان یک برنامه رادیویی بود و مهمترین هدف فصل بعد را پیروزی در هر مسابقه ای عنوان کرد.وی درباره پیش فصل مسابقات گفت:ما خیلی سخت تلاش میکنیم.این سخترین قسمت تعطیلات و تمرین هایمان است که ما با آن درگیریم.
وی درباره تیم گفت:ما فکرمان راحت است.چون تیم باکیفیتی داریم و نشان دادیم که میتوانیم خیلی خوب بازی کنیم.په په افزود:ما باید در هر بازی بجنگیم و تلاش کنیم تا در هر بازی پیروز شویم.ما خیلی سخت تلاش میکنیم تا برای بازیهای مهم آماده باشیم.
وی درباره مصدومیتش گفت:من هر کاری میکنم تا مصدوم نشوم اما من یک انسان هستم و همیشه اتفاق های بد می افتد.من امیدوارم امسال بیشتر بازی کنم.
په په درباره روبینهو گفت:او خوب و خوشحال است.البته این احساس من است.او برای بازیهای امسال انگیزه ی زیادی دارد.
په په در مورد آمدن رونالدو نیز گفت:من با او صحبت کردم.او دوست دارد تا به رئال بیاید.اگر او به رئال بیاید بازیکن مفیدی برای تیم خواهد بود.اوه هیچ مشکلی برای آمدن ندارد.او به مادرید علاقه دارد و از بزرگی باشگاه هم اطلاع کامل دارد.
وی درباره تیم رئال نیز گفت.رئال یک تیم تاریخی است.هر بازیکنی میخواهد تا در این تیم بازی کند.من امسال باشگاه را خیلی بهتر شناختم.
وی در پایان در مورد یورو 2008 نیز گفت:اشپانیا تیم بسیار خوبی داشت ولی ما فقط کمی جوان بودیم.