Psp هم كراش داره ( كرش تايتان) و مي تونيد كرش هاي پلي استيشن يك هم روش بازي كنيد... هم سيمز (د كست - اگه اشتباه نكنم ) داره !
Psp هم كراش داره ( كرش تايتان) و مي تونيد كرش هاي پلي استيشن يك هم روش بازي كنيد... هم سيمز (د كست - اگه اشتباه نكنم ) داره !
سلام من یه قیمت از psp می خواستم به من اگه یه قیمت از این کنسول بدین ممنون
از دوستان کسی هست که محبت کنه و جواب سوالات من رو کامل بده؟!! ممنون
1-میشه یه توضیح جامع در مورد اصطلاحات psp بدین(هر چی که مهمه و باید یه مبتدی بدونه مثل iso و cso و....)
2-بهترین مدلی که میشه الان خرید چیه؟(میدونم slim خوبه ولی منظورم اینه که کدوم پک بهتره چون با اسمهای مختلف پک زدن مثلا star wars!!!)
3-اگر بسته پلمپ باشه یعنی هنوز کپی خور نشده؟!!! و باید به فروشنده بگم کپی خورش کنه؟ یا اینکه کپی خور است خودش؟
4-بازی های جدید رو میتونم خودم دانلود کنم( از کجا بیشتر؟) یا برم هر دفعه از فروشنده بخوام برام بریزه؟
ممون
فت 200تا210 هزار تومن اسليم 220تا230 هزار تومننقل قول:
1-ببین اصطلا حات زیاده تقریبا فکر کنم به صفحه های قبل سر بزنی اطلاعات کاملی بگیرینقل قول:
2-نظر خودم piano black هست
3-معمولا اکثر psp ها الان کپی خور به فروش میرن!
4-اگه اینترنت پرسرعت نامحدود داری بهتره که دان کنی تاپیکش هم همین جا هست!
مال psp 32 بیتیه!نقل قول:
ممنونم از کمک شما
جدیدا چقدر بازی برا psp کم یاب شده یادتون باشه 24 خرداد hellboy اومد سریع برین بخرین چون زود تموم میشه ها!
اخييييييييييييييييييييييي يييييييييييش بالاخره God Of War رو تو God MoDe ش تموم كردم
همين كه CHALLENGE OF HADES ش رو تا اخر رفتم تو Videos THE LOST LEVELS باز شد كسي ميدونه اين چیه؟:31:
دوست عزیز اینو که خودم میدونم اصطلاحات زیاده واسه همینم میگم بجای گشتن توی 400 صفحه یه با مرام پیدا بشه و یه توضیح جامع و کامل بده که نیازه همه رو رفع کنهنقل قول:
یعنی هیچ کس از شما عزیزان حالش رو نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:19:
عزيزم من اصطلاحات رو كامل بلد نيستم ولي تا جايي كه بلد باشم ميگمنقل قول:
cso و iso و ... همه فرمت بازي هاي psp هستند كه ميتونيد توي رم بريزيد و بازي كنيد.يعني همون بازي هاي كپي هستند
umd هم بازي هاي اورجينال psp هست يعني همون ميني سيدي خودمون
downgradeيا همون دانگريد بر عكس آپگريد هست.شما وقتي psp ميخري براي اينكه كپي خور بشه بايد ورژن اون رو به 1.5 برگردونن كه به اين كار ميگن دانگريد.
ديگه بلد نيستم
شرمنده:11::40: