در صد روزه اول حدود 35 درصد البته افزایش داشت در صد روزه دوم 20 درصد کاهش:n18:نقل قول:
دوستان کسی می دونه چطور بفهمم در ماه چقدر از سرور داخلی و چقدر خارجی دان کردم.:n09:
Printable View
در صد روزه اول حدود 35 درصد البته افزایش داشت در صد روزه دوم 20 درصد کاهش:n18:نقل قول:
دوستان کسی می دونه چطور بفهمم در ماه چقدر از سرور داخلی و چقدر خارجی دان کردم.:n09:
کسی میدونه مشکل شاتل او ساعات شبانه هست چیه ؟
در دست تعمیر هستند یا مشکل دیگه ای هست ؟
من که فردا میرم از شاتل تخلیه میکنم. این وضعیت قابل تحمل نیست! هم نویز خط بالا رفته (حالا نمیدونم چی کار کردن که اینطوری شده!) و هم شبانه سرعت تا ساعت 3 در حد دایل آپه! :n21: gprs ایرانسل که وصل میشم سرعتش بالاتر از اینه!
حدود یه هفته از اینترنتم بیشتر نمونده ( 128 اکو یک ساله ) چند روز پیش برام ایمیل پیش فاکتور اومده که اگه بخوام برای یک سال دیگه تمدید کنم و دانلود رایگان شبانه هم داشته باشم حدود 140 تومان در میاد برام
یکی پیشنهاد کرد سرویس اکو یک مگ بگیرم ( 6 ماهه حدود 80 تومان )
کسی می تونه راهنمایی کنه که این دو تا با هم چه فرقی دارن ؟ تا جایی که من خبر دارم روزانه هر دو سرویس روی 2 مگه و شبانه احتمالا رو 60 کیلو ! (که اگه اینجوری باشه عملا فرقی با هم ندارن :n13:)
ممنون دوست عزیز، ولی متاسفانه تو اون مرکز مخابراتی انگار پورت ندارن، من خودم شاتل دارم و رضایت ۷۰ درصدی ازش دارم البته دیگه دانلود شبانه رو بوسیدم و گذاشتم رو طاقچه، اعصابشو ندارم یعنی... یه سرویس مثل همین اکو ۱۲۸ بدون دانلود رایگان شبانه میخوام، نظرتون در مورد پارس آنلاین چطوره؟ های وب رو که رفتم تو تاپیکش کلا ترکیده بود...نقل قول:
سرعت بالای ۱۴۰ و قطعی کم، اگه میشه اسم سرویس مورد نظر رو هم بهم بگین...
ممنونم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
شما دست رو شرکتی گذاشتی که قطعیش زیاده:n02:. اکثر کسایی که پارس دارن از قطعی های بی موردش مینالن....نقل قول:
اگر در شهر شما عصر تلکام یا شهراد(زیر نظر اسیاتک) سرویس میده اینها گزینه بدی نیستن.....باید در موردشون در مرکز وشهرتون تحقیق کنی تا اگر خوب بودن بگیری.
شرکت دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بگم...ولی باز میگم هیچ شرکتی مثل شاتل کیفیت در روز رو نداره!!خیلی کم پیش میاد که قطعی داشته باشه.
ازلحاظ پینگ تایم و اینها چطوره شاتل به نسبت پارس آنلاین؟نقل قول:
شبانه چطور؟ پارس آنلاین که کلا از 10شب میترکه تا 5 6 صبح، حتی با حالت شبانه رایگان شاتل بازهم شبی چقدر دانلود داشته باشی محدود میشی؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
امروز رفتم واسه ثبت نام شاتل
عجب هزینه های بیخودی میگیرن !!!
3500 گرفت واسه اینکه ساعات رایگان داشته باشه !!!!!! :n23: (( تا اونجایی که میدونم باهم هستن !!!!! ))
9500 پول نصب به زور گرفت (( گفتم خودم میخوام نصب کنم - میگه اجباری هست سیستم فاکتور میزنه :n23::n24: ))
یه هزینه 13 هزار تومانی 128 محدود رو 33 تومان پرداخت کردم !!!!!!
کوفتشون بشه
از گوشت سگ حرومتره !!!
پول نصب زور دیگه چیه ؟؟!!!!!! :n24: از گلوشون پایین نره !!
اگه طرح 128 سه ماهه 9 گیگ رو میگرفتی !نمیخاست پول شبانه بدی! چون میگنپول بده و... ولی تو میگفتی نمیخام در صورتی که شبانه داشت :)نقل قول:
آره دیگه پول زور میگیرن کلا از منم 15 تومن گرفتن واسه نصب و راه اندازی هرچند خودم بلد بودم ولی گفتم کارشناسشون رو بفرستن دیدم پولشو دادم دیگه منم استفادع کردم هرچند بلد بودم:n02:
من موندم کارشناس بیاد چیکار کنه ؟؟نقل قول:
یه مودم کانفیگ کردن دیگه 10 تومان پول نصب نمیخواد که !!!!!!
2 تا شماره vpi - vci شما وارد کن و بعدش استفاده کن (( کلا 60 ثانیه هم طول نمیکشه ))
واسه همین 10 تومان میگیرن ؟؟
خدایی آدم زورش میاد !!!!!!
از گلوشون پایین تره
سرب بشه گیر کنه تو گلوشون !! :n24::n02: