دوباره پوکید.
با DNS خود شاتل هم پکت لاس دارم::mellow::thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوباره پوکید.
با DNS خود شاتل هم پکت لاس دارم::mellow::thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پشتیبانی شاتل تماس نگرفتین ؟
نگفتن مشکل از کجاست ؟!
نکنه دوباره مشکل از مودم منه :n08:
دیشب خواستم این شاهگوش رو دانلود کنم فکر کنم بالای 20 بار قطع میشد و بخاطر همین کارو خراب میکرد :دی
البته کپی رایت رو باید هزینشو از اون ویلا هایی که مهران مدیری به مردم قولشو داد و نداد بگیرن :دی
وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.
امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بیبیسی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکتهای تهیهکننده خدمات اینترنتی است.
به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
این کاهش به دنبال اعتراضهای کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بیبیسی به این اعتراضها اشاره کرد.
او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال میکنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابلهای تحتالبحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد
او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویهای را اختیار میکنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد میشود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازرانتر است.
وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت میگیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره میکنیم که قیمت اینترنتی را که به ما میفروشند، پایین بیاورند."
براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر میرسد.
یعنی ما ملت عرضه افغانستان رو هم نداریم
انشالله ایران هم طبقه گفته وزیر، توی دوره 100 روزه دوم 20 درصد کاهش قیمت و 100 درصد افزایش سرعت خواهیم داشت. انشالله که محقق بشه ما که از خدامونه :n01:
تجربه نشون داده که هرگاه وزیر ارتباطات در این مملکت در مورد افزایش پهنای باند و.... حرف زده نه تنها وضع بهتر نشده بلکه از وضعیت فعلی هم بدتر شده. |:
کلا عملکردشون معکوس هست.
حالا ما این دوره 100 روزه دوم رو هم تحمل میکنیم تا ببینیم چه میکنن!! تا الان که گل کاشتند با این همه اختلال و افت سرعت و تایم اوت هایی که در این دو سه هفته شاهدش بودیم و هستیم...
آقا من الان نامحدود مخابرات دارم ا مگ نامحدود حدودا 8 گبگ در روز به کله بذارم دانلود می کنه آیا به نظرتون بهتره که من بیام شاتل بگیرم؟ سرعتش خوبه قعطی هم نداره ولی باید 24 ساعت مدام دانلود کنه تا بتونه 8 گیگ رو دانلود کنه من با شاتل چقدر می تونم ساعت رایگان دانلود کنم این داستان محدود شدن اینا چی هست با تشکر
بچه ها های وب یا آسیاتک؟ دانلود رایگان شبانه نمیخوام فقط میخوام سرعت تو روز زیاد باشه و قطعی اینا کم داشته باشه؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
اسیاتک سرعت خوبی بهت میتونه بده.(زمانی که من داشتم اینترانت بیشتر بهم میداد تا اینترنت/سرعت سرور خارجی 120 بود ولی سرور داخلی 700 بود.!)نقل قول:
ولی این مسئله سرعت, با اکانت ایران قابل حل هست.
========
های وب هم اخیرا وضعیت پایداری نداره...
==========
شما اگر سرعت بالا و بدون قطعی در روز میخوای شاتل بهترین گزینه هست.
آسیاتک روی شبانش اصلا حساب باز نکن.خیلی خرابه.ممکنه تو روز خوب باشه ولی شبانه نهنقل قول: