نقل قول:
دوست عزیز.
1. شما بفرمایید یه سرویس 2مگ نامحدود مخابرات ماهی هزینهاش چنده تا من مطلع بشم. گر چه دونستن یا ندونستن این هزینه ربطی به بحث من نداشت.
2. خوش به حال شما که 7 ساعت رایگان شبانه دارید. دوستانی هم هستن در هایوب که فقط 3 ساعت رایگان شبانه دارن. من عرض کردم متوسط 5 ساعت. شما هر عددی دوست داری بذار به جای این.
3. درصد کاربرای adsl و درصد کاربرای دیگه چه ربطی داره. من فرض کردم حدود 60 درصد پهنای باند اینترنت کشور به صورت سرویس ADSL مورد استفاده قرار میگیره. این عدد رو دست بالا هم گرفتم. بخش عمدهای از پهنای باند هم اختصاص به دیتاسنترها، اپراتورهای موبایل، اپراتورهای وایمکس و حتی دایالآپ داره.
4. نه. مگه من ادعا کردم پارسآنلاین به خاطر 1 تا 2 درصد از کاربراش شبانه رو حذف کرد. موضوع چیز دیگهایه. دقیقتر بخونید لطفن.
5. در توضیح دوستمون khoodet که همین ایراد رو گرفته بودن، جواب دادم. مگه کلن ما در داخل کشور چقدر محتوا ایجاد کردیم یا روی زیرساختهامون داریم که قابل دانلود باشه. حداکثر به همون اندازهای که از اینترنت استفاده میکنیم. حالا پهنای باند داخل 10 برابر یا حتی 100 برابر هم که باشه فرقی نمیکنه. محاسبه درصد من به جای 1.4 میشه 2.8.
6. من هم ادعا نکردم که از این 70 هزار نفر چند تا شون 8مگابیت دارن چند تا شون 2 مگابیت یا 512. من یه تعریفی از دانلودر حرفهای دادم، گفتم کسی که بین 1 تا 15 گیگ در هر شب دانلود میکنه. متوسطش رو هم 5 گیگ در نظر گرفتم که دور از ذهن نیست.
7. اشکال نحوه محاسبه من به جز اون پهنای باند داخلی که با شما تا حدودیش رو موافقم در کجاست؟
8. باز هم میگم، اتفاقن نه مشکل پارسآنلاین، نه صبانت و نه بقیه شرکتها این نیست که 5000 تا یا 70 هزار تا یا به قول khoodet عزیز 500 هزارتا دانلودر حرفهای در کشور وجود داره که تو ساعت شبانه دانلود میکنن. این ادعا رو این شرکتها فقط برای توجیه این اقدامشون به کار میبرن. اما این که پشت پرده این سیاست ظاهرن فراگیر چیه اگه شما میدونی به من هم بگو. اتفاقن اگه به ادعای شما 10 درصد دانلودر حرفهای تو پارسآنلاین بود یعنی خود پارسآنلاین حداقل 35 هزار تا مشترک دانلودر داشت، اون وقت کافی بود حتی 10 هزار نفر از این افراد تخلیه کنن تا پارسآنلاین عقبگرد کامل کنه. چون تعداد خیلی کمتر از این حرفاست، نگرانی از این بابت ندارن. پورتهای تخلیه شده رو هم در مدت زمان کوتاهی واگذار میکنند.
حرف آخر. اگه داستانسراییهای من رو دوست ندارین لطفن یا از خوندش و جواب دادنش خودداری کنید و به راحتی برید سراغ پست بعدی؛ یا اگه میخواید خشنتر برخورد کنید میتونید به مدیران انجمن گزارش بدید تا در صورتی که بر خلاف قوانین این تاپیک بود حذفش کنن.
عزت زیاد دوست گرامی
1-شما یه هزینه سرویس 2مگ نامحدود نمی دونید بعد انتظار دارید حرفهای شما درباره تعاد دانلودرهای کشورررررررر پذیرفته بشه؟!....
2-مهم اینه که در همون 3ساعت که شما میفرمایید چند گیگ دانلود می کنند و چند درصد کابران این دانلود انجام می هند :n26:
3-همون ربطی که شما آمار یک سایت اینجا بیان میکنی که پهنای باند کلی یک کشور هست (به درست یا غلط) که از همین محاسبات هم به عدد 70هزار رسیدی دیگه !در حالی که شما نمی دونی چقدر از این پهنای باند رو همراه اول یا ایرانسل دارن استفاده میکنند که خارج از ADSL محسوب می شوند.
4-وقتی د ر تاپیک پارس آنلاین صحبت از میزان دانلودر میشه شما از میزان دانلودرهای روستای سفلا صحبت می کنی؟!
5- شما می دونید چند درصد محتوای مورد استفاده کاربران در فضای داخلی بارگذاری شده و میزان استفاده کاربر از این پهنای باند داخلی چند درصد هست؟! در ضمن چند درصد از این پهنای باند داخلی و خارجی برای کاربران پارس هست که نهایاتا شما با تحلیل آمار غلط رسیدید به عدد 5هزار نفر؟! همون 70هزارنفر هم من قبول ندارم از جمعیت 30میلیون نفری که دارند به شیوه های مختلف از اینترنت استفاده می کنند!
6-بسیار خوب حالا که ادعا ندارید جالبه بدونید حتی با سرعت 512 هم میشه چند گیگ در چند ساعت دانلود داشت!
7- عدم اطلاع از میزان پهنای باند دقیق خریداری شده در هر PAP که در واقع اون پهنای بانده که باید محاسبه روش صورت بگیره در مقابل میزان مشترکین همون PAP نه از یه کل شما به جز برسی! که این قانون حتی در برنامه نویسی و ریاضات مهندسی هم صدق می کنه! باید اجزای یک برنامه در اختیار داشته باشد نه اینکه بگید من در یک دانشگاه نامعلوم میخوام یه برنامه مجهول بنویسم! این در واقع همون نیاز سنجی سیستمه که در مورد بحث ما هم صدق می کنه
8-به ادعای بنده 10% کجا من گفتم 10% حرف در دهن من نذارید مهندس.
کلام آخر تا کسی در خود یک سیستم وارد نشه نمی تونه آمارهای دقیق بدست بیاره خواه این آمار میزان فروش و بیلان سالیانه شرکت باشه خواه میزان پهنای باند/مشترک یه سازمان.
منم این بحث ادامه نمی دونم دیگه در این تاپیک چون غیرفنی هست و داره بی ربط میشه به اصل موضوع که باعث رنجش دیگرانی میشه که به دنبال جواب سوالات خود هستند.
عاقل همه ی آنچه را که می داند نمی گوید،
ولی آنچه را که می گوید می داند . (ارسطو)