یعنی چی آقا ؟؟نقل قول:
به هر حال این دوستمون از الان خودشو واسه محدودیت آماده کنه.
تو دل مارو خالی نکنید !:n02:
قول میدم وقتی 3 گیگ گرفتم بعدش 2 شب دانلود نکنم :n02: !! خوبه ؟
Printable View
یعنی چی آقا ؟؟نقل قول:
به هر حال این دوستمون از الان خودشو واسه محدودیت آماده کنه.
تو دل مارو خالی نکنید !:n02:
قول میدم وقتی 3 گیگ گرفتم بعدش 2 شب دانلود نکنم :n02: !! خوبه ؟
آره شما بیا بقیه اش حله داداش :n02:نقل قول:
نه بابا بیا خدا بزرگه... بهنام هواتو داره دیگه (و ما نیز همچنین) :n06:نقل قول:
وضعیت پینگ (از گذرگاه انگلیس به آدرس 80.77.0.237):
کد:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=345ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=321ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=335ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 321ms, Maximum = 345ms, Average = 333ms
پ.ن: گذرگاه هند پایداری بیشتر و پینگ کندتری داره اما گذرگاه انگلیس پایداری کمتر (پکیج لاست بالا) و پینگ سریع تری داره
با سلام خدمت دوستان
م از دیروز تاب حال نویز خطم بسیار نوستان داره. به طوری که از 110db تا 6db در عین واحد نوسان داره.چند بار زنگ زدم پشتیبانی. الان نویز ثابت شده و بهتر از قبل شده.فقط یک نکته و اون هم اینکه سرعت آپ شدن مودم قبلا 9333/1024 بود که الان به 8192/527 تغییر پیدا کرده.چرا؟؟ باید چی کار کنم که به حالت قبل برگرده.
بهترین حالت مودلاسیون مودم چیه؟؟
ممنون
منم از دیشب نویز خطم زیاد شده!! فکر میکردم مشکل از خودمه...با تمام بررسی هایی که کردم یه مقدار وضع رو بهتر کردم اما باز مشکل نویز پابرجا هست....نقل قول:
دیشب از بس لینک میرفت و میومد کلافم کرده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه هم مشکل نویز دارن؟
======
شما باید زنگ بزنی پشتیبانی دان استریمت رو همون 9مگ ببندن!ولی باز snr چون پایینه اذیت میکنه.
بهترین مودلاسیون adsl2+ هست.
سر خطتون چک کنید ببینید اونجا نویز بالاست یا خیر اگر بالا بود تماس بگیرید پشتیبانی اعلام کنید تا از مرکز چک کنند یا سرعت بسته شده روی خطتون را کم کنننقل قول:
سرعتی که توی اکانتینگ بسته میشه مهم هست البته به شرطی که سرعت روی خط هم بالا باشه.ممکنه توی اکانتینگ حداکثر سرعت را تنظیم نکرده باشند، سرعتتون کمتر باشه ولی نویزش کمتر باشه بهتره تا اینکه سرعتتون بیشتر باشه ولی نویز داشته باشید
احتمالا پشتیبانی کاهش داده برای افزایش کیفیت خطتون یا شاید هم به دلیل افتادن نویز روی خطتون سرعت ارتباط با DSLAM کاهش پیدا کرد
G.dmt
به تا پیک زیر مراجعه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان - DSL Mode: ADSL2+_AnnexM قرار داره.
قبلا که استفاده می کردم پارامتر های خط به صورت زیر بوده و dumeter حداکثر سرعت رو 8.1 مگ نشون می داد و سرعت مودم روی 9333/1024
SNR margin Upstream : 10 db
Line Attenuation Upstream : 19 db
SNR margin Downstream : 24 db
Line Attenuation Downstream : 32 db
و الان که مودم روی 8192/527 هست و حداکثر سرعتی که موقع دانلود DUmeter نشون میده 7.1 مگ هست پارامترها به صورت زیر هست
SNR margin Upstream : 30 db
Line Attenuation Upstream : 16 db
SNR margin Downstream : 27 db
Line Attenuation Downstream : 28 db
شما زنگ بزن پشتیبانی برات 9مگ ببندن...وضعیت خطت الان خیلی خوبه.نقل قول:
مگه خطم 8 مگ نیست؟چرا باید روی 9 مگ ببندن
الان وقتی روی 8192 ست کردم تقسیم بر 1024 میشه 8 مگ.پس چرا در عمل نمیشه با 8 مگ دانلود کرد؟