چه سرویسی شما خریدی؟نقل قول:
Printable View
چه سرویسی شما خریدی؟نقل قول:
یه چیزی رو جا انداختم بگم...هر چقدر این شاتل روزا خوبه، شبانه در عوض خودشو یه جور دیگه نشون میده!
پس این رو هم در نظر داشته باش:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون برای من که زیاد اهل دان نیستم کدوم یک از سرویس های شاتل بهتره ؟
الان فرق 128 eco به مدت 3 ماه ماهانه 9900 با 256 eco به مدت 3 ماهانه 9900 چیه وقتی ک قراراه همشون رو 2 مگ بسته بشن !!!؟
بعد قسمتی تو سایت شاتل وجود داره ک بزنه چ قدر از حجمت باقی مونده ؟
بعد ی سوال دیگه شبا چ قدر میتونی دان کنی و سرعتش چ قدره (ب طور واضح تر میانگین دانلود شبانه چ قدره)
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
ممنون
پس آخر عملا تجربه کردی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من شاید یک ماه بود که دانلود نداشتم تا همین چند شب قبل که زدم 6 گیگ بگیره، 80 درصدش رو گرفت از شب بعدش هم که نت پوکیده شد، اون 20 درصدش رو هم که هنوز منتظریم تا بگیره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خود من اول 256 داشتم بعد دیدم هیچ فرقی با 128 نداره، رفتم 128 گرفتم!! هنوز نمیدونم فرق اون طرح های زیر 2 مگ با هم چیه و چرا پول بیشتری میگیرن؟!نقل قول:
آره از نظر گزارش مصرف خیلی تکمیله
فعلا که وضعیت خیلی خراب شده در حد دایل آپه ولی اگر خوب باشه سرعت دانلودت از سرورهای داخلی پایین تر از 270 نیست برای سرورهای خارجی هم که توی طرح های 128 256 512 حدود 60 کیلوبایته (بالاتر از 512 رو مطمئن نیستم چقدر سرعت میده)
1) فرقی نمیکنن، لااقل اینکه ماها نمیدونم!نقل قول:
۲) وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بشی و اطلاعاتت رو وارد کنی، همونجا پیداش میکنی؛
۳) از سرورهای داخل ایران با سرعتی که تو سایت نوشته (که برای شما میشه حدود ۲۵۰-۲۶۰) و از سرورهای خارجی هم برای شما با ۶۰-۷۰. (شدم مثل فروشندهها موقع تخفیف دادن :n02:).
میانگین دانلود از داخلی، اگه اشتباه نکنم ۲-۳ گیگ رو که رد کنی، یه هفته-ده روزی رو محدود میشی و از سرعت 8KB/sec لذت میبری. از سرور داخلی هم حدود ۸ تا ده برابر اینه. (البته من چون آخرین باری که محدود شدم هنوز از محدودیت در نیومدم و تو این فاصله یه سری از سیاستهای شاتل عوض شده ممکنه جوابم خیلی دقیق نباشه، سعی کن مثل من نشی...:n30:)
۴) خواهش :n06:
دوستان چنتا سوال نهایی واسه کوچ به شاتل :n02:
دیگه خسته شدم از مخابرات !!!!!
سوالات
1 - 128 محدود بعد از چقدر محدود میشه ؟؟
(( اکو 128 یا ترافیک 3 گیگ بگیرم )) بعد از چقدر دانلود محدود میشم !!!
2 - چقدر طول میکشه نصب کنن ؟؟
حضوری باید برم یا آنلاین هم میشه ثبت نام کرد ؟؟
3 - بار اول بجز هزینه نصب هزینه دیگه ای هم میگیرن ؟؟ چقدر ؟؟؟
اجباری هست ؟؟
4 -شاتل که یهو حجم دزدی نمیکنه ؟؟ :n02:
شب بخوابم صبح پاشم ببینم حجم 0 شده باشه !! :n02:
5 - بعد از محدود شدن سرعتم چقدر میشه و بعد از چه مدت از محدودیت در میام !؟؟
6 - هر ماه که محدود میشم ماه بعد از دوباره شارژ کنم بعدش دیگه محدودیت قبلی حذف میشه ؟؟
۱) جوابی که به دوستمون دادم رو عینا برای شما هم میذازم:نقل قول:
۲) معمولا یک هفتهی کاری طول میکشه که ممکنه یکجا بشه پنج روز، یهجا هم بشه ۱۰ روز.نقل قول:
ز سرورهای داخل ایران با سرعتی که تو سایت نوشته (که برای شما میشه حدود ۲۵۰-۲۶۰) و از سرورهای خارجی هم برای شما با ۶۰-۷۰. (شدم مثل فروشندهها موقع تخفیف دادن :n02:).
میانگین دانلود از داخلی، اگه اشتباه نکنم ۲-۳ گیگ رو که رد کنی، یه هفته-ده روزی رو محدود میشی و از سرعت 8KB/sec لذت میبری. از سرور داخلی هم حدود ۸ تا ده برابر اینه. (البته من چون آخرین باری که محدود شدم هنوز از محدودیت در نیومدم و تو این فاصله یه سری از سیاستهای شاتل عوض شده ممکنه جوابم خیلی دقیق نباشه، سعی کن مثل من نشی...:n30:)
هزینهی دیگهای نمیگیرن، فقط اگه مودمت زایکسل نباشه همهی گرفتاریهاتو به اون نسبت میدن. آنلاین هم میشه، ولی مدارک رو باید یهجوری بهشون برسنونید دیگه (که اونم میشه فکس کرد)، فقط میمونه امضاء :n02:
۳) هزینهی نصب هم اگه بیان برای نصب که مسلماً پولشونو باید بدید؛ مگر اینکه قانع بشن که لازم نیست بیان برای نصب.
۴) ابداً
۵) 8kB/sec، مرتبههای اول چهار-پنج روز؛ بیشتر که بشه میره بالا. مورد داشتیم تا ۲ ماه هم محدود بود (راست و دروغش پای خودش- صفحههای قبل رو ببین)
۶) اگه منظور از شارژ تمدید دورهس، بله. (البته یه جورایی بگیر نگیر داره، یه وقتم دیدی دانلودت خیلی زیاد بود و محدودیتت رفع نشد.)
سوال اول منظورم این بود بعد از چقدر دانلود محدود میشم ؟؟
10 گیگ ؟؟ 20 گیگ ؟؟
شما در مورد سرعت گفتید :n02:
اینم توضیح بدید ممنون میشم
اقا چرا سرعت داخلی و خارجی من یکی شده؟
یعنی هم از سرور داخلی هم خاجی 100 تا میگیرم قبلا داخلی 350 تا هم میشد ولی الان از 100 بالاتر نمیره:|
پینگ هم چند روزی هست رفته بالا الان 260 تا هست:n21:
10 بار زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل زیرساخت هست و ایمیلش اومده و از این چرت و پرتا
اگه تا وسط هفته درست نشد پینگ بعد از 3 سال شاتل رو ترک میگوییم:|
خواهش میکنم.نقل قول:
نگو دیگه تورو خدا، خوب نخوندیش:
نقل قول:
از سرورهای داخل ایران با سرعتی که تو سایت نوشته (که برای شما میشه حدود ۲۵۰-۲۶۰) و از سرورهای خارجی هم برای شما با ۶۰-۷۰. (شدم مثل فروشندهها موقع تخفیف دادن :n02:).