هیچ تفاوتی تو شبانه ایجاد نشده ! پینگ و سرعت دانلود همون سابق هستش .
البته برای من فرق نداره جز فرقه ی دانلودیون هستم :n02: آخر قراردادم که 5 روز دیگه باشه رفع زحمت میکنم .
Printable View
هیچ تفاوتی تو شبانه ایجاد نشده ! پینگ و سرعت دانلود همون سابق هستش .
البته برای من فرق نداره جز فرقه ی دانلودیون هستم :n02: آخر قراردادم که 5 روز دیگه باشه رفع زحمت میکنم .
اگر درست نشد تا 3هفته دیگه میرم لقماننقل قول:
میگم کدوم شهری بهت میخوره ابادان باشی من اهوازمنقل قول:
اهوازمميگن 1مگ لقمان200كيلوبايت سرعت ميدهنقل قول:
والا لقمان رو امتحان نکردم ولی خدایش اینترنت خوب تو اهواز نیست میشه بهتر گفت تو خوزستان نیستنقل قول:
نقل قول:اولا کسی اینجا نمی سوزه بلکه اینجا یک فروم هست برای بحث و گفتگو که هر کسی نظرش میده (قابل توجه اقای..... اینا حرف های بچگونه هست نه حرف منطقی ما که شما تهمت زدی!)نقل قول:
دوما نظر من و بقیه این بود شما بر فرض 6ماه یا 1 سال درست کردی بعدش چی؟بعدش میخوایی چی کار کنی؟ اگر یک خورده فکر ادم بلند تر باشه می فهمه که این کار پارس فقط برای کم کردن و پراکنده کردن اعتراض بود دیگه نمی دونم جقدر هدفش رسید
چونکه طرف مثلا 1 ماه دیگه یا 2 ماه یا حداکثر 1 سال دیگه شبانه داره بعدش هم میخواد اعتراض کنه دیگه اون موقع کسی نیست باهاش همراهی کنه و دزد انلاین هم همین میخواست لذا کاربر x داشت جلز ولز (عبارت خودش) می کرد تا کاربرا تمدید کنند
بقیه؟نقل قول:
شما داخل امضاء خودتون، پاسخ این موضوع رو دادید:
البته که "قانون" (؟!) تصویب نشده، بلکه تا جایی که شنیده میشه، کمی دستوری و کمی موافقت میان شرکت ها و سازمان های مربوطه هست.نقل قول:
قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون باید دانلود شبانه از حالت نا محدود به محدود تبدیل بشود
شرکت ها یا تابحال شبانه ی رایگان رو (حداقل برای سرویس های ارزان) برداشتن یا خواهند برداشت.
حداقل پارس آنلاین به اعتراضات گوش داد و قراردادهای قبل از 10 آذر رو مستثنی کرد که قابل تقدیره. اگر "اهمیت دادن" عظیم شرکتایی مثل صبانت، مخابرات، و آسیاتک به نظر مشتری رو تجربه کرده بوده باشید، موضوع رو درک میکنید!
حالا همین سؤال رو از خودتون باید پرسید: شما عوض کردی و برفرض 6 ماه و 1 سال، یه شرکتی یه سرویس بی کیفیت با شبانه ی داغون بهت دادن، بعدش چی؟
من نمیدونم دقیقاً فکر چطور میتونه "بلند" بشه یا باشه ولی به هر حال به هر روشی که انجامش میدید، استدلالتون قابل قبول نیست.
اینکه "قانون"(؟!) هست یا نه بحث قدیمی هست(بحثش تو تایپک کمپین هست) حالا شما فکر قانون نیست هیچ فرقی نمیکنهنقل قول:
خوندن این دو تا پست هم ضرر نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه میگید عوض کردند چه فایده داره دوست عزیز وقتی شرکت های دیگه ببیند مثلا پارس آنلاین 30 درصد ریزش کاربر داشت به خاطر حذف شبانه به نظرت باز هم شبانشون حذف میکنند؟
اگر تو اعتراض به صبانت یا پارس انلاین همه با هم متحد میشدند باز هم دولت از این شرکت های دزد حمایت میکرد؟
ولی وقتی بقیه میبینند این قانون تو پارس انلاین به خوبی اجرا شد و خیلی ریزش کاربر نداشت به نظر اون شرکتی هم که قصد اجرای این کار نداشت ترغیب نمی شه به "حذف شبانه"؟
جواب ها به نظرم خیلی مشخصه و اینا هم نه حرف های "بچه گونه" هست نه "توهم توطیه" ونه" ....."
شاید ادم با تمدید موقت سود خودش برده ولی بعدش چی
اینکه میگید نمیدونید فکر "بلند" مدت یعنی چی خیلی چیز پیچیده ای نیست کافی آدم فقط فکر امروزش نکنه و به فکر فرداش هم باشه
حالا به قول یکی دوستان چند ماه دیگه هم ما هستیم هم این فروم اون موقع نظرات دوستان"شنیدن" داره:n16:
کسی دیشل مشکل دانلود شبانه نداشت?
Sent from my HUAWEI G730-U10
اعلام جدیدترین رتبه بندی کشورها توسط اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU)
رتبه 94 وضعیت ICT ایران بین 166 کشور/ سرانه اینترنت هر ایرانی 4.6 کیلوبیت بر ثانیه است.