قیمتش با مالیات بر ارزش افزوده که 8.5 درصد هستش دقیقا همین رقمیه که نوشتین از طریق شماره گیری اون کد USSD به شما اعلام شده.نقل قول:
Printable View
قیمتش با مالیات بر ارزش افزوده که 8.5 درصد هستش دقیقا همین رقمیه که نوشتین از طریق شماره گیری اون کد USSD به شما اعلام شده.نقل قول:
با این همه زواری که یه دفعه راهی مشهد شدن تو این ایام چندان عجیب نیست بویژه اینکه ایرانسل و بقیه اپراتورها معمولا هیچ پیش بینی برای این ایام ندارن.نقل قول:
پرش آنتن هم بعید نیست که به خاطر تراکم کاربر باشه بویژه اینکه تو همین تاپیک چند ماه پیش همون آقای مهندسی که ظاهراً پیمانکار این اپراتورها برای نصب آنتن های نسل سه و چهار هستش در پاسخ به پرسش های اعضا گفته بود بیشتر تجهیزات ایرانسل از هواوی تهیه شده و پوشش آنتن های هواوی به گونه ای هستش که با افزایش شمار کاربران تحت پوشش هر دکل، برد اون دکل کاهش پیدا می کنه و این پرش آنتن که میگین اگر توضیحات ایشون به لحاظ فنی درست باشه این جوری توجیه میشه!
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺷﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺭﻭ
ﻣﺤﺪﻭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺭﺳﻮﻧﺪﻥ ﺯﯾﺮ 80 ﺷﮏ ﻧﮑﻨﯿﺪ
آنلاک شدن مودم ها ارتباطی به قیمت اونا نداره که آنلاک نشدن LH92 رو به این موضوع نسبت دادین. سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم برای آنلاک امتحان کنید. البته توضیحات موجود در این سایت را اگر بخوانید می بینید که نوشته ممکنه در بعضی موارد کدهای تولیدی اول یا دوم یا... عمل نکنه و از طرفی هشدار داده که بیشتر از ده بار ورود اشتباه کدها می تونه به مودم آسیب بزنه.نقل قول:
باید مسأله را احتمالا در الگوریتمی جستجو کرد که بر اساس اون این سایت ها کد آنلاک برای مودم های مختلف تولید میکنن.
درست میگید اونو میدونم منظورم اون ۵۰ درصد تخفیفه که تو پرانتز نوشته. یعنی قیمت نهایی میشه حدود ۸۵ هزار تومان؟؟؟ اینطوری باشه که ... :n19:نقل قول:
قبلا دکل ما بیشتر از 700 سرعت نمیداد من زیاد از این بسته ها استفاده نمیکنم ولی یه بارپروکس ی زدم دیدم سرعت رفت تا 3-4 مگابایت. :n13:نقل قول:
نخیر. این قیمت با همون 50 درصد تخفیف هستش. این بسته 100 گیگی پارسال همزمان با راه اندازی نسل چهار ایرانسل به قیمت 350 هزارتومان عرضه شد که به دلیل گرونی مشتری چندانی نداشت. بنابراین در بهمن ماه همزمان با تولد پیامبر و دهه فجر ایرانسل جشنواره گذاشت و قیمت این بسته رو به همراه چند بسته دیگر 50 درصد تخفیف داد که بعداً اون برچسب قرمز تخفیف از روی اونا تو سایت ایرانسل حذف شد و قیمت اصلی بسته 100 گیگی به صورت رسمی به نصف کاهش یافت و شد 175 هزارتومان. این عبارت 50 درصد تخفیف تو این پیامی که برای شما اومده از اون موقع مونده و شما با همین قیمتی که الان می پردازین در حقیقت دارین از تخفیف 50 درصدی استفاده می کنین. من این بسته رو ماه قبل با همین قیمت خریدم.نقل قول:
کدوم شهری ؟
این بسته شبانه شده 2 تومن؟
بله. حجم بسته دو برابر شده و قیمت رو هم دو برابر کردن هر چند که همون موقع هم که 10 گیگ بود تعداد افرادی که تونسته بودن کل حجم بسته رو استفاده کنن زیاد نبود چون همه به سرعت مناسب برای مصرف کامل بسته دست پیدا نمی کردن. البته چند نفری که سرعت خوبی داشتن در فاصله 2 تا 6 صبح تونسته بودن با فعال کردن بسته اضافی تا 16 گیگ دانلود کنن.نقل قول:
اقا من یک سوال دارم من الان میخوام مطمئن بشم
ایا دانگل e3372 به روتر TP-LINK TL-MR3040 3G/4G
میخوره یا نه؟ یعنی دانگل رو به این روتر بزنم ایا کار میکنه ساپورت میکنه؟ چون تو همین انجمن گفتن ساپورت میکنه ولی دوستم قبلا خریده این روتر را حالا نمیدونم یا اشکال از روتر بوده یا دوستم یاد نداشته براا دوستم کار نکرده تو حالت ......idenifing میمونده واسه همین من میترسم من این روتر بخرم کار نکنه
دقیقا مشکل همینه که بخاطر افت سرعت نمیشه خیلی دانلود کرد مگه در مواردی که همه چیز مناسب باشهنقل قول:
مثل نزدیک بودن به دکل ، خلوت بودن شبکه ، بالا بودن پهنای باند دکل
ایرانسلم با علم به این قضیه قیمت بسته رو 2برابر کرده تا پول بیشتری به جیب بزنه
سیاست خوبیه!!! :n15:
20 گیگیی 2 تا 6 شده 2 تومن... 5 گیگی 6 تا 12 شده 1 تومننقل قول:
خیلی وقت بود این سرعت رو از ایرانسل ندیده بودم! چندین ماه بود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از امروز وصل میشم ب جای اینکه h+ بیاد علامت Dc میاد
کسی میدونه چی هس ؟
سرعتش از h+ بیشتره
در تبریز
سایت لاله پارک به صورت ازمایشی وارد مدار تری جی شد.
- - - Updated - - -
در استان سمنان
دامغان وارد مدار فورجی شد.
سلام. در جریان هستیم . منتظر زیر ساخت هستیم تا هم فورجی روشن شود و هم تری جی تقویت شود.نقل قول:
بانه و سردشت در استانه تحولی بزرگ قرار گرفت.
آقا رضا پس جاسک چی شد؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام. در اولویت است. کمی صبور باشید. بااین که زیاد صبوری کردید.نقل قول:
ممنون. فقط حدودا میشه بگید چقدر[emoji28]نقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
اگر پیمانکار به شهرتان رسید زمان دقیق را اعلام میکنم. به صورت 24 ساعته سایتتان را روشن خواهیم کرد. بدون لحظه ای درنگ. صددر صد اطلاع خواهم داد.نقل قول:
اقا رضا 4g سبزوار رو کی روشن میکنید؟
چند ماهی هست تجهیز شده ولی فعالش نکردید
نقل قول:از این سایبته قبلتر استفاده کرده بودم ولی معلوم نیست همراه اول چیکارش کرده که هیچ جوره آنلاک نمیشه!اصلا اینا مرض دارن مودم را لاک میکنن؟!لاک میکنن که چی عایدشون بشه؟!خب این کارشون باعث میشه خریداران محصولشون کمتر بشه!!!نقل قول:
اقا رضا کرمان چی شد پهنای باند اضاف کردید؟؟؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
احتمالا مخفف ِDual Carrier هست... که سرعتش تا دو برابر H plus میرسه...یعنی 42.2Mbps ... شما یه تست سرعت بگیر با یه عکس از صفحه گوشی .... بقیه دوستان چنین چیزی نداشتن ؟نقل قول:
اينترنت ايرانسل رسما شده اينترانت. سرور خارج نابود شده تو اين يك ماهه. تو خلوترين وقت 4g يك مگا بيت هم نميده!!! داخلى هميشه خوبه.
گوشی شما چیه؟؟؟؟نقل قول:
همین رو بگو لاک کردن مال وقتی هست مثل اپراتورهای خارجی که این چیزارو با هفتاد درصد تخفیف بصورت لاک شده میفروشن نه این وضع خنده دار اینجا که گوشی سامسونگ J5 آزاد خیلی ارزون تر از لاک شده ایرانسل هست! اینا دیوانه و حقه بازندنقل قول:
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
دوستان کسی با 4g مشکل نداره؟ واسه من از 4شنبه بهم ریخته! هیچ سایتی رو بالا نمیاره! سرعت به دو کیلوبایت هم نمیرسه! تا قبل از 4 شنبه عالی بود!
وقتی که قیمت اینترنت موبایل از ADSL ارزونتر بشه و کاربران اینترنت سرویس ADSL شون رو جمع کنن و با اینترنت موبایل دانلود کنن اوضاع همینجور خواهد موند. با بیشتر شدن مشترکین اوضاغ از این هم بدتر خواهد شد. من هر سه سیم کارت رو دارم و رو هر سه شون هم اینترنت فعاله ... می تونم بگم که هر سه شون آشغالن ! البته هر سه صبح ها سرعت نسبتا خوبی رو میدن ... ولی عصرها تا ساعت دوازده یا یک شب سرعت طوری میشه که حتی گوگل هم به زور باز میشه. بین اینها همراه اول یه خورده وضعیت بهتری داره.نقل قول:
xperia spنقل قول:
اره سرچ کردم همون Dual Cell HSDPA هسنقل قول:
سرعتش نوسان داشت از 1.3/MB شروع میشد تا 2.8 MB میرسید
دوستان یکی کمکم کنه لطفا.
دوستان من سیمکارت جدید گرفتم از روزی که گرفتم احساس میکنم هر بار 350 تومن از اعتبارم کم میشه. کمکم کنید کسی تا حالا چنین مشکلی نداشته؟؟
هیچ بسته ای فعال نکردم به هیچ پیامکی پاسخ ندادم و از همه مهمتر هیچ پیامک تبلیغاتی برام نمیاد که بتونم لغوش کنم .
2 بار هم زنگ زدم 700 هیچ نتیجه ای نگرفتم:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n3 4::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n3 4::n34::n34:
گزارش کارکرد گرفتم دیدم به صورت نامنظم 350 تومن 350 تومن ازم به خاطر سرویس ارزش افزوده کم کرده. قضیش چیه؟؟؟:n28:
نقل قول:
یکی جواب منو بده
نقل قول:
منم گوشیم sp هست تا به حال همچین چیزی ندیدم
بالای انتن DC می یاد؟
اره DC میادنقل قول:
من زیاد اهل دانلود با نت گوشی نیستم همین جوری اتفاقی امروز بسته 5 گیگ 6 تا 12 رو زدم دیدم این DC میاد البته انتنش کمه 2 خط
رام ساینوژن 11 ک اندروید 4.4.4 هس نصب کردم امکان داره بخاطر این باشه یا موقعیت مکانی هس ؟
شاید به خاطر رام باشهنقل قول:
چون تا به حال ندیدم کسی اینجا همچین چیزی دیده باشه
واقعا وضعيت 3G محل ما فرديس كرج فاجعه است.هم سرعت هم أنتن دهي كه يه دقيقه ٤تا پر ميشه يهو قطع ميشه 3Gش.فورجي هم كه به زور أنتن ميده سرعت از 3G بدتر.اقا رضا هم كه ١.٥ ساله كه ميگه صبر كنيد
منقل قول:
چرا بنده هم هیلی وقتا با مودم 4G Sierra 760s که سیم کارت رایتل توش میزارم DC برام ظاهر میکنه بجای 3G
داره ولی با eبله داداش.من خودم هر جفتشو دارم و امتحان کردم و مشکلی هم نداشتند با هم منتها با مودم 3G D-Link DWM-156 مشکل داره ولی با e3372 خیرنقل قول:
نقل قول:
داداش یک نکته ای را در نظر نگرفتی.اونی که ایرانسل تحت عنوان گلکسی جی 5 میده نسخه 4G از این گوشیه حال آنکه اون نیخه ای که آزاد داره فروش میشه نسخه 3G این گوشی است.توی دیجیکالا یا بامیلو میتونید مشخصات سخت افزاریشونو ببینی