دقیقا مشکل همینجاستنقل قول:
وقتی نمیتونن به کاربرا سرویس بدن چرا اضافشون میکنن؟؟؟؟
وقتی یه خط 3.2 ترابایتی از زیر خاک کشورمون داره رد میشه ما چرا نباید از اون استفاده کنیم؟؟؟در صورتی که کل اینترنت این مملکت 72 گیگ
http://www.epegcable.com/
Printable View
دقیقا مشکل همینجاستنقل قول:
وقتی نمیتونن به کاربرا سرویس بدن چرا اضافشون میکنن؟؟؟؟
وقتی یه خط 3.2 ترابایتی از زیر خاک کشورمون داره رد میشه ما چرا نباید از اون استفاده کنیم؟؟؟در صورتی که کل اینترنت این مملکت 72 گیگ
http://www.epegcable.com/
پهنای باند تبریز 70گیگهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصل موضوع اون خط3.2 ترابایتی
پس یعنی سرعت دانلود 2مگ چنده؟
روزها چنده؟ شب ها چند؟
حرف فرشاد کاملا تکذیب میشه :n02: از سال 88 کاربر مخابرات هتسم ! مواقعی که نامحدود داشتم حتی یک روز هم افت سرعت نداشتم ! پینگ هم عالی ! ممکنه پهنای باند مرکز شما مشکل داشته ! نمیشه که برای اضافه کردن تعداد بیشتر کاربر و سود بیشتر بقیه ضرر ببینن ! این همه کاربر اضافه کردن پهنای باند هم اضافه می کردن ! بدترین کیفیت نت مخابرات توی چند سال گذتشه بر خلاف گفته شما همین 6 ماه گذشته هست ! :n21:
تا اونجا که من بیاد دارم سال 88اصلا adsl مخابراتی نبود!نقل قول:
من خودم سال 90ثبت نام کردم خیابون اسفند شرقی هنوز هم وسایلشونو کامل نچیده بودن:n02:
راستش از وقتی که نامحدودا رو حذف کردن سرعتم چه با دانلود منیجر و چه بدون دانلود منیجر کامله دقیقا شبیه اینترنت ددیکیته ولی قبل از اینکه نامحدودا رو حذف کنن خیلی تایم اوت بود سرعت تک کانکشن هم اینجور نبود هفته ای هم حداقل 2روز سرعت میومد رو 50 ولی از وقتی نامحدودا رو حذف کردن همه ی این مشکلات برطرف شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سالشو یادم نیست شایدم 90 بود :n02: ولی هیچ تاثیری روی کیفیت خط من نداشته حذف نامحدود ! میگم که شاید پهنای باند مرکز مخابراتی شما مشکل داشته ! آخه پینگ 2 سال پیش 130 تا 160 بود الان هم همونه فرقی که نکرده ! حذف سرویس راهکار نیست ! در آینده بدتر هم خواهد شد ! حذف نامحدود یعنی پاک کردن صورت مسئله ! اگر
پهنای باند مشکل داره باید اضافه بشه نه این که سرویس ها حذف بشن ! اصلا یه چیز دیگه اگر پهنای باند ندارن چطور هر روز مشترک جدید ثبت نام می کنن ! الان اگه 100 هزار نفر دیگه هم ثبت نام کنن پورت فراهم می کنن و نت بهشون میدن ولی موقع تحویل سرویس میگن پهنای باند نداریم ! اگر کسی دانلودش توی روز کمه دلیل نمیشه بقیه هم دسترسی به سرویس نامحدود نداشته باشن به خاطر اون فرد ! ( کلی می گم نه تو رو :n02: ) !
بدترین خدمات بدترین پشتیبانی گرونترین تعرفه با اینترنتی که شما مشترکش هستید
5 سال دیگه فرشاد شده مدیر کل دیتا خوزستان .
میری پارتاک نسخه 3 قسمت تعرفه ها زده 64 با حجم های 3 و 5 و 8 و 128 با حجم 300 گیگ .
تیکت میزنی چرا سرویس های دیگه رو ندارین جواب میاد به دلیل جلب رضایت کاربران و درخواست های انان و فراهم کردن پینگ مناسب و کاهش تایم اوت و قطعی در سرویس ها این نظر اتخاذ شده .
..فرشاد شوخی میکنم... ناراحت نشی ...
نه باو بامرام هست اینطوریا هم نیست ... :n02::n19:نقل قول:
به نظر شما حذف کردن لیست تعرفه ها از سامانه پارتاک به چه دلیل هستش؟
این پارتاک هم شده یه داستانی .
هر چی سعی میکنم نمیشه وارد شد . از روزی که ثبت نام کردم همین طوره . به 3 نفر از پشتیبانی گفتم هنوز درست نشده این اخریه که اصلا میگفت درسته الان من مثل شیر میتونم واردش بشم .
مگه ادرسش این نیست
یوزر هم که شماره جدیده بدون صفر . پسوورد هم که همون پسوورد IBS هست دیگه . چه طور من راحت تو iBS میرم ولی اینچا نمیره
DELETE....
اینم جزئی از بازیه .مخابرات از بازی کردن خیلی خوشش میاد.نقل قول:
دوستانی که تو پنلشون تا 64 یا 512 محدود شدند
میتونم واسشون با team viewer تا 10 مگ تمدید بکنم
نامحدود نمی تونی بیگیری؟؟؟؟نقل قول:
نه نمیشه:n03:نقل قول:
نقل قول:
چجوری؟؟؟؟
اینجوری؟؟؟؟؟
چرا با تیم ویوور ؟ مگه نمیشه با یوزر پسوردشون تمدید کنی ؟ یعنی روی کامپیوترمون باید کار خاصی انجام بدی ؟نقل قول:
فرشاد 20 مگ واقعا توی پرتک هست یا غوتوشاپ کردی ؟
به قول alimail3248 خودت چی فکر فوکولی؟:n02:نقل قول:
نقل قول:
به نظر من که همش سرکاریه و یه ترفنده برای نفوذ به سیستم دیگران .سیستم مخابرات کشکی نیست که به این راحتی بشه ه کش کرد مگر اینکه خلافش ثابت بشه :n02:
اگه واقعا راستکیه پس خودت 20 مگ تمدید کن بعد سند و مدرک معتبر بزار تا معلوم بشه راسته یا نه
خب حدست درسته :n02:نقل قول:
يه راه ديگه هم هست كه اون واقعيه و ميتوني نامحدود بگيري اونم مفتي ولي ريسكش بالاست يهو ميبيني فتا ميريزه ميگيرت
alimail3248 حالا که همه پستا رو میخونی پس لااقل بگو برنامه ی مخابرات چیه ؟ نامحدودا قیمت و سایر ...
این بازیا برای چیه و چرا مخابرات هر روز یه فیلمی درمیاره؟
منتظریم
نقل قول:
چه جوری میشه ؟ تو بلدی ؟ نه مفتی نمیخام اما ناحمدود به قیمت قدیم اره .256 شونزده هزارتومنی میخام من .میشه ؟
متاسفانه كارمندان نمايندگي ها و پشتيباني از برنامه هاي مخابرات خبر ندارن مخابرات اول برنامشو اجرا ميكنه بعدش خبر رو به نمايندگي ها ميرسونه فقط اداره ديتا از برنامه ها خبر دارن چون خودشون به اكانتينگ دسترسي دارننقل قول:
نقل قول:
از کجا معلوم این مهندس کارمند همون اداره دیتا نباشه ؟ از کجا میدونی تو نمایندگی کار میکنه ؟ نکنه همکارین با هم ؟
سلامنقل قول:
فیلمی در کار نیست .برنامه های آتی مخابرات رو باید از خودش بپرسید .بنده هم مثل شما مصرف کننده اینترنت مخابرات هستم و از اهداف و سیاست های شرکت کاملا بی خبرم.
من ده مگ دارم شبانه هم داره که تا دو سه روز دیگه تموم میشه. اگه تمدید کنم دیگه شبانه نداره؟
ندارد ....نقل قول:
سلام
دوستان وضعیت مخابرات خوزستان در سرویس های شبانه چه جوریه؟
آخر چی شد؟
شبانه ها هست یا نیست؟؟؟؟؟
فعلا فقط 5 و 10 مگ شبانه ندارند .بقیه دارند .نقل قول:
اوضاع نت بهم ریخت . ساعت 18:30
سرعت 20 با سرور خارجی
پینگ 700 با 8.8.8.8
ولی سرور داخلی هنوز طبیعی هست
سرویس 5 مگ بدون شبانه
معلوم نیست اینترانت خریدم یا اینترنت .
واسه بیست دقیقه نیم ساعت قشنگ اینترنت ملی خالص شد. از کرامات مخابرات.
افتادی رو 5.233 آی پی عوض کن درست میشهنقل قول:
Removed....
داش فرشاد یه چیزی بگو:n29:
دوستان نمیشه سرویس 5مگ گرفت ولی بهشون گت شبانه رو بذارید رو دومگ یعنی 250کیلو شبانه داشته باشه؟
شایان یه روشی گفته بود تو مودم یه کلیک میکنی خودش عوض میکنه چی بود؟؟نقل قول:
چه کاریه . خب 2 مگ بخر.نقل قول: