آرهنقل قول:
دوستم آموزشی 01 بود همینها رو بیشتر بهشون نداده بودن،زمستون هم بود فکر کنم دستکش نداده بودن
یک دست لباس زیر---->فقط یه زیر شلواری
Printable View
آرهنقل قول:
دوستم آموزشی 01 بود همینها رو بیشتر بهشون نداده بودن،زمستون هم بود فکر کنم دستکش نداده بودن
یک دست لباس زیر---->فقط یه زیر شلواری
خسته نباشی رفیقنقل قول:
اینجا بیشتر درگیر سئوالات در مورد آموزشیه
شما هم که تازه آموزشیتون تموم شده،بگو ببینیم کجا بودی؟چطور بود؟
خودت لطفا در مورد هرچی به ذهنت میرسه بگو دیگه
دمت گرم
دوست عزیز خیلی تابلویه که طرف که در اون وبلاگ خاطره نوشته،میخواد همه کسانی امثال ما که میخواییم آموزشی بریم رو بترسونه،نقل قول:
شما دقت کن طرف نوشته:
صد و چند سرباز با <بی حالی> پاسخ میدهند: بله
سوت که میکشد <گرد و خاک> بلند میشود
وقتی برمی گردند، <نایی> ندارند
غلت زدن توی خاک و خل میدان صبحگاه
----------------------------------------------------------------------
دوست عزیز ذهن خودتون رو درگیر این مطالب دل سرد کننده نکنید.
در مورد آموزشی باید بگم دوره خوبیه به شرطی که با هم دوره ای هات حال کنین. در مورد مراسم و صبحگاه هم که هفته اول خیلی سخت میگذره چون هم عادت ندارین هم می خوان یه خودی نشون بدن. من 02 بودم. دوره خوبی بود . خاطرات فراموش نشدنی اونجا بدست آوردمنقل قول:
تایید میشه! دوستان توکلتون به خدا باشه همه چی حل میشه! اینو تو خدمت لمس کردم که میگم!نقل قول:
با اینکه به نظرم خدمت ....هست ولی 2 ماه آموزشی یکی از بهترین خاطراتت براتون میمونه! 2 ماه رو با 100 مرد هم سن خودتون زندگی میکنید. تجربه تکرار نشدنی هست.
دوستان تقسیمات 01 اکثراً به کدوم شهرستاناست. ایا این راسته که میگن بیشترشون بعد تقسیم هم میوفتن تهران؟
با تشکر
یه ترم مرخصی بگیرم؟نمیشه کاراش رو بکنم تابستون بعد برم؟نقل قول:
تازه دوره کارشناسی رو شروع کردم یکی دو سال دیگه وقت دارم...
تو دفترچه نوشته اگه دوره تکمیلیه بسیج رو گزرونده باشی آموزشی لازم نیست،این شرایطش چه جوریه؟دوره تکمیلیش چیه یه توضیح اگه بدید ممنون میشم...
منتظریم دوستاننقل قول:
امروز آموزشیم تموم شد. باهنر کرمان. خیلی خوش موقع رفتم. چون هم ماه رمضون بود یک ماهش که واقعا بهمون زیاد کاری نداشتن هم اینکه هوا خیلی سرد نشده بود.
دوستانی که از اراک و جهرم دوره ماموریت یه ماهه راهور دارن کِی اعزام میشن؟
سلام. من 3 روز دیگه اعزامم. من 6 ماه خدمت قبلی دارم میخواستم بدونم اموزشی برای کسانی مثل ما که خدمت قبلی داشتن چند روزه ؟! یکی میگه 20 روز یکی میگه 10 روز یکی میگه همون روز اول برمیگردونن.. سپاه هم هستم.
تو مگه برگه سبز نداری؟ نباید آموزشی داشته باشی همون رو نشون بدی کافیهنقل قول:
ما هم منتظریم جواب دوستانیم:n02:نقل قول:
من ارتش بودم که تونستم اشنا پیدا کنم و بیوفتم سپاه. الان از کسایی که تو سپاه هستن سوال میکنم میگن که میری اموزشی بعد از چند روز بر میگردونن فقط میخوام بدونم چقدر طول میکشه ..نقل قول:
تو مگه برگه سبز نداری؟ نباید آموزشی داشته باشی همون رو نشون بدی کافیه
دوستان آموزشی من هم در مرکز آموزش 01 تموم شد. انصافا دوره هتلی بود. افرادی که به این مرکز اعزام می شن اصلا نگران نباشن که هر کی گفته هتله واقعا راست گفته. مگه اینکه دیگه خیلی سوسول باشین.
تقسیمات هم فوق لیسانس ها و شرایط خاصی ها ( پدر نظامی و متاهل ) کد نخوردن و همون جایی افتادن که در فرم پذیرش پر کرده بودن.
باقی افراد هم بنا به نیاز و رشته پخش شده بودن. یه سری کد خوردن و یه سری هم رفتن یگانشون. اینطور نبود هر کی شهر خودش بیفته ولی غالبا در منطقه محل سکونت خودشون بودن. البته استثنائاتی هم بود ولی خیلی کم بود
فکر نکنم مشکلی داشته باشه قبلا گفته شده بود که زمان اعزام این دسته از مشمولین تابستون هست تا برای دانشگاه شون هم مشکلی ایجاد نشهنقل قول:
دوره تکمیلی هم یه دوره اموزشی برای بسیجی ها ی فعال هست که اگر این دوره رو بگذرونند و خدمتشون سپاه باشه دیگه اموزشی ندارند
اما نیرو انتظامی که این دوره رو قبول نداره ارتش هم تا چند وقت پیش قبول نداشت العان رو نمیدونم درضمن دوره تکمیلی بعضی جا ها همچین اسون تر از اموزشی نیست و در بعضی مواقع سخت تر هم هست
ماهم اموزشی رو تموم کردیم البته 2 روز پیش
:n02:
ولیعصر تبریز
بیشترین سختی که در عمرم داشتم فعلا مربوط به همین دو ماه بود
مخصوصا بی خوابی هاااا :n28:
نقل قول:
عجب! ...
چیزایی رو که من گفتم دقیقا تیر ماه 91 دادن تحویل ما.
+واکس و فرچه و دمپایی و ملافه بالش و ملافه تشک و دو تا پتوی سربازی ... که توی اون پستم یادم رفت بگم)
تازه ما ناراحت بودیم که چرا به ما کم جیره استحقاقی دادن! ... چون نسبت به سال 85 و 86 که اسم جیره ها رو روی کاغذ توی برد نصب کرده بودن دقیقا نصف شده بود ...
شاید خدا خواست و اینقدر کم اوردن که دست از سر جوونای مملکت هم برداشتن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توی پادگان ها برعکس هست ... به علت کمبود نیرو دیگه سرباز عادی و لیسانس خیلی تفاوتی نمیکنن با هم ( فقط معاف از رزم و معاف از پست ... علی الحساب تاثیر داره)
مطمئنی شنبه امریه ها میان ؟ منم میخوام شنبه بیام یه سر پرندک . گفتم اگه قطعی نیست یکشنبه یا دوشنبه بیام .نقل قول:
در جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
نه ناجا نیستم . نیروی زمینی ارتش 02 پرندک
ینی چی !! قرار بود تا 2 ماه نیرو نگیره 02 بنده خبازه 02 هستم دهنمونو النن سرویس کردین شماها روزی 8 هزار تا نون میزنیم واستون تازه امیدوار شده بودم 2 ماه نمیان فقط سازمانی میزنیم :| امار نونم کردن یکیو نصفینقل قول:
اهان یا اینکه میخواین امریه بگیرین ؟ من فکر کردم میگی می خوام تازه بیام اونجا:n24:
و سرانجام آموزشی ما هم تو پادگان 03 عجب شیر به اتمام رسید.
یگان افتام: فرماندهی یشتیبانی منطقه 4 ف آماد و پش - آج - مراغه (آذربایجان شرقی)
رسته: رایانه
کد: (امور کامپیوتر)
کسی تا حالا پشتیبانی بوده؟ یعنی قراره چه مسئولیتی داشته باشم؟ اصلا کسی اینجا بوده؟
بنا به اینکه شهر محل سکونتم تبریز هستش. شرایط مرخصی چطور قرار باشه؟ هر هفته میدن؟
چون که افتادم تو پشتیبانی و شنیدم وقت اداری تا ساعت 2 باید بری بدش بیکار میشم میتونم روز برگ بگیرم یا اصلا قضیه چه؟؟؟
دوستان سلام
من اعزامم شنبه 2/6 هست.سپاه افتادم.اردکان یزد نیرو هوایی.دوره تکمیلی بسیج رو گذروندم.گواهی تکمیلی که پرس شده هست رو از گردان گرفتم ولی متاسفانه برگ سبز تکمیلی رو نگرفتم.یعنی فکر میکردم که همون گواهی دوره تکمیلی بسیج ، برگه سبزه تکمیلیه.:n03:الان هم نمیدونم که گواهی رو قبول میکنند اونجا یا نه حتما برگ سبز رو میخوان.اگه گواهی قبول نمیکنن باید چه کار کنم؟
سلام
یگانم مشخص شد
فرماندهی پشتیبانی منطقه 2 ف آماد و پش اج شیراز
رسته : رایانه
کسی میدونه کجای شیرازه ؟ چطور جاییه؟
پشتیبانی از یگان های خوب نزاجا برای خدمته و سختنی خدمت در تیپ و لشکر رو نداره من خودم در پشتیبانی منطقه ۵ هستم . با توجه به رسته ،شما در امور اداری یا تایپ استفاده خواهید شد.نقل قول:
سلام دوستان.فردا صبح اعزامم به 01 ارتش تهران.لطفا کسایی که اونجا بودن جواب سوالم رو بدن.ممنون.میشه موبایل رو ببرم(گوشی ساده)و اونجا تحویلشون بدم بعد هروقت که خواستم برم مرخصی ازشون تحویل بگیرم؟آیا موبایل ها رو تحویل میگیرن ؟؟
دوستانی که فردا اعزامشونه امیدوارم همگی موفق باشیم.روحیه داشته باشیم و سخت نگیریم.خدمت هم هرطور که باشه میگذره پس بهتره خوش بگذرونیم و هوای همدیگرو داشته باشیم و به هم کمک کنیم و خدای نکرده مثل بعضی ها بخاطر چیز های بی ارزش زیر آب همدیگرو نزنیم.همه با کلی استرس و بدبختی توی زندگی داریم میریم خدمت پس بهتره رفیق باشیم و کمک حال همدیگه.کسی مارو درک نمیکنه پس بیاید همدیگرو درک کنیم.ببخشید که نصیحت کردم.کوچیک همه شما هم هستم.:n16::n16::n16::n16::n16:
سلام
انشالله امروز ظهر حرکت میکنیم به سمت پادگاه شهید مدرس کرج تا دوره ی 10 روزه ی خاتم رو بگذرونیم.
میخواستم از همه ی بروبچ گل این تاپیک یه تشکر اساسی کنم، که اگر راهنمایی های این سایت نبود من قطعا خاتم پذیرش نمیشدم.
حالا بماند که چه هفتصد خانی گذروندیم!
خلاصه دعا میکنم همه خدمتشون به یکی از بهترین و پر خاطره ترین دوران زندگیشون تبدیل شه ...
برای ما هم دعا کنید که انشالله خدمت سرشار از خیر و برکت باشه برامون
انشالله سعادت داشته باشم در آینده تجربیات رو در اختیار کسایی بزارم که تازه میخوان برن خدمت تا بلکه ادای دینی باشه به این سایت و محبت دوستان قبلی که راهنمای ما شدن ...
برای همه آروزی سعادت و بهروزی دارم ...
التماس دعا
یا علی
اقا جریان این برگ سبز تکمیلی چیه؟؟:n04:از کجا باید بگیریمش؟؟؟مگه نباید فقط همون کارت دوره تکمیلی پرس شده رو ببریم جایی که میخوایم بریم آموزشی؟؟:n28:
دوست عزیز ، منم دیشب ساعت 10-11 بود که توی اینترنت آخرین چرخ هامو میزدم توی فروم های سربازی که متوجه شدم یه نامه باید از گردان آموزش تکمیلی گرفت و برد سپاه استان تا اونجا امضاء بشه و بعد اون نامه رو به همراه اصل کارت تکمیلی ببریم پادگان واسه کفایت آموزشی.میگن که بعضی پادگان ها قبول میکنن خود کارت تکمیلی رو بعضی هم نه فقط اون نامه رو میخان:n13::n03:نقل قول:
من امروز صبح رفتم گردان آموزش تکمیلی ، اون نامه رو گرفتم ولی فردا باید ببرمش سپاه اصفهان تا امضاء بشه بعد برم به محل اعزام.نمیدونم میرسم یا نه؟ساعت حضور رو زدن 7 صبح.
حالا شمام اگه مثل منه جریانت همین الان برو گردان شهرتون و لااقل اون نامه رو بگیر
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نگفتین کجای شیرازه؟!
راستی میتونم موبایل با خودم ببرم؟
سلام . تبریک بهت میگم. 01 یکی از بهترین جاهای آموزشی هست. من اردیبهشت و خرداد آموزشی 01 بودم.نقل قول:
تا اونجا که دیدم روز اول گفتن موبایلها رو تحویل بدین تا سه روز وقت دارین بردارین از دژبانی ببرین بیرون. بچه ها ی ما می بردن میدادن دکه ی بیرون پادگان و هر بار هم 2000 تومن می دادن. به نظرم نبری بهتره. من خودم نبردم از تلفن کارتی داخل پادگان استفاده می کردم. موفق باشی.
بچه آموزشی خیلی مزخرفه خودتون رو برای سخترین شرایط زندگیتون حاضر کنید:n05:. این دو ماه باعث میشه کارای که الان براتون خیلی سخته با دوره آموزشیتون مقایشه کنید بگید از آموزشی که سخت تر نیست :n02:
من خودم سرباز آموزشی 01 بودم. شرایط هم نداشتم. تهران افتادم. توی برگه ی سبز و سفید و آبی و ... و کلا همه جا هم شهرستان زده بودم. تهران بهتر از جاهای دیگه ست.نقل قول:
آموزشی اصلا مزخرف نیست و بهترین مرحله ی خدمته. بیاین داخل یگان متوجه می شین.نقل قول:
یکی دو روز اول آموزشی طبیعتا به دلیل عدم آشنایی با محیط و قوانین سخت می گذره. نیازه که در این یکی دو روز اول در داخل یگانتون حتما دوست پیدا کنید و با اطرافیان رابطه ی دوستانه ای داشته باشین. راحت باشین و زیاد سخت نگیرین، اینطوری براتون بهتر می گذره. توکلتون به خدا باشه. بعد از دو روز عادت می کنین و بعد از یک ماه دیگه دوست ندارید از آموزشی بیاید بیرون. آموزشی از بهترین مراحل خدمته چون مسیولیتی ندارین. خیلی خوش می گذره به شرطی که ذهنیت مناسبی داشته باشین. قبل از آموزشی خودتون رو برای همه چی آماده کنین. آموزشی هتل نیست و باید آموزشی رو برای خودتون به هتل تبدیل کنین. این امر در کمتر از 10 روز می تونین انجام بدین با عادت کردن به محیط و قوانین آموزشی. دوستان خوبی پیدا خواهید کرد.
موفق باشید.
من خودم اهل شیراز نیستم از پشتیبانی منطقه ۵ تا پشتیبانی منطقه ۲ خیلی فاصله است :n01: به عبارتی ما در مشهد هستیم:n02:. در گوگل سرچ کن پیدا میشه. موبایل که نمیشه ، شما دارین وارد پادگان میشید گرچه همون روز اول که وارد شید شاید تعجب کنید که از گروهبان تا فوماندهی پادگان همه موبایل دارند اما کسی به آنها کاری نداره این قانون های مسخره همش مال وظیفه ها بدبخته :n24:. مداقب باش که گوشی همرات باشه ممکنه برات اضاف یا بازداشت بزنن.نقل قول:
اره امید دادن خیلی خوبه به قول خودتوننقل قول:
به جاي آنكه به تاريكي لعنت بفرستيد ، يك شمع روشن كنيد :n01:
اره اگر از اول با ناراحتی بری بیش تر بهم میریزی ولی انتظار نداشته باشید بهتون خوش بگذره
شایدم بقول شما آموزشی خیلی سخت باشه ولی دور همی خوش میگذره و اینقدر هر روز کارهای متنوع انجام میدین واستون تنوع داره و زمان اصلا نمیدونی چه جوری میگذرهنقل قول:
ولی وقتی بری تو یگان شرایط عوض میشه کسایی که رفتن سربازی میفهمن بدترین قسمت خدمت سربازی یکنواخت شدن خدمت سربازی هستش که آدم و دیوونه میکنه
باید حدود دوسال از صبح تا شب یه سری کارهای ثابت و انجام بدی
آدم بعضی مواقع هوس میکنه یکی دو روز نهست کنه یه تنوعی بشه :n02:
ایا شما فقط افتادید تهران یا اکثر شهرستانی ها هم افتادن تهران.نقل قول:
با تشکر
سوال ما همچنان بی جوابنقل قول:
حالا یه چند تا سوال دیگه داشتم!
رسته یگه که دوره آموزشی دوختیم به یگه فرنج رو بنا به اینکه رسته من رایانه هستش باید رسته رایانه بزنم؟
درجه گروهبانی رو خودم الان بگیرم بزنم و موقع اعزام به یگان با درجه گروهبانی برم پادگان؟
هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم !!نقل قول:
ولی اونجایی که اموزشی من بود لیسانس وظیفه ها موبایل داشتن . کسی هم کاری به کارشون نداشت
بقول دوستمون بهترین دوران خدمت همون آموزشیه . حاضر بودم تمام 21 ماه خدمتم توی همون آموزشی بودمنقل قول: