دوستان کسی می تونی از speedtest از سرور Frankfurt یک تست بذاره
می خوام از های وب تخلیه کنم بیام صبانت
با تشکر
Printable View
دوستان کسی می تونی از speedtest از سرور Frankfurt یک تست بذاره
می خوام از های وب تخلیه کنم بیام صبانت
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدمت شما باید بگم الان چند وقت هست خیلی خیلی بد شده پینگ و سرعت سرویس 16 مگ هست سرعتم مثلا
این جابجایی را پیشنهاد نمی کنم.نقل قول:
این وضعیت سرعت من ساعت 2 ظهره سرور Frankfurtنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آسیاتک همون موقع قبلا آسیاتک خراب بود الان بهتر شده نسبت به قبل های وب بدتر شده
الان شبکه "های وب" و شبکه "پارس آنلاین" در حال ترکیب هست و بعضا مشکلات اینچنینی برای دو شرکت ایجاد میشه که زود حل میشه و مشکل پهنای باند حل میشه.نقل قول:
صبانت هم بزودی به "های وب" اضافه میشه و در اون ادغام میشه ، بنابراین فعلا چرخش بین سه شرکت "های وب" ، "پارس آنلاین" و "صبانت" ثمری برای مشترک نهایی نداره.
جدی صبانت رو کی خرید ؟ پارس آنلاین قبلا رفیقم داشت اونم داغون شده بود. شاتل هم مشکلش با فیل هاست خیلی هاشون وصل نمیشن اونم بخاطر ...نقل قول:
های وب سرعت دانلود اوکیه ، مشکل تماشا آنلاین ویدئو و استریمه .
منبع خبر !!!؟نقل قول:
بابا من تازه میخوام پارس انلاین رو تخلیه کنم بیام از صبا نت بگیرم ، این جوری حالمو خراب نکن ! :sad:
ماهنامه پیوست چندماه پیش به این خبر اشاره کرد.نقل قول:
الان هم داره مراحل فنی انجام میشه
های وب عجب مالک پولداری داری ، اول پارس آنلاین و خریده ، حالا هم صبانت و خریده، قبلا" هم صحبتش بود شرکت ایرانیان نت هم داره سهامشو های وب می خره ، همه شرکتا رو داره یکی یکی می می خره های وب :biggrin:نقل قول:
سلام پینگ صبانت از پارس آنلاین بهتره؟
35.176.0.252
139.7.147.49
الان پارس آنلاین دارم با پروفایل گیم پینگ سرورهای بالا که آلمان و فرانسه ست زیر 150 نیست..
از صبانت چطوریه؟
من از اردیبهشت 98 شنیدم هعی میگن ولی هنوز هیچ اقدامی نشدهنقل قول:
در کدوم مورد هیچ اقدامی نشده ؟نقل قول:
ای بابا های وب صبانت رو هم خرید؟! :|
من از دست های وب از پارس آنلاین فرار کردم اومدم صبانت خیر سرم ولی اینجا هم پیداش شد که :|
این های وب بره یکدفعه شرکت مخابرات و زیرساخت رو هم بخره همه رو خلاص کنه دیگه :|
یکی شدن شرکت هانقل قول:
من از شرکت های مختلفی اینترنت داشتم وضعیت تفاوت زیادی نداشتهنقل قول:
احتمالا باید بدونید که کیفیت اینترنت بیشتر مربوط میشه به کیفیت خط
الان حدود یک هفته هست که به شدت پینک 4.2.2.4 خراب شده با این که کیفیت خط من خیلی خوب هست و فاصله چندانی هم با مرکز مخابرات ندارم تا حالا همچین وضعیتی رو مشاهده نکردم حالا علت چی میتونه باشه معلوم نیست با تماسی هم که با پشتبانی داشتم پروفایل خط رو در حالت فست قرار دادن نهایت 10 تا پینگ کاهش پیدا کرد قبلا بدون این حالت همیشه 100-105 بود الان با فست 134-130 هست
ظاهرا فعلا تصمیمی گرفته نشده که برند شرکت ها از بین بره و با برند های وب کار کنن و ادغام در سطح یکی شدن پرسنل ، شبکه و زیرساخت ارتباطی و ... استنقل قول:
برای همین از نظر ظاهری اقدامی از بیرون شرکت ها دیده نمیشه ، در صورتیکه کار داره انجام میشه
همین خرید و ادغام های وب - صا نتنقل قول:
کد معرف صبانت چه امتیازی برای معرفی کننده و خریدار دارد؟
این تست سرعت تک کانکشنتان است؟ اگر نیست لطفا یک تست تک کانکشن هم بگیرید و شهرتان را هم بگویید.نقل قول:
همچنان سرعتتان همان است؟ تست سرعتتان تک کانکشن است یا مولتی کانکشن؟نقل قول:
سرعت الان که ساعت 14:50 هست تک کانکشن خوبه ولی شبها از 8-9 تا ساعت 1 شب خراب میشه پینگ هم همینطور قبلا بدون فعال کردن پروفایل گیم 105 بود با 4.2.2.4 الان از 130 پایینتر نمیاد با فعال بودن پروفایل و از ساعتهای ذکر شده قبل پینک به 180-200 هم میرسه تست الان با سرور فرانفورت تک کانکشننقل قول:
مشهدنقل قول:
آره با وی پی.ان هم سرعت همینه
فقط شبها 9تا12 سرعت 16مگ میشه حدودا 10مگ (تک کانکشن)
به مخابرات هم نزدیکم
این های وب به پارس انلاین گند زد بس نبود حالا هم صبا نت؟!
مگه عملی شد ؟ لینکی چیزی دارید که قطعی خرید تموم شد ؟نقل قول:
توی این 12 سالی که از صبانت اینترنت دارم هیچ وقت به این افتضاحی نبوده پینگ با پروفایل فست 140 پایین تر نمیاد سایتها هم هی ارور برای باز شدن میده گاهی کلا بسته میشن سایتها که با خاموش روشن کردن مودم درست میشن نمیدونم دارن چیکار میکنن شبها پینگ 180 به بالا میشهنقل قول:
دقیقا، همینطورهنقل قول:
پینگ سرورهایی که حتی تا چندماه پیش 100 بودن؛ الان شدن 140 - 150
شب ها پینگ حتی تا 250 میلی ثانیه زیاد میشه و دادشم میگه اصلا نمیتونه بازی کنه
مشخصه پیشگیری بهتر از درمان است. ایننرنت برای 22 بهمن صد در صد قطع میشه. همونطور که برخی گفتند لونه زنبور رو پیدا کردند و متوجه شدند که با قطع اینترنت ملت اروم میشن.
صبانت جشنوارشو حذف کرد !؟
الان اینترنت پارس آنلاین دارم افتضاح شده میخواستم برم مخابرات اونم حجم کمی میده جشنواره صبا نت دیدم مشترکین جدید ۱۰۰۰ گیگ خواستم ببینم صبا نت برای تک کانکشن دیدن فیلم انلاین چطوریاست کیفیتش از پارس انلاین بهتره ؟؟؟
برای بازی چطور ؟
پست های همین صفحه رو بخون 4 ماهه که پینگ حالت عادی 140 و شب از 8 9 تا 12 1 میشه 200 اگر خوش شانس باشی و یا 280 300 با پکت لاستنقل قول:
سلام... صبا نت هم پروفایل گیم داره ؟؟؟ تازه فعال شده ؟ چون قبلا نداشت انگار؟نقل قول:
سلام بله پروفایل گیم داره با پشتیبانی تماس بگیرید اگر سرویس 16 دارید بگید بذارن روی حالت 16 فست چون یک پروفایل 14 مگ هم دارننقل قول:
سلام دوستان من دو یا سه روز دیگه میخوام جمع آوری کنم از صبانت
برای جمع آوری همین داخل پنل کاربری کافیه؟ یا باید زنگم بزنیم پشتیبانی بعد داخلی خاصی باید بگیریم یا همون پشتیبانی adsl کافیه؟
یک بند هر روز باید بهشون زنگ بزنی، آدم نیستن راحت تخلیه نمیکنننقل قول:
شکایت هم بزن ازشون تو سایت تنظیم مقرارت، اگه نه کلی معطل میشی
همه شرکتا اینطورین همون 195 شکایت کنم؟نقل قول:
تقریبا 4 ماهه که کیفیت بی نهایت آشغال شده من که جمع کردم رفتم از این آشغال دونی
پینگ زیر 150 ندیدم تو این 4 ماهه
من یک بار قبلا از صبانت جمع آوری کردم، نزدیک به دو ماه منو واسه تخلیه و جمع آوری معطل کردن. (همه ای اس پی ها اینطوری نیستن، بعضی ها طبق همون قراردادی که نوشتن توی سه تا پنج روز بدون این که نیاز به یاداوری باشه جمع آوری میکنن، مثلا واسه شاتل من فقط توی وب سایتشون ثبت کردم و حتی یکبار زنگ هم نزدم خودشون اقدام کردن و بعد دو سه روز جمع آوری شد)
البته الان مجددا دارم از سرویس صبانت استفاده میکنم، دو ماه هست که پکت لاست و پینگ بالای 150 رفته و شب ها حتی تا 250 هم بالا میره.
دروغ نباشه، دو روزه وضعیت پینگ واسه من بهتر شده، اما بازم بعضی وقت ها شاهد پکت لاست هستم داخلش که کمه و میشه نادیده گرفت.
امروز نتم جمع آوری شد اصلا زنگم نزدم از همون پنل کاربری همه کارا خودشون کردن 24 ام درخواست دادم 26 ام جمع آوری شدنقل قول:
عزیزان کسی شیراز صبانت داره ؟؟؟ چطوریاست کیفیتش ؟؟ پینگ و تک کانکشن کیفیتش چطوریه
خدارو شکر ما خیلی خوبیم همه چیز هم عالی هست
اینم چند دقیقه بعد واقعا جای تاسف داره