چون معمولا از برو.کسی استفاده می کنم این برنامه های مانیتورینگ دانلود دقیق رو به من نشون نمیدهنقل قول:
با توجه به فایل های دان شده تو IDM بطور متوسط میزان دانلود 500- 600 مگ بر ساعت هست
اگه از تو تنظیمات هم دیسکانکت کنی باز ip عوض میشهنقل قول:
Printable View
چون معمولا از برو.کسی استفاده می کنم این برنامه های مانیتورینگ دانلود دقیق رو به من نشون نمیدهنقل قول:
با توجه به فایل های دان شده تو IDM بطور متوسط میزان دانلود 500- 600 مگ بر ساعت هست
اگه از تو تنظیمات هم دیسکانکت کنی باز ip عوض میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
محمود جان فعلا بدلیل مشکلاتی که در قم داره گذاشتمش کنار تا هر وقت مشکلش حل شد ازش استفاده کنم...
بالاخره باید از مبین نتم استفاده کنم....58 روز دیگه با 11 گیگ داره نباید بیکار بمونه:n02:
ارش جان میشه بگی چطوری؟نقل قول:
تو تنظیمات مودم برو به قسمت wimax همونجا که درصد سیگنال رو نشون میده. دکمه ای برای کانکت و دیس کانکت مودم بصورت نرم افزاری دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n28::n28::n28:
چرا اینقدر کمه!؟
من 512 دارم..خاک تو سرش کنن سرعت دانلودم از 60 بالاتر نمیره...:n28:
به نظرتون باید چیکار کنم سرعت زیاد شه؟!:n28:
منم اینقدر تلاش کردم الان برای اولین بار از تهران تونستم وصل بشم به آیپی 91 !!! چه شب خوبی دارم امشب با نهایت سرعت دانلود میده !! ( البته هر شب میده با 178 ولی خب تا حالا با 91 تو تهران نتونسته بودم وصل شم )
اینم یه عکس از وضعیت سرعت و دانلودم در حال حاضر با آیپی 91 :
بله آی پی های 2 و 5 پینگ خوبی دارن در عوض سرعت دانلود محدود شده ... آی پی های 178 و 91 و اینا بر عکس هستندنقل قول:
شانس بد من دوباره خودکار ای پی عوض شده بود!!:n04:
178 بود شده بود 2....:n03:
الان به 178 وصل شدم سرعتش خوبه:
(دو لینک سرور خارجی در حال دانلود....)
دوستان اگر یه مدت از مودم استفاده نشه ip خودش عوض میشه؟
===
از دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت در اختیار گذاشتن تجربشون متشکرم....
دوستان یکی هست به من بگه چرا انقدر ip عوض میشه؟
ip شده 5 ولی سرعتش ثابت رو 2مگ هست....
فقط وقتی که نوسان تو سیگنال داشته باشی یا اون آیپی که داری دیگه سند و ریسیو نداشته باشه مودم به صورت خودکار یه ریست میده به نتورک که آیپی هم عوض میشه و در نتیجه در دسترس ترین آیپی رو دوباره به مودم اختصاص میدن ، که حالا میتونه از شانس یه آیپی خوب باشه یا یه آیپی بیخود مثل 94 !!نقل قول:
در ضمن الان سرعتی که داری بازم برای ۱ مگ نوروزی کمه و به حداکثرش نرسیده ! چون ۱ مگ نوروزی رو با مودم یکی از دوستام تو خونه خودم تست کردم ۱ شب ، راحت ۳۸۰ به بالا دانلود میداد و زیر ۳۸۰ نیومد ، الان فکر کنم سرعت دانلودی که با 178 دارین رو ۲۵۰ تا ۲۶۰ هست که به نظرم باید بیشتر باشه ( البته دیگه شاید به خاطر ترافیک منطقتون هم باشه )
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
RSSI من -81 هست...بخاطر اون هست؟:n02:نقل قول:
عزیز من سرعتم روی 2 مگ بسته شده.یعنی اگر بهترین رنج ای پی رو هم بگیرم بیشتر از 250 نمیتونم بگیرم! ایا راهی هست که بتونم پشتیبانی رو متقاعد کنم سرعت رو روی 3 مگ یا بیشتر ببندن؟
من همین الان با همین رنج ای پی 5 دارم حداکثر سرعت(260) رو میگیرم....
پس باید یه کاری کنم مثل دوستتون اکانتینگ سرعتم بیشتر از 2مگ بسته بشه.
بازم ممنون...به مبین نت امیدوارم کردی:n12::n02:
دوستان یه سوالی میخواستم بپرسم خوشحال میشم اگه جوابمو بدین
من میخوام طرحمو عوض کنم .به نظرتون کدوم طرحو بگیرم که سرعتش خوب باشه؟ مخصوصا شبای که رایگانه؟!!؟!؟
دیشب با ای پی 91 وصل شدم برای من در حد ای پی 5 هم نبود
مقدار rssi شما خوب نیست. البته نباید زیاد ره سرعت ربط داشته باشه ولی تجربه من میگه اگه rssi زیر 55-60 باشه تو داشتن سرعت بالا خیلی دخیل هست.نقل قول:
با این حساب بهتره 2 مگ رو امتحان کنینقل قول:
ارش جان درسته وضعیت سیگنال باید خوب باشه.ولی من معتقدم منطقه ای که خلوت باشه با بدترین وضع سیگنال هم میشه بهترین سرعت رو گرفت.(خودم به این نتیجه رسیدم)نقل قول:
دوستانی بودن که بهترین وضعیت سیگنال رو داشتن اما سرعتشون تعریفی نداشت...
===
خب من امروز در 3 ساعت اخر تونستم 2.3 گیگ بگیرم...
اگر در 3ساعت اول لینکام دو کانکشن نبود وضعیتم بهتر بود...یادم رفت روی 16 کانکشن بزارم:n02:
نکته ای که برام قابل توجه بود ip 5 هم مانند 178 و 91 سرعت بسیار خوبی برام داشت و بیشترین زمان دانلودم رو با این ip سپری کردم...
ip 130 هم سرعتش زیر 200 بود همراه با نوسان شدید...
گفتم که نظرم تجربیه وقتی اتصال شما به دکل از کیفیت خیلی خوبی برخوردار باشه حتی اگه دکل شلوغ باشه شما می تونید بیشترین استفاده رو ببریدنقل قول:
به نظر من درسته دکل سرعت رو بین یوزرها . تقسیم می کنه ولی نه مساوی کسی که اتصال بهتری داشته باشه سهم بیشتری میبره. پهنای باند بهتری هم خواهد داشت
IP 155 با یک / دو آنتن »
نقل قول:
دوست عزیز میشه اسم این نرم افزار رو بگی ؟
Networx هستنقل قول:
یه عکس هم از قسمت( میزان استفاده ساعتی) قرار بدید..نقل قول:
تو سايت مبين نت نوشته از ساعت دو تا هشت صبح رايگانه
منظورشون اينكه هرچي دانلود كنيم از حجم بسته كم نميشه؟
نه کم نمیشهنقل قول:
ممنون از جواب سريعتنقل قول:
يه سوال ديگه هم دارم
من الان طرح ٢Mb يه ماهه دارم رنج سرعتم رو چند بايد بشه؟
اگر 2مگ قدیم باشه تا 400 ولی اگر طرح جدید باشه همون 250نقل قول:
من هفته پیش شارژ کردم ولی سرعتم به 200 نمیرسه نهایت 190 هستش!نقل قول:
چرا اینجوریه؟
ببینید سرعت به عوامل زیادی مربوط باشه.نقل قول:
به تعداد یوزر در منطقه- پهنای باند شهر و منطقه و....
حالا شما از سایت زیر ip خودتون رو ببینید چنده؟
به ip هم ربط داره تا حدود زیادی....
ساعت آخر دانلوم تموم شد ... وگرنه بیشتر می شد ...نقل قول:
برای دیدن ip از همون تنظیمات مودم نگاه کنید اینقدر به مبین نت سود نرسونید.:n06:نقل قول:
آیپی من 5 هستش
اون عدد اولیه رو باید بگیم دیگه؟
اون عدد اولیه پنج هست
از کدوم قسمت ؟ :n13:نقل قول:
اره همون عدد اولیه هست...نقل قول:
ip 5 زیاد خوب نیست...
از داخل مودم دیسکانکت کنید تا یه ip با رنج 91,130,178 بگیرید...و تست کنید ببنید چطوره؟!
نتیجه رو بگید...
نقل قول:
همش مگه چقدر حجم کم میکنه؟!
برای بار اول سایت در کش مرورگر ذخیره میشه و دفعات بعدی خیلی کمتر مصرف میکنه!
از قسمت status .نقل قول:
wlan یا lan الان مودم روشن نیست دقیق بگم کدومشه
برای من که با 5 تومن تو حسابم می خوام 3 ماه سرکنم (هنوزم 38 روزه دیگه مونده) همین چند کیلو خیلی مهمه :n09:نقل قول:
پس از شانسته که رو ۲ مگ بسته شده چون من هرکی رو که میشناسم ۱ مگ نوروزی داره رو ۴۰۰ بستن سرعتش رو ،نقل قول:
پشتیبانی که امکان نداره کاری کنه مثلا روی ۳ مگ بسته بشه ! اگه بگی بهشون فکر کنم رو ۱ مگ میبندن !
واسه شما ها ۵ خوبه پس ، چون واسه من تو تهران همیشه با افت سرعت همراه بوده ، در ضمن من یادم رفت بگم تو آیپی ۵ شانسی هست چون یه دفعه میبینی ۵ خیلی خوب سرعت میده ( انگار خیلی خلوت هست ) ولی یه بار دیگه به آیپی دیگه با همین رنج وصل میشی خوب نیست ! چندبار تست کردم و کاملا مشهود بود که آیپی های ۵ خیلی با هم دیگه فرق دارن و شانسی سرعت بالا و پایین میدن ( البته پایین که میگم منطورم سرعت دانلود شبانه رو ۲۰۰ هست به جای ۲۶۰ )
راستی اون rssi که گفتی یکم بالاست ولی تجربه به من ثابت کرده در جاهای مختلف که وصل شدم حتی با rssi بالای ۹۰ هم سرعت عالی داشتم و حتی سیگنالم فقط ۱ آنتن داشته ولی سرعتم بالای ۲۰۰ بوده حتی در دانلود شبانه ( اینم تو شمال که رفته بودم تست کردم یه جا که اصلا آنتن نمیداد با ۱ دونه آنتن سرعت خیلی عالی بود )
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
اره متاسفانه از شانس ماست...نقل قول:
هر چی هم بهشون گفتم رو 3 مگ ببندن قبول نکردن...
بله درسته..من با rssi 100 هم تونستم بهترین سرعت رو دریافت کنم...نقل قول:
راستی اون rssi که گفتی یکم بالاست ولی تجربه به من ثابت کرده در جاهای مختلف که وصل شدم حتی با rssi بالای ۹۰ هم سرعت عالی داشتم و حتی سیگنالم فقط ۱ آنتن داشته ولی سرعتم بالای ۲۰۰ بوده حتی در دانلود شبانه ( اینم تو شمال که رفته بودم تست کردم یه جا که اصلا آنتن نمیداد با ۱ دونه آنتن سرعت خیلی عالی بود )
راستی ip 91 زیاد برای من خوب نیست.سرعتش نوسان داره اکثر اوقات و پینگش بالاست...
ولی بقیه ip ها حداقل یکی از dns ها (8.8.8.8 و 4.2.2.4) پینگشون زیر 250 هست.
بنظرم این حرف وقتی درسته که دکل خلوت باشه اون وقت مهم نیست با چه کیفیتی به دکل وصل میشینقل قول:
ولی برای دکل های شلوغ و پرترافیک پایین بودنش مهمه مثل دکل های اهواز.
نقل قول:
512 محدود دارین یا نامحدود ؟
بنظرتون چرا مبین نت اینقدر اپ رو کم می ینده؟
اگه زنگ بزنم واسم زیادش می کنند؟
این گزینه زیر در مودم Bm632_w برای چی هست؟
فعالش کردم اثری نداشت....
تا وقتی که انتن بهش وصل نکنی فعال کردن یانکردنش یکیهنقل قول:
همونطور که پشت مودم مشخصه یه جا برای اضافه کردن انتن برای افزایش قدرت سیگنال دریافتی وجود داره
انتنش هم هیچ جایی پیدا نمیشه. درکل بالااستفاده است مثل همون پورت تلفن.
امروز، اهواز شهرک نفت. timeout فوق العاده زیاد... 3 تا reply میده، 2 تا timeout
محدود:n28:
مودم رو restart کنید ؛نقل قول:
ip های دیگه رو تست کنید .