ممنون ولی هر چی فکر میکنم بدتر میشه :34:.فکر کنم باید اون کارا رو انجام بدی تا بهت kate ring بده درسته؟
Printable View
ممنون ولی هر چی فکر میکنم بدتر میشه :34:.فکر کنم باید اون کارا رو انجام بدی تا بهت kate ring بده درسته؟
1- همانگونه که دو قربانی ساعت 19 مورد دستبرد قرار گرفته اند، شما نیز باید ساعت 19 به وقت سرور، بدون اسلحه منتظر باشید. (آها اون صفحه ای که سعید گذاشته میگه باید 300 دلار داشته باشی! ظاهرا به خاطر بالا رفتن قیمت بنزین، نرخ اینهم از 200 دلار شده 300 دلار!)
2- پس از اینکه اون پرندهه از ساعت بیرون پرید و 7بار جیک جیک کرد:31:، به سالن بروید. آقا کلانتر با شما کار فوری دارد!
3- همچون یک دلیر!، بدون اسلحه، با آقا دزده دوئل کنید. راحته ولی خب حتما لباسای با دوج بالا بپوشید.
4- تا چهارشنبه صبر کنید و (اگر در اینونتوری خود نقره نداربد) در این مدت 5 نقره (از silver mining) به دست آورید. (آقای کوئست از شما 5 نقره طلب میکند!)
5- اون نقره های بدبخت رو داشته باشید و نفروشید! در روز چهارشنبه باز هم اسلحه خود راغلاف کنید! و به سالن بروید. کوئست defeat dealer را انجام دهید. که یک دوئل است و مثل قبلی باید بدون اسلحه انجام شود.
6- پس از شکست دادن دوئلر ناجوانمرد، حلقه نصیب شما خواهد شد.-------------------------------با احترام
شرلوک هلمز:31:
برای اینکه پستم خیلی مفید نباشه:
کسی نمیدونه آپدیت جدید کی میاد؟:27:
از پستت حال کردم !نقل قول:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
اخبار جدید از آپدیت بعدی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آپدیت بعدی دیگه شهر از یکنواختی در می یاد و هر شهر می تونه برا خودش چیدمان دلخواه خودش را بزاره ( البته فاندر شهر )
ضمنا به احتمال زیاد ( البته زیاد معلوم نیست چون هنوز برا بتا نیومده ) شهر ها می تونند مدال موفقیت کسب کنند ! و این موفقیت ها bonus هایی برا شهر ها خواهد داد !
مثلا شهری که در کارنامش 1000 بار شرکت کننده برا فورت داشته باشه می تونه به یک موفقیت کسب کنه که bonus این 5% تجربه زیاد برا هر جنگ فورت برا جنگ های دیگه هست ! ( که فقط اعضای اون شهر می تونند از این bonus استفاده کنند ) در مورد 1000 بار مثلا یک عضو شهر تا حال 120 بار جنگ رفته یک عضو دیگه 50 بار و ... مجموع جنگ های اعضای شهر باعث می شه شهر به موفقیت دست یابه ! که این کار برا دوئل و ... هم خواهد بود !
دلیل این کار هم جلوگیری از شهر ها با اعضا کم هست چون مثلا شهری که 5 نفر اعضا داره خیلی سخته که بتونه به این موفقیت ها برسه پس یا می ره به شهری که اعضاش زیاد ملحق می شه یا سعی می کنه که اعضای شهرش را ببره بالا !
شما لطف داری:31:
-------------------
آها اینو میخواستم بگم:
معععععععععععععع
خیلی جالبه
حالا اون موجودات خاکستری چی هستن؟ انتظار داشتم گاو ببینم ولی از گاو کوچیکترن ظاهرا:31:
------------------
الآن دوباره به عکسا نگاه کردم: به نظر میاد برای بانک انتخاب دیگه ای نداریم! یا بهتر بگم اون وسط ساختمونی جز بانک مناسب نیست...
لباس خوب برای فورت چیزی سراغ دارید؟ من فقط brown coat رو پیدا کردم:
12 health
13 shoot
پسر شما ها خواب ندارید
ساعت 5 هنوز بیداری :18:
امین کی بهت اختار داده برم گوششو بکشم :دینقل قول:
لباس خوب برای فورت چیزی سراغ دارید؟ من فقط brown coat رو پیدا کردم:
12 health
13 shoot
برای چی اختار داده؟؟
پیشته پیشته :دینقل قول:
پسر شما ها خواب ندارید
ساعت 5 هنوز بیداری
حسودیت میشه نه ؟؟ :دی
راستی کوئست جدید نزاشتن ؟ من یک چیز هایی دیده بودم یکم درباره اش حرف زده بدون تو چت روم :دی
البته به 5 نرسیدم، 10 دقیقه بعد از اون پُسته بیهوش شدم:31:نقل قول:
پسر شما ها خواب ندارید
ساعت 5 هنوز بیداری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر گرفتن اولین اخطار، تمام شب رو نشستم گریه کردم:tongue:
بابک داد! جرئت داری برو!نقل قول:
امین کی بهت اختار داده برم گوششو بکشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای چی اختار داده؟؟
-------------------------------------------------------------نقل قول:
دخالت در امور مدیریتی؟ پدرسوخته!؟
اسپم / اتفاقا خیلی وقت بود اسپم نداده بودم تا چند روز پیش که به علی گفتم بیاد اینجا اسپم بده
فعالیت در حاشیه و اخلال در نظم انجمن / البته من به علی هم گفتم؛ وسطای انجمن میشه تالار آموزش! برا همین سعی کردم در حاشیه اسپم بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اصلش اومدم اینو بگم:
سعید بالاخره تونستی کل کارها رو باز کنی؟ (نه؟!)
راهشو فهمیدی؟ یعنی ایشالله لول 120 شدی (اونموقع نفر دوم 110 هست) میتونی کل کارها رو باز کنی؟
با کلی مشقت 15هزار تا جمع کرده بودم، امروز همشو خرج کردم:31: همچون چهارپایی گوش دراز پشیمانم!
با این کارای جدید , دیگه نمی شه کل کارا را انجام داد ....
اخبار جدید برای سرور .net
ورلد های 2 تا 10 هم ویژگی های پرمیوم مانند 4 ورلد آخر اضافه خواهد شد ! البته بدون پرمیوم خریدن اسکیل و پر کردن انرژی با پرمیوم ... فکر کنم خیلی ها برای صفر کردن پول درخواستی شامان استفاده خواهند کرد :31:
البته الان دیگه می شه زود زود لول آپ کرد چون 2 ساعت 1 ساعت خواهد شد !
خبر :
قبلا می شد چند تا chest در یک ریپورت دید ! ولی دیگه هر فرد فقط می تونه یکی پیدا کنه ! این یعنی تعداد افرادی که احتمال داره chest پیدا کنه افزایش خواهد یافت ! ( البته فکر کنم این را دیروز آپدیت کردند و یا به این زودی ها خواهد کرد )
یعنی چی الان؟؟
کوئست جدید نیومده؟؟
این را هم در چت روم بازی یک تست کنید :31:
!:)!
آرش در این پستت بزار ...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5730333&postcount=17304
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی واضح نیست داره چکار میکنه
فقط از اسمش تونستم بفهمم ربط به هفت تیر کشی داره!
برا اولين تو بازي يه چيز خفن پيدا كردم قيمت فروشش 5000 تاست.نميدونم چرا اين روزا دارم چيزاي خوب پيدا ميكنم :31:.
این مال کویست هستش :31: که اگه بخواهی کویستش را بری ازت می گیره و دیگه نمی ده :31:
سعید اینجوری میگی وسوسه میشه کوئست رو نره!نقل قول:
این مال کویست هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اگه بخواهی کویستش را بری ازت می گیره و دیگه نمی ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوئست هالووینه، تهش یه تفنگ فورت میده که همه اسکیل هات+1 میشه و جزو ستی هست که شانست میره بالا
به هیچ وجه نفروشش!
كويستش كي باز ميشه ؟ جزو كدوم ست؟من الان ست جنتلمن دارم .امروز ميخواستم بفروشمش عصاي ست جنتلمن بخرم .نامردا عصا رو اندازه پول خون باباشون ميدن.از 10000 شروع ميشه تا 40000.اون روز يكي شانسم 7000 پيدا شد من 7000 پيشنهاد دادم بعد يه يارو اومد 7001 خريد :41:نقل قول:
یه کوئست هست که عصا میده ولی متاسفانه همون کوئست کلید (فکر کنم دوم) رو هم میده که کلید ارزشش بیشتره و یا باید عصا رو بخری، یا صبر کنی از کارهای پرلاک پیدا کنی
--------------------------
اون یکی که آیتمش رو پیدا کردی کوئستش ایام هالوین یعنی حدود 10 ماه دیگه باز میشه، ولی اگه قبلا (یعنی دو ماه پیش) کوئست رو accept کرده باشی میتونی حالا کل مجموعه کوئست رو تمام کنی
یک کوئست دیگه هم هست عصا میده راحت هم هست !
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
کد:http://www.weststats.com/Questview/?group=52
ا آرش از تو بعید بود پست مفید بدی:31:
من این کوئسته رو نمی تونم باز کنم
لامصب clearing forest همه چیز بهم داده ولی این آیتم اولی رو نمیده
کار خاصی باید بکنیم که بده؟ یا شانسیه؟
من دارم این کوئست رو میرم.الهی به این زودیا پیداش نکنی.:31:
اين كويستو چجوري بايد باز كنم ؟:23:نقل قول:
نوشته هست توش دیگه!!
امروز کلی یوزرم بیکار بود : ((
برای باز کردن کوئست باید بری اونقدر clearing the forest کار کنی که آیتم مورد نیاز اولین کوئستشو پیدا کنی (نمی دونم چیه؛ پارچه هست؟)نقل قول:
با توجه به اینکه کسی جواب منو نداد احتمالا فقط به شانس بستگی داره و کار خاصی نباید بکنی
سروش سعی کن دیگه دعا نکنی!نقل قول:
همین الآن پیدا کردم:27:
به سلامتی من تمومش کردم.:27:
ما که بخیل نیستیم ولی کوفتت بشه:31:
حیف که این کوئست سرباز خیلی چرته و گرنه الان چند لول جلو بودم.:41:
من تا کوئست شماره 487 رفتم، برای ادامه کوئست چکار کنیم؟کد:http://tw-db.info/index.php?strana=quest&serie=qs_52&level=50&name=Murder
نقل قول:.
1) Do "Clearing the Forest" and find the Bloody Cloth.
2) Equip it, and get the quest from the sheriff.
3) Go to the quest giver "The Property".
4) There you get a picture of the murder victim and 5 new quest givers, now equip the photo and talk to all of them.
5) This is IMPORTANT: When you go to "The Dancer", you get to choose 1 of 2 things. These are unknown - the left one is for FEMALE only, it's the parasol for the Dancer Set. The right one is for MALE characters only - this is the hard to get, "Walking Stick" for the gentleman set.
6) Now, after talking to all of the suspects, talk to the sheriff again - 500xp.
7) It's time to gather evidence now. These are found through 6 different jobs: NOTE - EQUIP THE PHOTO!
- Breaking in Horses
- Transport ammunition
- Charlatan
- Picking tobacco
- Sawing wood
- Picking Agaves
8) After finding all these pieces of evidence, talk to the sheriff again. Now you need to pick out the murderer from all the 5 people you talked to. ( Mr. Cartwright ARE MURDERER )
It's no fun if I tell you who it is though - but 2 of the things you found should give you a clear picture of who the murderer is ;)
You get 1500xp from choosing the right person as the murderer. Choose wrong, and you get nothing.
9) If you picked right, and got your 1500xp, go duel that person, for an additional 1500xp and a rusty colt buntline, worth $2687
سعید تقلب نرسون.:31:
خودش باید بره.:31:
ا مگه مسابقه هست؟:blink:
دو هفته دیگه هم ولنتاینه. پیشاپیش این عید خجسته رو تبریک میگم:tongue:
zet گفت که برای ولنتاین امسال کویست جدیدی خواهد بود ...نقل قول:
( البته باید مال سال قبل را بری تا مال این سال اکتیو بشه .... )
ماله پارسال چی بود؟
راحته مردا پنبه میخوان و پر کلاغ
کد:http://weststats.com/Questview/?group=49
انگار قراره یک ست دیگه ایجاد بشه یعنی یک ست دیگه به بازی اضافه بشه ...نقل قول:
( ساعت چنده ؟ :31: )
واقعا بابت اطلاع رسانی ممنون:10:
اطلاعات بیشتری نداری؟ مثل ست گرین هورن نباشه...؟
رکور من بیشتر بود :دي الآن ساعت نزدیکای شیشه ولی من دارم با مخ میرم توی کیبورد:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://firerain.persiangig.com/image/userbar/the%20west%2001.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://firerain.persiangig.com/image/userbar/the%20west%2002.png
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://firerain.persiangig.com/image/userbar/the%20west%2003.png
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://firerain.persiangig.com/image/userbar/the%20west%2004.png
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://firerain.persiangig.com/image/userbar/the%20west%2005.png
کد:http://firerain.persiangig.com/image/userbar/the%20west%2006.png