نه کلا قید شاتل رو بزن من اگر وقتش رو داشتم از این دزد می رفتم یک جای دیگه.نقل قول:
Printable View
نه کلا قید شاتل رو بزن من اگر وقتش رو داشتم از این دزد می رفتم یک جای دیگه.نقل قول:
با درودنقل قول:
عزیز من یک شرکت بهتر به بنده معرفی کنید.
صبانت شخصا تهرانش به بنده فحش داد.
فکر میکنید شرکت های دیگه چه خبره
گیج تر از این حرف ها هستند اونها
پس کارتون به فحش کاری تو شاتل نکشیده چند روز باهاشون کل کل تلفنی کنی به اونجا هم میرسه مردک به من میگه ناراحتی قراردادت رو فسخ کن.نقل قول:
در حال حاضر شاتل آشغالترین isp هست اگر قبول نداری می تونی تو تاپیکهای دیگه هم سر بزنی هیچ تاپیکی انقدر شاکی نداشته.
عزیز ممکنه بگیری و ازش راضی باشی ولی بری خونه جدید بیفتی توی یک مرکز شلوغ و آشغال بشهنقل قول:
بهتره از بچه ها سوال بکنی ببینی وضع مرکزت چطوره اگه اوکی دادن بعد برو خودتم امتحان کن
بعضی از اینها مثل حیوون می مونن . بهتره اصلا آدم سطحشو با اونا یکی نکنه . من یه بار تماس گرفتم ، طرف داشت شر و ور می گفت ، بدون هیچ حرفی گوشی رو قطع کردم .نقل قول:
ای بابا با این وضع شبانه نمیشه هیچ غلطی کرد
فایلی که قبلا تو 2-3 شب میگرفتم حالا 15 شب طول می کشه
این آخرین دوره من تو اکو هست
بالاخره ارت یا اکو ؟
کدوم بهتره در حال حاضر
دوستان لطفا به شركت شاتل توهين نكنيد مشكلات اينترنت سرتاسري و مربوط ميشه به مخابرات كل،به نطر من مشكلي نداره اگه هم توي يك شهر يا منطقه اي هم مشكل داره باز هم به مخابرات ربط داره،
همه دارند از شاتل بد می گویند اونوقت شما موندی کدوم سرویس رو بگیری.نقل قول:
شما نگران خودتون باش که اگر چند وقت دیگه کارت به پشتیبانی افتاد به شعورتون توهین می کنند.نقل قول:
اگر مخابرات مشکل داشت الان همه کاربران شرکتهای دیگه باید این بخش رو پر می کردند ولی تنها تاپیک شاتل پر از مشکلات هست.
بعد عمری بالاخره یوتیوب درس شد :8:. هم ویدئوها یلی میشه و هم flv هاش بدون مشکل دان میشه :40:. ولی جیمیل همچنان مشکل داره که اونم گور باباشون . با موبایل چک میکنم :27:
------------------------------------
سلام رفقا .
در مورد Extra های سریال .... من ۲ تا پشت صحنه برای سیزن ۲ و ۳ پیدا کردم .
پشت صحنه ی سیزن ۲ شامل ایناس :
Season 2 ExtrasPhysicist To The Stars
زمان: ۱۰ دقیقه و ۱۰ ثانیه
ازونجا که سریال حول زندگی رفقای فیزیک دان میگذره، خیلی اوقات دیالوگ ها و موقعیت ها تو سریال کاملا به سمت مسائل علمی و فیزیکی میره . به همین خاطر یه فیزیک دان به اسم دیوید سالزبرگ توی گروه هست که روی این موقعیت ها و دیالوگ ها وارد قضیه میشه که اشتباه علمی تو سریال پیش نیاد .
توی این بخش صحبت های بازیگرا و سازندگان مجموعه و خود دیوید سالزبرگ رو در مورد کارش تو سریال تو سریال میبینیم .
Testing The Infinte Hilarity Hypothesis Of The Big Bang Theory
زمان: ۱۵ دقیقه و ۳۱ ثانیه
توی این قسمت هم بعضی سکانس ها (مثل هدیه دادن پنی به شلدن، ضایع شدن هاوارد توسط پنی و اتفاقات بعدش، پینت بال بازی کردن گروه و رنگی شدن بخش مخصوص شلدن روی مبل توسط پنی و ...) رو بهمراه صحبت های جیم پارسونز، جانی گالکی، کیلی کوکو، چاک لوری و بیل پرادی در مورد همون بخش میبینیم .
Gag Reel
زمان: ۶ دقیقه و ۳۳ ثانیه
اینم که مشخصه . سوتی ها و تپق زدنای بازیگرا . این رو حتما ببینید . خیلی جالبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
و پشت صحنه های سیزن ۳ :
Season 3 Extras
Takeout with the Cast of The Big Bang Theory
زمان: ۹ دقیقه و ۲۷ ثانیه
اینجا ۵ تا بازیگر اصلی نشستن رو مبل خونه ی شلدن و لئو . توی یه ظرف سوالای مختلف از هر کدومه بازیگرا پرسیده که همینجوری نوبتی، هر کدوم یه سوال رو از ظرف میکشن بیرون . مثلا از سایمون در مورد سکانسش با کیتی سکاف پرسیده میشه . از جیم در مورد رابطش با پنی و از پنی در مورد بهترین سکانسش تو سریال (جوابش خیلی برام جالب بود). و چندین سوال دیگه .
Gag Reel
زمان: ۷ دقیقه و ۵۱ ثانیه
اینم باز پشت صحنه های مربوط به صحنه های خنده دار سریال .
Set Tour with Simon and Kunal
زمان: ۷ دقیقه و ۴۱ ثانیه
تو این قسمت هم سایمون و کونال بخش های مختلف دکور و محل فیلمبرداری و آرشیو لباس ها و ... رو معرفی میکنن و نشون میدن .
(خوبی پشت صحنه های فصل ۳ اینه که همگی زیرنویس مجزای srt دارند)
من با توجه به تعدد شخصیت ها، شدیدا منتظر Gag Reel های سیزن ۴ هستم . البته نکته ی نا امیدکننده اینه که باتوجه به اینکه Extras ها همراه با نسخه ی DvD منتشر میشن، با این وضع پخش سریال که تا الآن دیدیم احتمالا ریلیز نسخه ی DvD میره برا اواسط ۲۰۱۳ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!(البته اگه از ۲۰۱۲ جون سالم به در ببریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
.
دوستان این ماه تونستم رکورد بزنم:7:
با سرویس art home تونستم حدود 19 گیگ در این ماه دانلود کنم:26:
این عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که الان حدود 10 روز هست شاید هم بیشتر
هیچ مشکلی با شاتل ندارم
نه با جیمیل نه فایل فلش و نه هیچی
سرعت دانلود هم خیلی خوب شده رو 65 هست
قطعی هم اصلا ندارم
هر 3 روز dc میشه که خب مودم هم باید یه نفسی بکشه دیگه :31:
خلاصه واسه من که عادی شده
امیدوارم واسه دوستان که مشکل دارن هر چه سریعتر درست بشه
خوشحالی ؟ :41:باید به اضافه اون 30 تومن که دادی 12 تومن دیگه هم بدی . میشه 42 تومن . با همین قیمت میتونستی از یه شرکت دیگه 128 نامحدود بگیری از صبح تا شب دانلود کنی . از 18 گیگ هم بیشتر میشدنقل قول:
اوف ببخشید .. نوشتی آرت هوم:10:مبارکه
اکو داری ؟ 512 یا 128 ؟نقل قول:
برا ما که هنوز درست نشده .:37: بچه ها نامه از دانشگاه بخوایم بگیریم کجا باید بریم ؟
نقل قول:
30 تومان که دادی یعنی چی؟؟؟؟
من که ماهی 19,500 تومان می دم:20:
من تا ماه قبل هر ماه تقریباً 35-40 گیگ با اکو512 دانلود داشتم یادش به خیر چه دورانی بود....:41:نقل قول:
نقل قول:
خب 512 کجا و 64 کجا:31:
من با سرعت 64 کیلوبیت تونستم 19 گیگ دانلود کنم:8:و این به نظر من یه رکورده!چون بعید می دونم کسی با سرویس art home بتونه بیش تر ازاین دانلود کنه!!!
این نشون میده اگر تو 30 روز دانلود می کردید سرعت شما 7.6 هست.نقل قول:
خداوکیلی به این میگن پشتیبانی.البته منظورم شاتل نیست.
من با یه نرم افزار مشکل داشتم تو اینترنت سرچ کردم نتونستم راه حلی پیدا کنم.
به قسمت پشتیبانی اون شرکت نامه دادم 1 ساعت نشد جوابمودادن.
حالا نسخه ای که من داشتم دزدی بود. ولی با کمال پرویی نامه دادم به شرکتش.
Please make sure SpeedConnect is not blocked by any firewall or other protection software running on your system.
Thank you.
On Feb 20, 2010, at 7:34 PM, MRB wrote:
Hello.
I'm using yours software and try to optimize my connection but an error prevent me to use it.
when i select apply changes button an error display.
in picture that i attach for you error is displayed.
my connection is xDSL and PPPoE.
my OS is WIN7x64.
> Thank you.
(excuse me for my bad English.)
اون وقت این جا هم به ادم جواب میدن.:41:
این تقصیرو میندازه گردن اون یکی اون یکی تقصیرو میندازه تقصیره این یه کی.
بله 30 روز بود و البته 100% شبانه روزی نبود.نقل قول:
فک کنم 4 شب از 30 شب کامپیوتر خاموش بود:46:و بقیشو همش کامپیوتر روشن و در حال دانلود+وبگردی بود!!
عزیز مننقل قول:
من نه سهامدار شاتل هستم
نه مدیر فروش
و نه اینکه شاتل مال بابام باشه
من بر اساس تجربیاتی که تو شرکت ها چرخیدم حرف میزنم
این مشکل از سمت مخابرات و کلی است.
شاید دلیل ان کشاندن مشتری ها سمت خودشان باشد.
معلوم نیست.
شما شرکت بهتر پیدا کردید بنده را با خبر سازید.
طبق جدول تنظیم مقررات این سرعتی که دارن به مشتری میدن خیلی بالاتر است.
اگر هم از نوسانات سخن بگوئید باز طبق همان قانون باید dedicated خرید.
در حال حاضر اینجا بهتر از جاهای دیگر است.
یادش بخیر صبانت یک بار واسه رانژه شماره دادیم بهش دست آخر فهمیدیم اشتباهیشماره دیگه رانزه کردن
من کل راه هاش رفتم دارم میگم.
منتها کسی گوش نمیده
من جدیداً میخوام بیام توی این تاپیک کسپر گیر میده باید یک ساعت بعد 4-5 بار رفرش کنم تا بار بشه!!!!!!!
چي چي ،هيچكي گوش نداد؟؟نقل قول:
بنده خودم بعد از 4 ماه كه هيچ سرويسي نداشتم ،بعد از سيل شكايت از شاتل ،فقط و فقط به حرف شما گوش كردم :31: و سريع رفتم شاتل ثبت نام كردم
فقط و فقط به خاطر فحشي كه صبانت به شما داده ، اونجا نرفتم!:31:
وگرنه كدوم انسان عاقلي سرويس 1 مگ صبانت و روزي 50 60 تا پست سراسر شكايت از شاتل ميبينه و دوباره ميره شاتل؟؟
خب معلومه ،خودم!
ضمنا شما چرا هر پستي اينجا ميدي ،عينا توي فروم پي تي تكرار ميكني و بالعكس؟؟
اون دوستمون هم اونجا نوشته هر جا ميرم شكايت از شاتله ،غافل از اينكه اكثر پست دهندگان اونجا ،بچه هاي فعال تايپيك شاتل اينجا هستن
:دینقل قول:
جالب بود
--------------------
دوستان من خیلی وقت بود که چیزی نمیذاشتم برای دانلود
ولی دیشب گفتم 1 تستی بکنم ببینم اوضاع شبانه چجوریاس
خلاصه دیشب 1200 مگ دانلود کرده.....البته یکی از فایل ها اشکال داشته وگرنه بیشتر هم دانلود میشد:8:
سرویس: eco-512 اصفهان
سلام
کسی کارت طلایی تهران داره؟
ما كه سهممون همون Dial up شده مخابرات كه ميگه فعلآ سرويس نمي ديم، شاتل هم امروز زنگ زد گفت برو تو ليست انتظار چون پورت ها همه بستس! :2:
آقا باید دوباره پول بدی چون یک خط دیگه نصب میشه.نقل قول:
حالا نرم افزار بدرد بخور هست یا نه رو شاتل جواب میده یا نه؟نقل قول:
اگر بهترین بود که این همه شاکی نداشت . مشکل از مخابرات نیست چون دو تا از آشناهای من از دو تا شرکت مختلف سرویس دارند و هر شب بالای 1 گیگ دانلود می کنند ولی با شاتل عمرا 300 مگ بالاتر برید.نقل قول:
خیلی بالاتره ؟ پس خبر نداری من شرکت می شناسم نه تنها سرعت دانلودش بلکه آپلود هم تو مودم رو 1024 ست شده و سرعت دانلودش تو ساعت رایگان از 60 و آپلود از 35 پایین نمی یاد راحت می تونی وب چت کنید یا تورنت بگذارید. صبا نت مشکلات خودش رو داره حداقل هیچ کش نمیتونه توش خالی بندی کنه بگه من سرعتم کمه چون همشون از یک اکانت شبانه و همشون هم سرعت مودمشون با هم یکی هست . اگر هم کسی نمی یاد از شرکتی خوب بگه چون میترسه شلوغ بشه و سرعت خودش بیاد پایین.
سلام
بچه ها من الان رفتم میزان ترافیک باقی مونده رو ببینم..!
کنتورش ریست شده!!! من 7 گیگ دانلود داشتم از اول این دوره ( آرت 1 ) ولی الان نوشته :
مصرف دوره:
( 62.71 MB ) 0.06 GB !
دیشب درست بود، الان همچین شده! چجوریاس؟ واسه کسی پیش اومده؟ من آمادگی دارم 10 گیگ دیگه هم دانلود کنم!:31:
به خاطر اینکه الان رفتیم تو ماه جدیدنقل قول:
میزان مصرف سرویس های ART سر هر ماه صفر میشه!
خب یعنی چی؟! من دوباره میتونم کل ترافیک رو استفاده کنم تا 1 ماه سرویسم کامل شه!؟نقل قول:
شما اگر بیش تر از 12 گیگابایت (از پیش فاکتور قبلی تا پیش فاکتور بعدی) دانلود کنی هزینه ی هر گیگابایت 3000 تومان رو واست منظور می کنندنقل قول:
پس چه ریست بشه چه نشه در کل 12+6 گیگ میشه دانلود کرد...؟ پس اینا چرا ریست می کنند؟!نقل قول:
شاکی ازش بیشترهنقل قول:
چون مشتری هاش بیشتره
یک زمان با سرعت 50-60 کاربراش دانلود میکردن
حالا کمتر شده یا کمتر کردن نمیدونم چی شده و چرا شده
حالا انتقاد میکنند
مثل اینکه شکم یک ادم این قدر بخوره و بزرگ بشه و به پر خوری عادت کنه
حالا بخواهی کمتر بهش غذا بدی و عادت به کوچک تر کردنش کنن
من یک بار صبانت اینترنت قطع شد ظهر بود
زنگ زدم تهران
گفت من اینترنتم الان وضل هست تو تهران
شما زنگ بزن خود شیراز
گفتم خوب الان 2 هست تا 5 چی کنم؟
گفت صبر کن تا باز کنند.
واقعاً دزد تر از شاتل فک نکنم پیدا بشه
من آرت 1 دارم و سرویسم باید سر ماه ریست بشه. حالا این آشغالا امروز صبح اینترنتمو وصل کردن. هیچی دیگه دیشب اینترنت نداشتم . خدا لعنتشون کنه.....
چرا دری وری میگی من الان 3 تا شرکت دیگه رو میشناسم و نام نمی برم که کارشون رو شاتل دزد خراب کنه پرخوری چیه همه اون شرکتها ار کاربراشون میانگین از 10 تا 16 پول میگیرند و هر شب هم کاربراشون دارند بالای 1 گیگ دانلود میکنند. حالا مشکل شما حل شده دلیل نمیشه مشکل بقیه هم حل بشه خود شما چندین صفحه قبل از دست این دزد خونت بجوش اومده بود حالا دوباره نوبت شما هم می شه.نقل قول:
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
بعد هم دلیل نمیشه مشترکاش بیشتر باشند شاکیاش هم بیشتر باشند
مشترک بیشتر= سود بیشتر= کیفیت بهتر
ولی برای دزد / مشترک بیشتر= دزدی بیشتر=شاکی بیشتر
شما خودتو ناراحت نکن. این شازده Danial_Hiv کارش همینه بیاد به هر قیمتی از شاتل دفاع کنه. خیلی معلومه:31:نقل قول:
اول ماه شد دوباره سرعت art1 رفت رو 117. قابل توجه دوستانی که میگن ایراد از مخابراته. اول ماه اینجوری میشه که ببینی چقد خوبه بری تمدید کنی. :31:
بچه ها یه چیز جالب دیشب برام پیش اومد ، من ساعت 1 مثل هر شب دانلود رو شروع کردم با سرعت 15 ، سر ساعت 1:30 یهو سرعتم رفت 65 ( من فکر کردم سرعتا برگشته به روال سابق ) و دانلود کرد با 65 تا سر ساعت 2:30 و باز سرعتا برگشت همون 15 . حالا اگه ایراد شلوغی هست چرا یهو یه ساعت می ره بالا و میاد پایین؟
پس به نظرم همین حرف دوستان که می گن شاتل دزده ، درست باشه ....
تأييد نميشه! يه مدت خيلي كوتاهي بود و برگشت به همون سرعت عادي و هيچ ربطي نداره به اول ماه چون سرويس ها رو بايد از تاريخ قرارداد شارژ كرد نه سر ماه. يكي ممكنه اول ماه باشه يكي ممكنه 25 ام باشه.نقل قول:
کاملا موافقم.نقل قول:
چند تا دلیل دیگه هم هست که ذهن منو به خودش مشغول کرده , خیلی کلی بخوایم نگاه گنیم از سه حالت خارج نیست .نقل قول:
یا شاتل داره کرم میریزه برای بعضی از یوزر ها و هی میگه مشکل از مخابرات ( دلیلش هم می تونه مردم آزاری باشه و بیماری های روانی , چون واقعا دلیلی نداره این کار رو بکنه (
یا مخابرات داره کرم میریزه که مشتری جذب کنه
یا دو تا شون دستشون با هم تو یه کاسه است
هنوز چت رو شروع نکردی با پشتیبان می گه مشکل از دیتای مخابرات . یعنی این مخابرات اصلا براش مهم نیست اینهمه شاتل ازش بد میگه ؟
فک کنم مشکلات به دلیل چهارشنبه سوری باشه . شاید یعد از اون روز سرعت ها درست شه .
گیر چه آدم هایی افتادیم ها!!! همین کارهاست که امثال من و شما رو از اینجا رونده و متنفر میکنه .
خیلی عذر میخوام شما تنهایی به این نتیجه رسیدی :دی شوخی کردم.نقل قول:
بچه ها یه چیز جالب دیشب برام پیش اومد ، من ساعت 1 مثل هر شب دانلود رو شروع کردم با سرعت 15 ، سر ساعت 1:30 یهو سرعتم رفت 65 ( من فکر کردم سرعتا برگشته به روال سابق ) و دانلود کرد با 65 تا سر ساعت 2:30 و باز سرعتا برگشت همون 15 . حالا اگه ایراد شلوغی هست چرا یهو یه ساعت می ره بالا و میاد پایین؟
پس به نظرم همین حرف دوستان که می گن شاتل دزده ، درست باشه ....
این چیزی که میگی اصلا ربطی نداره. خوب اگر سرعتت برای 1 ساعت رفته بالا این که دلیل بر دزدی نمیشه. اگر به خودشون بگی شاید جواب بدن که تو اون ساعت اکثرا خوابشون برده بوده یا استثناء اون شب اینطوری بوده... دلیل بر دزدی اون نمیشه.